Καλοκαίρι στην πόλη σημαίνει fresh sensation όλη μέρα, όπου και αν σε βγάλει ο δρόμος σου

Καλοκαίρι στην πόλη σημαίνει fresh sensation όλη μέρα, όπου και αν σε βγάλει ο δρόμος σου

Αρκεί να ξεκινάς την ημέρα σου με το skin-care essential, που θα σε φροντίζει και θα σε προστατεύει από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το μεσημέρι στο επαγγελματικό ραντεβού και το after work απογευματινό ραντεβού στην πόλη.

Δευτέρα μεσημέρι. Είναι ακόμη Ιούλιος, η καλοκαιρινή σου άδεια αργεί και ο υδράργυρος πλησιάζει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Κλείνεις τον υπολογιστή του γραφείου, περνάς την πόρτα της εταιρείας και έχεις μόλις 45 λεπτά στη διάθεσή σου για να φτάσεις από την Κηφισιά στο Θησείο για εκείνο το επαγγελματικό ραντεβού. Η μέρα σου δεν θα τελειώσει εκεί όμως. Διότι αμέσως μετά θα πρέπει να περπατήσεις ως τα Πετράλωνα για το καθιερωμένο catch up με τις φίλες σου, ενώ κάπου ανάμεσα στα meeting, πρέπει να περάσεις και από την Ερμού για να παραλάβεις εκείνη την online παραγγελία που είχες ξεχάσει ότι έκανες.

Αν καλοκαίρι στην πόλη σημαίνει για εσένα «τρέξιμο» από το πρωί μέχρι το βράδυ και last minute ραντεβού από τη μία άκρη της Αθήνας στην άλλη, τότε αυτό το κείμενο είναι για εσένα. Για εσένα που προσπαθείς να τα προλαβαίνεις όλα κάθε μέρα, που δεν λες «όχι» στις προτάσεις της παρέας, που θες να ζεις στο έπακρο την κάθε σου ημέρα, συνδυάζοντας τα «πρέπει» με τα «θέλω» σου.

pexels-blue-bird-7243206.jpg

Το ερώτημα είναι, βέβαια, το εξής: Πώς μπορείς να είσαι αεικίνητη κατά τη διάρκεια του ελληνικού καλοκαιριού και παράλληλα, να παραμένεις φρέσκια και λαμπερή, όλη μέρα και όπου και αν σε βγάζει ο δρόμος σου;

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες, είναι εκείνη την πολύτιμη αίσθηση φρεσκάδας

Μπορεί πολλοί να πιστεύουν ότι αυτό που θέλουν οι γυναίκες το καλοκαίρι είναι ένα exotic tan ή ένα ονειρικό island hopping στις Κυκλάδες όμως, στην πραγματικότητα αυτό που όλες μας θέλουμε κατά τη διάρκεια μιας ζεστής, καλοκαιρινής ημέρας, είναι να απολαμβάνουμε ένα ξεχωριστό fresh sensation που διαρκεί, όσο έντονο και αν είναι το πρόγραμμά μας και όσο ψηλά και αν «σκαρφαλώνει» ο υδράργυρος.

Ναι, αυτό που σίγουρα δεν θέλουμε, είναι να πηγαίνουμε από το ένα ραντεβού στο άλλο ιδρωμένες και ταλαιπωρημένες. Αυτό που θέλουμε όμως, είναι να ξυπνάμε το πρωί, να κάνουμε το ντους μας, να βάζουμε το αποσμητικό μας, να κάνουμε το μακιγιάζ μας, να φοράμε τα αέρινα outfit μας και να φεύγουμε από το σπίτι… για να επιστρέψουμε νιώθοντας το ίδιο φρέσκες και μυρίζοντας το ίδιο υπέροχα.

Αν διαβάζοντας τα παραπάνω άρχισες να σκέφτεσαι ότι έχουν βγει από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, γράψε λάθος. Διότι αν θες να απολαμβάνεις ένα ευωδιαστό fresh sensation, all day, every summer day, αν θες να νιώθεις fresh στο γραφείο, το ραντεβού στην πόλη, τη βόλτα με την παρέα, το shopping, υπάρχει ένα skin-care και everyday essential που αξίζει μία θέση στο backpack και το νεσεσέρ σου: Ο λόγος για το NIVEA Deo Fresh Sensation!

1688716741752-248841755-image003.jpg

Το skin-care essential του καλοκαιριού που θα εκτιμήσεις από την πρώτη στιγμή

Από την πρώτη στιγμή που θα εφαρμόσεις στην επιδερμίδα σου το NIVEA Deo Fresh Sensation, το υπέροχο άρωμα αισθησιακών λουλουδιών και ζουμερών μούρων που έχει, θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα χαράς και ικανοποίησης.

Πιθανότατα, βέβαια, θα διερωτάσαι αν ένα υπέροχο άρωμα είναι αρκετό για να σε «κερδίσει» ένα αποσμητικό. Φυσικά και όχι. Γιατί ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, σε συνδυασμό με το άγχος, τις μετακινήσεις, ακόμη και ορισμένα φαγητά που απολαμβάνεις, ιδρώνεις πιο εύκολα. Για αυτό και χρειάζεσαι ένα πραγματικά αποτελεσματικό αντιιδρωτικό αποσμητικό. Αυτό το αποσμητικό, λοιπόν, ανήκει στη σειρά NIVEA Deo Fresh Sensation και έχει έρθει για να χαρίζει σε όλες και όλους μας μία εμπειρία υπέροχου αρώματος και φρεσκάδας που διαρκεί, είτε επιλέξεις το spray, είτε το roll-on.

pexels-kampus-production-5935200.jpg

Γιατί; Σκέψου απλώς ότι τα συγκεκριμένα αποσμητικά προσφέρουν φρεσκάδα και προστασία από τον ιδρώτα, που διαρκεί έως και 72 ώρες, χάρη στη σύνθεση INFINIFRESH που διαθέτουν. Πηγαίνουν όμως και ένα βήμα παραπέρα. Διότι χάρη στη σύνθεσή τους, φροντίζουν την επιδερμίδα και ενδείκνυνται ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες, ενώ για εσένα που δίνεις έξτρα σημασία στην περιποίησή σου, αξίζει να γνωρίζεις ότι δεν περιέχουν αιθυλική αλκοόλη.

Το στοιχείο-«κλειδί» που τα κάνει να ξεχωρίζουν και να έχουν κερδίσει ήδη μία θέση στη beauty routine μας, πάντως, είναι το ότι έχουν και αντιβακτηριδιακή δράση. Και αυτό σημαίνει ότι εξαλείφουν αποτελεσματικά τα βακτήρια, πριν ακόμη εμφανιστεί άσχημη οσμή. Διότι αν δεν το γνώριζες, τη δυσάρεστη οσμή που έχεις κάποιες φορές όταν ιδρώνεις, την προκαλούν βακτήρια τα οποία αποβάλλονται μέσω του ιδρώτα!

Extra tip: Αν θέλεις να μυρίζει φρεσκάδα και ο σύντροφός σου το καλοκαίρι, μην παραλείψεις να του χαρίσεις το αντιιδρωτικό αποσμητικό NIVEA Men Deo Fresh Sensation, σε spray ή roll-on. Είμαστε σίγουρες ότι θα γίνει και το δικό το καλοκαιρινό all day essential, για να μυρίζει υπέροχα και να τον συνοδεύει μία αίσθηση φρεσκάδας όλη την ημέρα, αφού παρέχει 72 ώρες προστασία από τον ιδρώτα και τις οσμές.

image005.jpg

Καλοκαίρι στην πόλη μπορεί να σημαίνει fresh sensation όλη μέρα, ακόμη και αν κάθε στιγμή «τρέχεις». Αρκεί να ξεκινάς την ημέρα σου με το skin-care essential, που θα σε φροντίζει και θα σε προστατεύει από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το μεσημέρι στο επαγγελματικό ραντεβού και το after work απογευματινό ραντεβού στην πόλη. Το «μυστικό» για φρεσκάδα και υπέροχο άρωμα όλη μέρα, είναι να προλαβαίνεις την άσχημη οσμή, πριν καν εμφανιστεί. Και η νέα σειρά αντιιδρωτικών αποσμητικών NIVEA Deo Fresh Sensation, κάνει ακριβώς αυτό. Είσαι έτοιμη για το καλοκαιρινό freshness boost που θα σε εκπλήξει ευχάριστα;