4 makeup trends που θα απογειώσουν τις φθινοπωρινές εμφανίσεις μας - Λέμε «ΝΑΙ» στα glossy lips

Ευαγγελία Αλπίδου

@carodaur

Στις σκιές ματιών οι αποχρώσεις του καφέ, του χακί και του χρυσαφί χαρίζουν ζεστασιά στο βλέμμα και δημιουργούν matchy-matchy συνδυασμούς με τα χρώματα που επικρατούν στα ρούχα της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας.

Το μακιγιάζ του φθινοπώρου δίνει έμφαση στις γήινες και ζεστές αποχρώσεις που αναδεικνύουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Το no makeup look συνεχίζει να είναι στα top trends καθώς αυτή η υγιή λάμψη που χαρίζει στην επιδερμίδα, δίνει την αίσθηση ότι δεν υπάρχει ίχνος makeup.

Στις σκιές ματιών οι αποχρώσεις του καφέ, του χακί και του χρυσαφί χαρίζουν ζεστασιά στο βλέμμα και δημιουργούν matchy-matchy συνδυασμούς με τα χρώματα που επικρατούν στα ρούχα της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας. Από την άλλη τα bold χείλη με must-try επιλογές το μπορντό, το βουργουνδί και το σκούρο καφέ πρωταγωνιστούν στα beauty looks αυτής της σεζόν, ενώ επίσης χαρίζουν έναν δυναμικό αέρα στη συνολική εικόνα.

Τα γεμάτα και φυσικά φρύδια παραμένουν κυρίαρχη τάση, ενώ τα monochromatic makeup looks, με το ίδιο χρώμα να επικρατεί σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά είναι ένα trend που θα απογειώσει τα total denim looks του φθινοπώρου.

Clean time! Tips και προϊόντα για να καθαρίσεις σωστά τα πινέλα και τα σφουγγαράκια σου

4 huge makeup τάσεις για το φθινόπωρο του 2024

No-makeup makeup

@badgalrara

Το no makeup look δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι δεν φορά καθόλου μακιγιάζ. Στόχος είναι οι ελαφριές υφές να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά, χαρίζοντας υγιή όψη στην επιδερμίδα του προσώπου. Για να πετύχεις αυτό το makeup trend επίλεξε κρεμώδη προϊόντα και γήινες αποχρώσεις σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά.

Glossy lips

@haileybieber

Τα glossy lips των 90s είναι ένα από τα χαρακτηριστικά στο μακιγιάζ εκείνης της δεκαετίας. Τα λαμπερά, υγρά χείλη δίνουν μία έντονη γυαλάδα που απογειώνει το μακιγιάζ, ενώ επίσης κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο juicy και μεγάλα. Όλες οι ποπ stars εκείνης της εποχής -θυμήσου τις Spice Girls- είχαν πάντα ένα lip gloss στην τσάντα τους.

Blush lover

@jennaperryhair

Τα κατακόκκινα ζυγωματικά είναι το makeup trend που ήρθε για να μείνει! Τα έντονα ροδαλά ζυγωματικά δημιουργούν μία νεανική και ξεκούραστη όψη στην επιδερμίδα του προσώπου, αλλά και μία μοναδική φρεσκάδα που μπορεί να σε συντροφεύσει από το πρωί ως το βράδυ. Καλοσχηματισμένα φρύδια, λίγη mascara και lip gloss στα χείλη και... έτοιμη!

Natural glow

@rosiehw

Για ένα φυσικό glam look το «κλειδί» βρίσκεται στο highlighter. Επίλεξε ένα κρεμώδες highlighter και τοποθέτησέ το επάνω στα ζυγωματικά, τη μύτη, το μέτωπο και αν θες για extra εκτυφλωτικό βλέμμα στα μάτια.

Αυτές οι κρέμες ματιών με ρετινόλη θα γίνουν η αγαπημένη σου νυχτερινή συνήθεια

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης