Oval lining: Το trick στο TikTok για φυσικά σαρκώδη χείλη με ένα και μόνο μολύβι

Ευαγγελία Αλπίδου
Oval lining: Το trick στο TikTok για φυσικά σαρκώδη χείλη με ένα και μόνο μολύβι

@marine_diet

Το nude μολύβι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν βάση κάτω από οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν, ακόμα και κάτω από το έντονο κόκκινο.

Τα juicy χείλη είναι όνειρο κάθε γυναίκας. Είναι πιο ακαταμάχητα και κάνουν τα κραγιόν να δείχνουν πιο εντυπωσιακά. Δυστυχώς, δεν μας έχει προικίσει η φύση να έχουμε όλες ζουμερά χείλη... Αυτό όμως δεν πρέπει να μας πτοεί!

Στο TikTok κυκλοφορούν τα πιο εύκολα beauty hacks τα οποία υπόσχονται πραγματικά πιο σαρκώδη χείλη σε χρόνο ρεκόρ. Το oval lining είναι το νέο viral trend που γίνεται εύκολα, γρήγορα και μόνο με ένα nude μολύβι. Για να μην μπερδευτείς, το oval lining δεν είναι το ίδιο με το over lining. Πώς πετυχαίνεις, λοιπόν, το oval lining; Πάρε ένα nude μολύβι χειλιών, πρόσθεσε ένα μικρό σημάδι στο τόξο του έρωτα (aka στη μέση του άνω χείλους) και ένα ακριβώς απέναντί του στο κάτω χείλος άλλο σημάδι.

Stop over lining, start oval lining!

Peter-Do-bks-S25-037.jpg

Στη συνέχεια, ένωσε αυτά τα δύο σημεία με το μολύβι χειλιών σχηματίζοντας ένα οβάλ σχήμα. Έπειτα, εφάρμοσε το κραγιόν σου και πρόσθεσε επιπλέον μολύβι χειλιών όπου χρειάζεται. Καθαρίζεις με μια μπατονέτα και voila! Έχεις υπέροχα, juicy χείλη.

Το nude μολύβι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν βάση κάτω από οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν, ακόμα και κάτω από το έντονο κόκκινο. Χαρίζει τέλειο σχήμα χωρίς μουντζούρες και παραπάνω διάρκεια στο κραγιόν σου.

Μερικά nude μολύβια για να διαλέξεις:

Σπυράκια στα χείλη; Γιατί εμφανίζονται και πώς μπορείς να απαλλαγείς μια για πάντα

TikTok beauty trend:

DPG Network