Αυτά είναι τα τρία must χτενίσματα για να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου στον αέρα και το κρύο

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτά είναι τα τρία must χτενίσματα για να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου στον αέρα και το κρύο
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Τα αξεσουάρ θα σε βοηθήσουν να χαρίσεις ένα level up στα daily χτενίσματά σου. Τα it girls σου δείχνουν το πώς...

Επιτέλους! Η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει... Autumn is coming! Το ξέρω ότι αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, αλλά η κάθε εποχή έχει τη δική της ομορφιά. -Για παράδειγμα, εγώ το φθινόπωρο λατρεύω τα ζεστά πουλόβερ, την hot chocolate στον καναπέ και τα χρώματα που επικρατούν τριγύρω στη φύση. Ωστόσο, ο αέρας και η υγρασία είναι εχθροί για τα μαλλιά μας... Με το που ανοίξουμε την πόρτα του σπιτιού, τα στιλιζαρισμένα μας μαλλιά είναι παρελθόν!

Δεν χρειάζεται όμως να πανικοβαλόμαστε! Υπάρχουν χτενίσματα τα οποία μπορούμε να επιμεληθούμε σε χρόνο ρεκόρ και να πάνε «κόντρα» στις αντίξοες καιρικές συνθήκες αυτής της εποχής. Τα αξεσουάρ μαλλιών, όπως είναι οι υφασμάτινες κορδέλες που χαρίζουν μία coolness & sporty πινελιά στα formal looks, τα scrunchies και τα λαμπερά claw clips είναι μερικά items που τα it girls χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους και απογειώνουν τα daily χτενίσματά τους.

Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει τα τρία must χτενίσματα που επιλέγουν αυτή την εποχή τα it girls και καταφέρνουν να έχουν όλη την ώρα περιποιημένα και stylish μαλλιά. Ρίξε μία ματιά και πες «αντίο» στις bad hair days!

Φριζάρουν τα μαλλιά σου; Ποιες συνήθειες το προκαλούν και πώς να το αντιμετωπίσεις

Half ups

Paris-str-S25-3304.jpg

Τo half up-half down είναι «χτένισμα-κλειδί» για όσες κοπέλες δεν τους αρέσει να πιάνουν τα μαλλιά τους ψηλά και θέλουν μία μέση λύση. Γίνεται σε χρόνο ρεκόρ, αρκεί να έχεις χτενίσει από πριν πολύ καλά τα μαλλιά σου και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ σε κάθε περίσταση και με κάθε στιλ. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου οριζόντια στη μέση και να πιάσεις το επάνω τμήμα με ένα ωραίο scrunchies. Τόσο απλό!

Υφασμάτινη κορδέλα

Paris-str-S25-3134-(1).jpg

Η sporty κορδέλα έρχεται να χαρίσει μία cool αισθητική στα formal looks. Είναι το hero piece των fashionistas! Εκτός το ότι είναι πολύ πρακτική καθώς αποτρέπει να μπουν τα μαλλιά μέσα στα μάτια και το πρόσωπο, τα καμουφλάρει επίσης, από τις bad hair days. Σίγουρα θα έχεις μία υφασμάτινη κορδέλα μέσα στο συρτάρι του boudoir σου. Για ψάξε...

Sleek bun w/ scrunchies

Paris-str-S25-3343.jpg

Τα scrunchies μπορούν να απογειώσουν τις κλασικές αλογοουρές και τους βαρετούς κότσους σε χρόνο dt. Επίλεξε, ένα XL χρωματιστό scrunchies και χάρισε ένα level up στα casual outfits σου.

Power bob, wolfy shag και 90s it girl cut είναι τα κουρέματα που αξίζει να τολμήσεις τώρα

DPG Network