Genius hack! Για να «εξαφανίσεις» τους μαύρους κύκλους χρησιμοποίησε concealer & setting powder μαζί

Ευαγγελία Αλπίδου
Genius hack! Για να «εξαφανίσεις» τους μαύρους κύκλους χρησιμοποίησε concealer & setting powder μαζί

Το τέλειο καμουφλάζ για ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Δες το TikTok video...

Είτε σε απασχολούν οι μαύροι κύκλοι, οι ατέλειες, οι δυσχρωμίες, είτε θέλεις κάτι για ελαφριά κάλυψη ή για απόλυτο «καμουφλάζ» το concealer είναι το «μαγικό» προϊόν που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη στο πι και φι!

Ωστόσο, πολλές φορές το concealer δεν είναι αρκετό... Βλέπεις, τα ξενύχτια, το αλκοόλ και η κούραση έχουν ως αποτέλεσμα το επόμενο πρωί να έχουν κάνει «έφοδο» κάτω από το βλέμμα σου οι μαύροι κύκλοι. Μην ανησυχείς! Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ...

Οι beauty lovers στο TikTok βρήκαν το πιο genius hack που «εξαφανίζει» τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια. Πώς; Με δύο προϊόντα, και φυσικά, το concealer είναι ένα από αυτά.

pexels-ron-lach-8154369.jpg

Κρέμες ματιών με καφεΐνη: Το προϊόν που θα σε βοηθήσει να πεις «bye bye» στους μαύρους κύκλους

Concealer & λίγο setting powder για ένα φωτεινό βλέμμα

Το νέο hack θέλει ένα concealer και λίγο setting powder και... voila! Αρχικά, παίρνεις το concealer και το «βουτάς» λίγο στο setting powder. Έτσι, ώστε να κολλήσει λίγη σκόνη επάνω στο σφουγγαράκι και στη συνέχεια, τοποθετείς το concealer στα σημεία που θες. Τόσο απλό! Αυτή η τεχνική φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια και μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Προσοχή! Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις προϊόντα που ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας σου και να επιλέξεις ένα setting powder που είναι ελαφρύ για να μην φαίνεται το αποτέλεσμα βαρύ.

Extra tip: Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις -πριν το μακιγιάζ σου- την κρέμα και το serum ματιών αφού έχεις ολοκληρώσει φυσικά πρώτα τη skincare routine σου.

Genius TikTok hack:

Σκούρο μπλε, κανελί και σοκολατί: Όλα τα must manicure του φθινοπώρου είναι εδώ

Δες στην gallery τα beauty items που θα σε βοηθήσουν να «εξαφανίσεις» τους μαύρους κύκλους:

Perfect eyes: 6 mascara που δεν μουντζουρώνουν και κοστίζουν κάτω από 15 ευρώ

DPG Network