Μπέττυ Μαγγίρα: Το ανδρόγυνο look και τα φλογερά glossy lips είναι η τέλεια έμπνευση για το τριήμερο

Ευαγγελία Αλπίδου
Μπέττυ Μαγγίρα: Το ανδρόγυνο look και τα φλογερά glossy lips είναι η τέλεια έμπνευση για το τριήμερο

@betty_maggira

Παρακάτω θα βρεις μία gallery με τα κατάλληλα beauty items τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το glam makeup της αγαπημένης Μαγγίρα.

Μπορεί η Μπέττυ Μαγγίρα να μην βρίσκεται φέτος σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, ωστόσο, ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού σε κάθε εμφάνισή της.

Η Μπέττυ έχει ένα δικό της μοναδικό στιλ που είναι εξίσου έντονο με τον χαρακτήρα της. Και αυτό μας το απέδειξε μία ακόμα φορά, μέσα από την εντυπωσιακή της εμφάνισή στο party για τα MAD WALK 2024 που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο Athenne, στο κέντρο της Αθήνας.

Το powerful χτένισμα και τα κατακόκκινα juicy χείλη

464272154_556974873394719_2223438805052245002_n.jpg

@betty_maggira

Η Μαγγίρα, φόρεσε ένα total black outfit με έναν κορσέ που είχε σατινέ υφή και διαφάνεια σε όλο το ντεκολτέ της. Ωστόσο, αυτό που μας τράβηξε την προσοχή -ως beauty addicts- ήταν το ανδρόγυνο look με τα μαλλιά της να είναι ελαφρώς προς τα πίσω με μία διακριτική χωρίστρα στο πλάι. Για ένα glowy εφέ πρόσθεσε ένα προϊόν για styling, το οποίο της χάρισε μία wet υφή, κάνοντας το χτένισμα της να δείχνει ακόμα πιο σύγχρονο και μοντέρνο.

Η Φαίη Σκορδά υιοθέτησε το βαθύ κόκκινο χρώμα του κρασιού στο manicure της -7 ελκυστικά nail arts

464327423_432110993249122_2346296103626974699_n.jpg

@betty_maggira

Το μακιγιάζ της ήταν το ίδιο εντυπωσιακό με έντονες λεπτομέρειες. Η Μπέττυ δημιούργησε ένα εκρηκτικό grunge eye look το οποίο χάριζε την τέλεια ισορροπία με την υπόλοιπο δυναμικό look της. Όπως έχουμε ξανά πει σε άλλο άρθρο, τα έντονα smokey eyes έχουν αποκτήσει μεγάλη δυναμική τους τελευταίους μήνες καθώς έχουν τη δυνατότητα να αναδεικνύουν το βλέμμα σε χρόνο ρεκόρ.

Τέλος, για να «σπάσει» το total black look της, η Μπέττυ επέλεξε ένα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη που φώτισε αμέσως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Για ένα ultra glossy εφέ, η Μπέττυ πρόσθεσε ένα διάφανο lip gloss που έκανε τα χείλη να φαίνονται ακόμα πιο juicy και σαρκώδη.

Το beauty look της είναι αναμφίβολα μία super κομψή επιλογή που μπορεί να σε συντροφεύσει σε οποιαδήποτε περίσταση το ΣΚ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το τολμήσεις κι εσύ! Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα κατάλληλα beauty items τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το glam makeup της αγαπημένης Μαγγίρα. Ρίξε μία ματιά...

Κοντό καρέ: Curly bob, laser & sleek bob χαρίζουν μία «quiet luxury» που θα θες να δοκιμάσεις τώρα