Η Bianca Balti κόντρα στον καρκίνο ωοθηκών: «Αν χρειάζεστε δύναμη, πάρτε από τη δική μου, έχω πολλή»

AP Photo/Luca Bruno

Δύο χρόνια μετά τη διπλή μαστεκτομή, η Bianca Balti στέλνει το δικό της μήνυμα μετά τη διάγνωση καρκίνου των ωοθηκών.

Το 40χρονο μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους followers για τη δύσκολη κατάσταση υγείας, την οποία περνά αυτές τις μέρες. Η ίδια παραδέχτηκε πως την Κυριακή πήγε οικειοθελώς στο νοσοκομείο για να δει τι συμβαίνει με τον πόνο που επιμένει στην κοιλιακή χώρα. Τότε ήταν που ανακάλυψε πως η ζωή μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και πως ο πόνος δεν ήταν κάτι άλλο πέρα από καρκίνο.

Η Bianca Balti έστειλε το δικό της μήνυμα για τον καρκίνο των ωοθηκών που περνάει τις τελευταίες ημέρες και παροτρύνει όσους αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις να πάρουν δύναμη από εκείνη.

H Sisley και η Bianca Balti μας παρουσιάζουν την απελευθερωτική πλευρά της «La Doce Vita»

Η Bianca Balti μιλά ανοιχτά για τον καρκίνο των ωοθηκών

«Την περασμένη Κυριακή, μπήκα στα επείγοντα για να μάθω ότι ο πόνος στην κάτω κοιλιακή χώρα μου ήταν καρκίνος των ωοθηκών τρίτου σταδίου», έγραψε η ίδια μέσω Instagram. «Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη φόβο, πόνο και δάκρυα, αλλά κυρίως αγάπη, ελπίδα, γέλιο και δύναμη. (δείτε αυτές τις φωτογραφίες για απόδειξη, lol)».

Παρά τη διάγνωσή της, η Balti φάνηκε να είναι ευδιάθετη καθώς μοιράστηκε selfies με τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και τους αγαπημένους της που την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο. Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε, μάλιστα, να χαμογελάει και να ζει αυθεντικές στιγμές με τους δικούς της.

«Έχω ένα μακρύ ταξίδι μπροστά μου, αλλά ξέρω ότι θα τα καταφέρω», συνέχισε να γράφει στην ανάρτησή της. «Για τον εαυτό μου, τους αγαπημένους μου (οι κόρες μου είναι στην κορυφή της λίστας) και για όλους εσάς που χρειάζεστε δύναμη, μπορείτε να δανειστείτε λίγη από τη δική μου γιατί έχω πολλή».

Η ζωή συμβαίνει- δώστε της έναν λόγο. Μέχρι στιγμής, ο καρκίνος μου έχει δώσει την ευκαιρία να βρω την ομορφιά μέσα από τις δυσκολίες της ζωής.

Επίσης, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους καθώς ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο υγείας. «Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματά σας», έγραψε στα ιταλικά.

Έξι μήνες μετά τη διπλή μαστεκτομή η Sarah Ferguson διαγνώστηκε με καρκίνο στο δέρμα

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Balti έχει θέσει την υγεία της ως προτεραιότητα. Στα τέλη του 2022, το μοντέλο ανακάλυψε ότι είναι φορέας του γονιδίου BRCA1. Έμαθε ότι είχε 50% πιθανότητα να διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και 30% πιθανότητα να διαγνωστεί με καρκίνο των ωοθηκών.

Ως αποτέλεσμα, υποβλήθηκε σε προληπτική διπλή μαστεκτομή τον Δεκέμβριο του 2022.

«Δεν ήμουν ασθενής, ακόμα - αλλά ήξερα ότι οι πιθανότητες ήταν πολύ μεγαλύτερες να γίνω μια μέρα», δήλωσε στη Vogue τον Μάρτιο. «Είχα πλέον την ελεύθερη βούληση να κάνω κάτι γι' αυτό».

«Το πιο δύσκολο μέρος όλης αυτής της διαδικασίας ήταν ο φόβος», δήλωσε στο δημοσίευμα. «Το να μάθω τη διάγνωση, το άγνωστο, το να πάρω άδεια από τη δουλειά, το να μην ξέρω πώς θα είναι το σώμα μου».

Η Bianca Balti είναι μητέρα της Matilde, την οποία έφερε στον κόσμο με τον πρώην σύζυγό της Christian Lucidi, και της Mia, την οποία απέκτησε με τον σύζυγό της Matthew McRae. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε δημαρχείο το 2016 και έκαναν μια μεγάλη γαμήλια γιορτή τον επόμενο χρόνο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης