Τα φυσικά μαλλιά σε κάθε ηλικία είναι άποψη και η Ματθίλδη Μαγγίρα μαζί με την κόρη της το απέδειξαν

Τα φυσικά μαλλιά σε κάθε ηλικία είναι άποψη και η Ματθίλδη Μαγγίρα μαζί με την κόρη της το απέδειξαν
NDP PHOTO

Στα γενέθλια της Λήδας Φόστερ, η Ματθίλδη Μαγγίρα δεν έλειπε από δίπλα της. Το silver look της μητέρας και τα άφρο μαλλιά που κάνουν τη Λήδα να ξεχωρίζει.

Η Λήδα Φόστερ, η κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα και του Αμερικανού μουσικού Άλεξ Φόστερ, έγινε 22 χρονών και το γιόρτασε μ’ ένα λαμπερό πάρτι.

Η 20χρονη Λήδα έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό πνεύμα των γονιών της και δεν φοβάται να κυνηγήσει τα όνειρά της. Kάπως έτσι, στα 15 της, εγκατέλειψε την Ελλάδα και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Εκεί, φοίτησε επί δύο έτη σε σχολείο της Νέας Υόρκης, όπου ζει ο πατέρας της, και ολοκλήρωσε τη βασική εκπαίδευσή της.

Η κόρη της Ματθίλθης Μαγγίρα μιλώντας στο People είχε αναφερθεί στην απόφασή της να φύγει στο εξωτερικό για να ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς της, λέγοντας:

«Επειδή το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα δεν μου αρέσει τόσο, έχω αποφασίσει να πάω στη Νέα Υόρκη σε κάποιο καλλιτεχνικό σχολείο, για να μπορέσω να ακολουθήσω το όνειρό μου και να γίνω ηθοποιός, τραγουδίστρια και performer. Ό,τι είναι και η μαμά μου».

Η Λήδα Φόστερ έγινε 22 και παρουσίασε το τραγούδι της

Η Λήδα Φόστερ έγινε 22 και με αφορμή το πάρτι γενεθλίων της, παρουσίασε το τραγούδι της «Broken Paradise» το οποίο έχει την υπογραφή των δικών της στίχων με τη μουσική να είναι επίσης δική της. Η Ματθίλδη Μαγγίρα μπορεί να δηλώνει για άλλη μια φορά περήφανη μαμά.

Στο πάρτι για τα γενέθλια της Λήδας Φόστερ παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κοψιδάς, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Θανάσης Ευθυμιάδης και ο Πάνος Μουζουράκης. Από δίπλα της δε θα μπορούσαν να λείπει και η θεία της, Μπέττυ Μαγγίρα.

Στα γενέθλια της Λήδας Φόστερ, η Ματθίλδη Μαγγίρα επέλεξε να φορέσει ένα μάξι σκούρο γκρι φόρεμα, ενώ η Λήδα προτίμησε ένα επίσης μάξι, εντυπωσιακό, κόκκινο φόρεμα σε japanese style. Από την άλλη, η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε ένα μίντι μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε τη σιλουέτα της.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα δεν έχει απαρνηθεί τα γκρι της μαλλιά που της πηγαίνουν τόσο πολύ. Έχει αφήσει στην άκρη τις βαφές μαλλιών και σε όλες τις εμφανίσεις της με grey hair look βλέπουμε πόσο πολύ της πάει. Για ακόμα μία φορά στο πάρτι της κόρης της, η Ματθίλδη έδειξε πόσο ακομπλεξάριστη και φυσικά όμορφη παραμένει στο πέρασμα του χρόνου.

https://www.instagram.com/p/C8bTpIwonp5/

Από την άλλη, η Λήδα έχει υιοθετήσει πλέον ένα δικό της look με άφρο μαλλιά. Όπως η μαμά της, έτσι κι εκείνη δεν φοβάται να πειραματιστεί με τα μαλλιά της.

Aν ρίξεις λοιπόν, μια ματιά στο προφίλ της Λήδας στο Instagram θα δεις πως κι εκείνη έχει κάνει πολλές αλλαγές στο look της - από ροζ και μωβ μαλλιά, μέχρι τελείως ξυρισμένα. Ωστόσο, πλέον έχει αγαπήσει ένα άφρο look, αφού η αλήθεια είναι πως τα σπαστά μαλλιά της - όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν - τα έχει πάρει από τον μπαμπά της.

https://www.instagram.com/p/C6wRJmFoTOr/

H σχέση της Ματθίλδης Μαγγίρα με την κόρη της

Η Λήδα Φόστερ είναι καρπός του έρωτα της Ματθίλδης Μαγγίρα με τον πρώην σύζυγό της, τον Αμερικανό μουσικό Άλεξ Φόστερ. Το ζευγάρι υπήρξε παντρεμένο από το 2003 έως το 2011.

Με silver hair η Ματθίλδη Μαγγίρα νιώθει 8/10 καλά & μίλησε για τις νέες προτεραιότητες στη ζωή της

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι πολύ δεμένη με την κόρη της και δεν της «κόβει τα φτερά» όσον αφορά τα όνειρά της. Γι' αυτό κι όταν εκείνη έφυγε για την Αμερική, η ίδια κατάλαβε την ανάγκη της και παρότι σαν κάθε μάνα «κουκουβάγια» δεν ήθελε να την χάσει από την αγκαλιά της, στήριξε την απόφασή της.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα ήθελε η κόρη της να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει, χωρίς κανείς να της στερήσει το δικαίωμα να εξερευνήσει τον κόσμο, να δει διαφορετικά πράγματα, να αλλάξει παραστάσεις και να είναι γενικά ελεύθερος άνθρωπος. Οι πράξεις της αποδεικνύουν τα λόγια της και τα συναισθήματά της τα εξέφρασε έντονα σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν.

Η performer είχε μιλήσει για το πώς είχε αισθανθεί τότε: «Έσπασε η καρδιά μου όταν η κόρη μου στα 15 ζήτησε να πάει στην Αμερική. Ήξερα τον λόγο που ήθελε να πάει. Είχε την ανάγκη να δημιουργήσει και να χτίσει σχέση με τον πατέρα της, με τον οποίο είχαν μία σχέση σε επίπεδο τουριστικό, όταν ερχόταν τα καλοκαίρια. (…) Και με τα σχολεία εδώ δεν της άρεσε. Δέχθηκε bullying στο δημοτικό, της έλεγαν ότι είναι μαύρη» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ματθίλδη Μαγγίρα ενώ, πρόσθεσε «Μετά, στο γυμνάσιο είχε και από καθηγητές. Σ’ ένα μάθημα πήγε απ’ το 17 στο 15. Ζήτησα τον λόγο από τον καθηγητή. Του εξήγησα ότι έχει δυσλεξία και απόσπαση συγκέντρωσης και ο καθηγητής μου είπε πως αυτά δεν υπάρχουν και είναι στο μυαλό μας. Δεν υπάρχει δυσλεξία και λοιπά, και μου είπε ότι ίσως είναι καλύτερα να πάρω το παιδί από το μουσικό σχολείο και να το πάω σε ένα συμβατικό. Έτρεξα πολύ. Έκανα πολύ μεγάλο αγώνα. Ζήτησα συνάντηση με τον διευθυντή και απευθύνθηκα και στο Υπουργείο Παιδείας. Μετά απ΄ όλα αυτά, άλλαξε η συμπεριφορά τους».

DPG Network