Η Μαρία Κίτσου στο στόχαστρο για τα κιλά στην πρεμιέρα της Μάγισσας αλλά ο κόσμος λέει το αυτονόητο

Πατούλια Κατερίνα

«Έναν κορσέ στα φορέματα της Κίτσου. Λίγο προσοχή στις λεπτομέρειες», έγραφε ένα από εκείνα τα σχόλια στο X που θέλει να τα πάρεις και να τα κάνεις κομματάκια.

Η σειρά «Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά» έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και το τηλεοπτικό comeback της Μαρίας Κίτσου μετά από τρία χρόνια είναι γεγονός.

3 χρόνια μετά τις Άγριες Μέλισσες, η Μαρία Κίτσου έκανε τηλεοπτικό comeback

«Θέλω να απεμπλακώ από τον ρόλο της "Ελένης Σταμίρη" από τις "Άγριες Μέλίσσες"», είχε πει πριν μερικούς μήνες η Μαρία Κίτσου και το κατάφερε από την πρεμιέρα κιόλας της Μάγισσας ως Πανδώρα.

Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Κίτσου - Σκαφιδά, τα είδωλα της πρεμιέρας μαζί με το comeback της Τρίγγου

Και μπορεί ο σκληρός πυρήνας των ανθρώπων που ακολουθούν την ηθοποιό στο θέατρο και την τηλεόραση να είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη μεγάλη επιστροφή της Κίτσου, δεν συνέβη το ίδιο όμως στο X- πρώην Twitter στο οποίο οι χρήστες αποφάσισαν να ασχοληθούν με την εξωτερική εμφάνιση της ηθοποιού.

Από σχόλια προς τους ενδυματολόγους για το πώς ντύνουν την ηθοποιό, μέχρι το αν βγαίνει η φωνή της, η Κίτσου μπήκε στο στόχαστρο εκείνων που περίμεναν την πρεμιέρα για να βγάλουν τη χολή τους, όχι για τη σειρά αλλά για τα κιλά.

Κι ας έχει μιλήσει η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια για τα προβλήματα υγείας, την ψωρίαση, τις επιπτώσεις του covid -19 στο σώμα της, τις ενέσεις, ακόμα και την κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή.

Στην ελληνική τηλεόραση του 2024, κάθε αλλαγή στην εμφάνιση μιας ηθοποιού πρώτης γραμμής, πρέπει να μπει στα social media στο στόχαστρο χωρίς εκείνοι που γράφουν να ασχολούνται με την ερμηνεία της ηθοποιού.

Η Κίτσου βέβαια, βρήκε συμμάχους στο κοινό που την αγαπά και την στηρίζει από το ξεκίνημά της, γιατί όλοι είπαν το αυτονόητο: είναι πολλά τα κιλά ερμηνευτικής δεινότητας και μαγκιάς της Κίτσου οπότε κανείς δεν μπορεί να ασχοληθεί και να πάρει στα σοβαρά τα σχόλια για ζυγαριές και γραμμάρια.

Στη σημερινή της συνέντευξη στο Πρωινό η Μαρία Κίτσου (χωρίς να έχει δει ακόμη τα σχόλια που γράφτηκαν στην πρεμιέρα) μίλησε για τη κακία του διαδικτύου, τονίζοντας πως δεν την αφορά: «Υπάρχει αυτή η ανθρωποφαγία στα social, με λυπεί, την αποστρέφομαι, όλη αυτή την κακία του cancel».

Κι από τηλεθέαση;

Το κοινό υποδέχτηκε τη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά στον ΑΝΤ1 με επιφύλαξη, η οποία αποτυπώθηκε και στην τηλεθέαση με τη σειρά να κάνει πρεμιέρα με 12,5 στο σύνολο και 13% στο γενικό σύνολο με τον Τιμωρό του Alpha να κρατά την πρωτιά με 17,3 και 16,2 αντίστοιχα σε δυναμικό και γενικό σύνολο.

Όσα έχει εξομολογηθεί η Μαρία Κίτσου για τα προβλήματα υγείας της

Μιλώντας στο Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη το 2023, η ηθοποιός μίλησε για όλα όσα έκανε στο χρόνο αποχής της αλλά και τα ψυχοσωματικά θέματα που αντιμετώπισε.

«Συντονίστηκα και βρήκα το κέντρο μου, διάβασα και ταξίδεψα. Ταξίδεψα στην Ισπανία, μου αρέσει η σύνδεση των Ισπανών με το πάθος, τον πόθο, το θάνατο, είναι μια χώρα γεμάτη ένστικτα. Δυστυχώς δεν είδα καθόλου τηλεόραση, ήθελα να αποτοξινωθώ. Έβγαλα από πάνω μου μεγάλο ψυχικό φορτίο και φρόντισα τον εαυτό μου. Δούλευα από τις 6:30 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, στη συνέχεια διάβαζα και κοιμόμουν 3-4 ώρες την ημέρα»

Η ηθοποιός αποκάλυψε τότε πώς έπαθε δύο φορές Covid-19, έχοντας χάσει την γεύση και την όσφρησή της.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρώω, δεν μυρίζω τα λουλούδια. Αν πάρει φωτιά το σπίτι μου θα το πάρω χαμπάρι από τον καπνό, δεν θα το μυρίσω. Το τηλέφωνο μου χτυπούσε για δουλείες αλλά ήμουν αποφασισμένη να μην κάνω τίποτε, δεν με δελέασε κάτι, ρωτούσα από περιέργεια περί τίνος πρόκειται» αποκάλυψε τότε η ηθοποιός.

«Κόντεψα να χάσω τη μητέρα μου, ήταν πολύ σοβαρά και οριακά με την υγεία της και αυτό με συγκλόνισε, έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να γίνει καλά. Η μητέρα μου δεν έχει ακόμη επανέλθει πλήρως, έχει διάφορα θέματα υγείας. Αλλά και μόνο στη σκέψη ότι θα μπορούσα να τη χάσω είχα τρελαθεί. Μου έτυχαν όλα μαζί, γυρίσματα, πρόβες, μπήκε η μητέρα μου στο νοσοκομείο, έτρεχα για όλα, γέμισε το σώμα μου με ψωρίαση, την έχω ως αυτόνομο από παιδί. Έκανα ειδικές ενέσεις για την ψωρίαση και έχω καθαρίσει, είναι θέμα ψυχοσωματικό από το άγχος και τη στενοχώρια» αποκάλυψε επίσης η Μαρία Κίτσου.

Η μάχη όμως της Κίτσου με την κατάθλιψη ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, όταν στα 17 της χάνει τον πατέρα της από λευχαιµία την παραµονή της πρεµιέρας της:

«Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι πάσχω από κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή, καθώς και από σύνδροµο ελλειµµατικής προσοχής. Η διάγνωση έγινε στα 17 µου και έκτοτε παλεύω να τα αντιµετωπίσω µε φαρµακευτική αγωγή και ψυχοθεραπεία. Αλλά, ευτυχώς, έχω δίπλα µου ανθρώπους που µε αγαπούν, µε καταλαβαίνουν και µε στηρίζουν. Πώς να µην έχω κατάθλιψη όταν µπαίνω τόσο πολύ στα παπούτσια των άλλων;», είχε πει χαρακτηριστικά η Κίτσου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης