H Jennifer Lopez μετά το διαζύγιο από τον Affleck παραδέχεται: «Όλος ο κόσμος μου εξερράγη»

Πατούλια Κατερίνα
FILE - In this Aug. 24, 2014, file photo, Jennifer Lopez arrives at the MTV Video Music Awards at The Forum in Inglewood, Calif. Authorities say an SUV carrying actress Leah Remini and Lopez and her two children, was rear-ended by a suspected drunken driver who then fled the scene Saturday, Sept. 27, 2014. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File) Invision

Η Jennifer Lopez άνοιξε την καρδιά της για πρώτη φορά στην Nikki Glaser και στο περιοδικό Interview και χωρίς να αναφέρει ούτε μια φορά το όνομα του Ben Affleck, μίλησε για τον κόσμο της που εξερράγη, το σπίτι της που τινάχτηκε στον αέρα, τη μοναξιά και τη δυσκολία. Υπάρχει άραγε χώρος για έναν επόμενο άντρα στη ζωή της Jennifer; Η ίδια απάντησε από καρδιάς. 

«Πρέπει να είμαι ικανή να νιώσω χαρά και ευτυχία μόνη μου. Το να είμαι σε μια σχέση δεν με καθορίζει. Δεν μπορώ να αναζητώ την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να έχω την ευτυχία μέσα μου».

Η Jennifer Lopez έψαχνε το σωστό μέσο και τον σωστό τρόπο για να μιλήσει για πρώτη φορά για το δράμα που έζησε το τελευταίο τετράμηνο, το οποίο και κατέληξε στην αίτηση διαζυγίου ανήμερα της επετείου γάμου της. Μιλώντας στο Interview και στην stand up comedian Nikki Glaser - η οποία παραδέχεται με χιούμορ πως αυτή είναι και η πρώτη ever συνέντευξη που παίρνει, η Lopez μας θυμίζει ξανά και ξανά πόσο ευάλωτη είναι, πόσο πολύ πάλεψε αυτούς τους μήνες να καταλάβει τι λάθος έκανε και καταλήγει στην εξής παραδοχή:

Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια είναι single και ελεύθερη!

Jennifer Lopez: Για ποιον λόγο είχε συλληφθεί όταν ήταν ζευγάρι με τον P. Diddy;

Η Jennifer δεν στάθηκε ούτε για μια στιγμή στους λόγους που την οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Affleck και είναι χαρακτηριστικό πως ενώ μιλάει πολλές φορές για το τέλος της σχέσης, δεν αναφέρει ούτε μια φορά το όνομα του πρώην της. Την ίδια ώρα εξηγεί πως δεν μετάνιωσε ούτε μια στιγμή για τίποτα και πως αν τα ζούσε όλα από την αρχή, τις ίδιες αποφάσεις θα έπαιρνε, γιατί αυτές ήταν οι σωστές για εκείνη στην παρούσα φάση.

Κάπου εκεί η 55χρονη αναφέρεται στο «This is me now», το άλμπουμ και μουσικό ντοκιμαντέρ που αφιέρωσε στην επανασύνδεση της με τον Ben Affleck κι εκεί γίνεται για πρώτη αναφορά στον χωρισμό με τη Jen να λέει χαρακτηριστικά:

«Με το This Is Me… now ένιωσα ότi τα κατάφερα, ότι είμαι καλά. Έκανα όλη τη δουλειά που έπρεπε και κοίταξα πού βρίσκομαι, και μετά ήταν σαν να εξερράγη ολόκληρος ο γ@μ@μένο κόσμος», τόνισε η Jennifer για το πολυσυζητημένο διαζύγιο.

«Πρέπει να είμαι ικανή να νιώσω χαρά και ευτυχία μόνη μου. Το να είμαι σε μια σχέση δεν με καθορίζει»

Και δεν σταματά να μιλά με ειλικρίνεια η Lopez για όσα ένιωσε το διάστημα αυτό:

«Αισθάνεσαι μοναξιά, άγνωστη και τρομακτική. Είναι λυπηρό. Αισθάνεσαι απελπισμένη. Αλλά όταν τα συναισθήματα αυτά καταλαγιάσουν καταλαβαίνεις πως αυτά που νιώθεις δεν πρόκειται να σε σκοτώσουν.

Πρέπει να είμαι ικανή να νιώσω χαρά και ευτυχία μόνη μου. Το να είμαι σε μια σχέση δεν με καθορίζει. Δεν μπορώ να αναζητώ την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να έχω την ευτυχία μέσα μου. Έλεγα ότι είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος, αλλά εξακολουθούσα να ψάχνω κάτι για να το γεμίσει κάποιος άλλος».

Η Lopez παραδέχεται πως παρότι μεγάλωσε με δύο γονείς που την αγαπούσαν, όλο αυτό το αίσθημα πως δεν είναι αρκετή δημιουργήθηκε από το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε:

«Ήταν απλώς σαν να σε αγνοούν, ήμουν το μεσαίο παιδί και είχα μια πολύ εξωστρεφή μαμά και έναν μπαμπά που δούλευαν όλη μέρα καιόλη τη νύχτα και ένιωθα ότι δεν εμαι σημαντική, δεν ήμουν προτεραιότητα. Αυτό ενσωματώνεται μέσα σου και νομίζω ότι οι γονείς σου κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Ακόμα και τώρα που είμαι γονιός, έχω πολύ περισσότερη ενσυναίσθηση για όσα έχουν περάσει. Αγαπώ τους γονείς μου, αλλά βλέπω την επίδραση του ποιοι ήταν και πώς μεγάλωσαν, σε μένα. Δεν το ξέρεις αυτό καν μέχρι να αρχίσουν να εκδηλώνονται αυτά τα πράγματα στις ενήλικες σχέσεις σου.

«Ω, νιώθω άνετα με αυτό το άτομο να με αγνοεί. Είμαι άνετη με αυτό το άτομο να μου φέρεται έτσι ή έτσι. Αυτό, για μένα, ήταν ένα ταξίδι. Νομίζω ότι σε όλη μου τη ζωή προσπαθούσα να πω ότι είμαι αρκετά καλή, μέχρι εδώ που είμαι τώρα. Δίνω όμως τα εύσημα πια στον εαυτό μου.

Λέω σε εκείνο το κοριτσάκι που μεγάλωσε στο Μπρονξ, Έχεις κάνει πολύ καλό στον εαυτό σου.

Δεν το έκανα τόσα χρόνια. Και τώρα σκέφτομαι, με όλα όσα συνέβησαν στη ζωή μου και στις σχέσεις μου, ακόμα και στην καριέρα μου, είναι σαν να πρέπει να δώσω στον εαυτό μου αγάπη. Πέρασα πολλά τα οποία κανείς δεν γνωρίζει. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί, επειδή τα πράγματα μπορούν πραγματικά να αλλάξουν στη ζωή σου με έναν τρόπο που μπορεί να θες να τα παρατήσεις. Αλλά δεν είμαι εκεί. Αρνούμαι να μην δώσω στον εαυτό μου όλα όσα αξίζει εκείνο το κοριτσάκι μέσα μου».

Πάνω στο χάος του τελευταίου μισού χρόνου, η Lopez έχει πια ερμηνεύσει όσα συνέβησαν στον γάμο της με τον Affleck, αλλά παραδέχεται πως δεν θα άλλαζε τίποτα απολύτως, ακόμα κι αν βρισκόταν και πάλι στην ίδια φάση:

Υπάρχουν στιγμές που νομίζει ότι έχει καταλάβει τι πήγε στραβά και μετά ξαφνικά η ζωή σου φέρνει κάτι άλλο για να δει αν έχεις πάρει το μάθημά σου. Και φαίνεται πως δεν το είχα καταλάβει μέχρι τώρα με τόσο βαθύ τρόπο. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν θα κάνω λάθη στο μέλλον. Όταν ολόκληρο το σπίτι σου ανατινάζεται, απλά στέκεσαι στα ερείπια και λες "τι μπορώ να κάνω για να μην το αφήσω να συμβεί ξανά;". Και το εξετάζεις σιγά σιγά και λες "εντάξει, έγινε, αυτός ήταν ο ρόλος μου σε αυτό, αυτό θα έπρεπε να είχα δει πιο νωρίς, αυτό δεν κοίταξα".

Αλλά δεν μετανιώνει για τον πόνο - «ούτε ένα δευτερόλεπτο» - παρόλο που σχεδόν την έβγαλε για τα καλά, είπε. Κοιτάζοντας πίσω, πιστεύει ότι είναι «ακριβώς αυτό που χρειαζόταν».

«Ούτε ένα δευτερόλεπτο (δεν μετάνιωσα). Αυτό δεν σημαίνει ότι ο πόνος αυτό δεν με ισοπέδωσε σχεδόν οριστικά. Αυτό σχεδόν έγινε. Αλλά τώρα, από την άλλη πλευρά, σκέφτομαι μέσα μου, «Γαμώτο, αυτό ακριβώς χρειαζόμουν. Σε ευχαριστώ Θεέ μου. Λυπάμαι που μου πήρε τόσο πολύ. Λυπάμαι που έπρεπε να μου το κάνεις τόσες φορές. Έπρεπε να το είχα μάθει πριν από δύο τρεις φορές. το καταλαβαίνω. Έπρεπε να με χτυπήσεις πολύ δυνατά στο κεφάλι με μια βαριοπούλα. Μου γκρέμισες το σπίτι. Δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις», λέει η Lopez και τονίζει:

«Πρέπει να είσαι υγιής. Πρέπει να είσαι ολοκληρωμένος, αν θέλεις κάτι πιο ολοκληρωμένο. Πρέπει να είσαι καλά μόνος σου. Νόμιζα ότι το έμαθα, αλλά δεν το έμαθα. Και μετά, αυτό το καλοκαίρι, έπρεπε να πω: Πρέπει να φύγω και να είμαι μόνη μου. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω αυτό...

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα έχω καταλάβει όλα. Τώρα είμαι ενθουσιασμένη. Ναι, δεν ψάχνω κανέναν, γιατί όλα όσα έχω κάνει τα τελευταία 25, 30 χρόνια, όντας σε αυτές τις διαφορετικές δύσκολες καταστάσεις, μου δείχνουν ότι μπορώ να πετάω μόνη μου...

Η σχέση με τον εαυτό σου, είναι αυτή η σχέση που καλλιεργείται αυτή τη στιγμή για μένα, η σχέση μου με τον θεό, από την οποία νομίζω ότι τείνουμε να ξεφεύγουμε μερικές φορές, όταν είσαι τυλιγμένος με άλλους ανθρώπους. Και ο Θεός ήταν πάντα το μεγάλο μέρος της ζωής μου.

Όσο για το ατελείωτο κουτσομπολιό στα media και κοινωνικά δίκτυα για το διαζύγιό της, εκεί φαίνεται πως η Jennifer ξέρει καλά πως λειτουργεί το σύστημα, σε βαθμό που δεν την αγγίζει καν!

«Ξέρω ότι όλα όσα γράφονται και λέγονται για μένα και όλες οι εικασίες για το ποια είμαι ως άτομο, δεν είναι αυτό που είμαι. Το έμαθα εδώ και πολύ καιρό. Και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή εμφανίστηκαν αφού ήμουν στη δημοσιότητα για λίγο, δεν τα παίρνω τόσο σοβαρά όσο όλοι οι άλλοι.

Ξέρω ότι είμαι καλός άνθρωπος. Ξέρω ότι είμαι καλή μαμά. Ξέρω ποιοι είναι οι φίλοι μου. Ξέρω ότι οι φίλοι μου ξέρουν ποιος είμαι, η μαμά μου, ο μπαμπάς μου, όλα αυτά.

Εάν ελπίζετε να έχετε μια μακρά καριέρα, πρέπει να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε αυτό το μέρος του συστήματος.

Μερικοί άνθρωποι θα σε αγαπήσουν και κάποιοι δεν θα σε καταλάβουν και κάποιοι θέλουν απλώς να σε μισήσουν για να σε μισήσουν και τίποτα από αυτά δεν έχει πραγματικά σημασία.

Αυτό που έχει σημασία για μένα, ως καλλιτέχνη, είναι να κάνω δουλειά που με εμπνέει και που μου αρέσει να κάνω, είτε πρόκειται για τεράστια εμπορική επιτυχία είτε για κάτι που αγγίζει μόνο ένα άτομο που κανείς δεν βλέπει καν. δεν πειράζει. Αυτό είναι το πάθος της ζωής μου. Μου αρέσει να τραγουδάω. Μου αρέσει να χορεύω. Μου αρέσει να παίζω. Μου αρέσει να διασκεδάζω. Μου αρέσει να δημιουργώ. Και καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα αλλά μην με παρεξηγήσετε, αν δω κάτι που πληγώνει δεν είμαι Teflon», εξηγώντας κάπως έτσι πως μπορεί να είναι θωρακισμένη αλλά υπάρχουν πράγματα που την κάνουν να λυγίζει.

«Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά στη δουλειά, βγήκα και δούλεψα με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα, με τον Στίβεν Σόντερμπεργκ και ξαφνικά, άρχισαν να με επικρίνουν κι εκεί σκέφτεσαι «Περίμενε, τι; Αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν είμαι αυτή». Και έτσι, αμέσως από νεαρή ηλικία γίνεσαι ανθεκτικός και αισιόδοξος. Τα πράγματα δεν σε έχουν ρίξει ακόμα αρκετά. Έλεγα, Ξέρω ποια είμαι όταν ξαπλώνω και αυτό είναι που έχει σημασία. Η ζωή σε ρίχνει κάτω καθώς προχωράς και μετά πρέπει πάντα να γυρνάς πίσω και να συνδέεσαι με αυτό το αθώο, αισιόδοξο, λαμπερό άτομο που ήσουν όταν ξεκίνησες. Αυτό είναι κάτι που είχα πάντα ως αρχή και μπόρεσα να επιβιώσω από εκείνες τις δύσκολες στιγμές μιας μακράς καριέρας όπου τα πράγματα πάνε πάνω-κάτω, όπου όλοι σε αγαπούν και μετά όλοι σε π@δουν και μετά σε αγαπούν όλοι. Αυτό συμβαίνει αν έχεις μακρά καριέρα».

JLO- Affleck: Στο δράμα με την επανασύνδεση, η Whoopi Goldberg έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Η 55χρονη στις 20 Αυγούστου 2024, ανήμερα δηλαδή της δεύτερης επετείου της με τον ηθοποιό Ben Affleckm, από τον γάμο τους στο Las Vegas, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Los Angeles, δηλώνοντας ως ημερομηνία χωρισμού τους την 26η Απριλίου 2024.

Η JLo και ο Ben Affleck υπήρξαν αρραβωνιασμένοι για πρώτη φορά από το 2002 έως το 2004, ενώ έγιναν ξανά ζευγάρι το 2021. Παντρεύτηκαν το 2022 και χώρισαν 2 χρόνια μετά.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε κάνει πριν τον Ben Affleck και τον γάμο στο Las Vegas τον Ιούλιο του 2022, άλλους τρεις γάμους με τους Ojani Noa (1997-1998), τον Cris Judd (2001-2003) και τον Marc Anthony (2004-2014), με τον οποίο απέκτησε και τα δυο παιδιά της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης