Ξανά μαζί Jennifer Lopez και Ben Affleck και ο κόσμος μιλάει για τις αγκαλιές και τα φιλιά

Ξανά μαζί Jennifer Lopez και Ben Affleck και ο κόσμος μιλάει για τις αγκαλιές και τα φιλιά
Η φωτογραφία είναι από το (μακρινό πια) 2021 όπου το ζευγάρι ζούσε τον μεγάλο του έρωτα (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

Η πρώτη συνάντηση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck μετά το διαζύγιό τους συζητιέται πολύ. Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα μεταξύ τους;

Εκεί που λέγαμε ότι δεν θέλουν να ξαναδούν ο ένας τον άλλο, εκεί βρέθηκαν και πάλι μαζί (και αγαπημένοι;). Καλά, μην υπερβάλουμε, όμως η αλήθεια είναι πως η πρώτη συνάντηση (που ξέρουμε εμείς τουλάχιστον) των δύο διάσημων πρώην μετά το διαζύγιό τους δεν ήταν αυτή που περιμέναμε.

Bennifer 2.0: 5 αλήθειες για το διαζύγιο, το προγαμιαίο συμβόλαιο και την αληθινή αιτία χωρισμού

Ξανά μαζί με τα παιδιά τους

Από το πρωί σήμερα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι εικόνες της Jen και του Ben οι οποίοι βρέθηκαν το ξενοδοχείο Beverly Hills στο Beverly Hills της Καλιφόρνια, όπου έφαγαν brunch μαζί με τα παιδιά τους.

Η JLo φορούσε ένα μακρυμάνικο μαύρο crop top και ένα σκούρο τζιν παντελόνι για την έξοδο, ενώ ο Afleck ένα μπλε πουκάμισο με κουμπιά και ένα τζιν παντελόνι με αθλητικά παπούτσια Nike.

Μαζί τους, τα παιδιά του Affleck, Seraphina, 15, και Samuel, 12, καθώς και τα δίδυμα της Lopez, Emme και Max, 16.

Έφτασαν μαζί στο ξενοδοχείο και όλα έδειχναν ήρεμα και ομαλά, «σαν να μην τρέχει τίποτα», όμως το ενδιαφέρον εντοπίστηκε μέσα στο ξενοδοχείο, εκεί που δεν υπήρχαν κάμερες.

Σε αντίθεση με τους Bennifer υπάρχουν 5 ζευγάρια που έδωσαν δεύτερη ευκαιρία και είναι ακόμα μαζί

Αγκαλιές και φιλιά που προκαλούν ερωτηματικά

Σύμφωνα με την Page Six, που επικαλείται πηγή της που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον ίδιο χώρο με τη διάσημη οικογένεια, «Ο Ben και η JLo βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Polo Lounge στο ξενοδοχείο Beverly Hills κρατώντας τα χέρια και φιλιούνται. Τα παιδιά είναι μαζί τους, αλλά σε ένα ξεχωριστό τραπέζι».

Άλλοι μάρτυρες, βέβαια, καταθέτουν πως λίγο μετά οι δυο του εθεάθησαν στο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο να καυγαδίζουν έντονα.

Οι άνθρωποι της Page Six επικοινώνησαν με τους εκπροσώπους τόσο της Lopez όσο και του Affleck όμως ουδείς εκ των δύο απάντησαν για κανένα από τα δύο ζητήματα.

Άλλο σημαντικό σημείο στην «υπόθεση» είναι πως λίγο αργότερα, στο ξενοδοχείο εθεάθη και η πρώτη πρώην σύζυγος του Afleck, Jennifer Garner, η οποία ήρθε να πάρει για λίγο και έφυγε με τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/reel/C3yi0chvoIx/

H Jennifer Lopez είχε κάνει έναν μεγάλο συμβιβασμό στον γάμο με τον Affleck

Το Timing της συνάντησης

Η έξοδος αυτή έρχεται έναν μήνα αφού η JLo κατέθεσε αίτηση διαζυγίου σε μία καθόλου τυχαία ημερομηνία καθώς «συνέπεσε» με τη μέρα που θα γιόρταζαν τη δεύτερη επέτειο γάμου τους (20.8.24). Για την ιστορία, βέβαια ως ημερομηνία χωρισμού, στα χαρτιά, έχει καταχωρηθεί η 26η Απριλίου.

Μπορεί οι φανς των Bennifer να έχουν αναστήσει τις ελπίδες του για ένα παραμύθι με αίσιο τέλος μετά από αυτό την κοινή εμφάνιση, όμως, μάλλον η αισιοδοξία δεν έχει βάση.

Έγιναν πολλά μεταξύ τους και το πιο πιθανό σενάριο θέλει τους δυο τους να προσπαθούν να κρατήσουν μία αξιοπρεπή στάση ακόμη και μετά τον χωρισμό.

Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε νεότερα!