Ο Σωτήρης Τσαφούλιας επέστρεψε να πει τα αυτονόητο για τη βία στους νέους που θεριεύει

Πατούλια Κατερίνα

«Βλέπουμε τη βία την πραγματική από το πρωί μέχρι το βράδυ λούπα. Όταν βλέπεις κάτι από το πρωί μέχρι το βράδυ εξοικειώνεσαι μαζί του, δεν σου κάνει πια τόση εντύπωση. Πάνε παιδιά και διαπρέπουν στα μαθηματικά και τη ρομποτική, δεν παίζουν πουθενά», είπε ο σκηνοθέτης μεταξύ άλλων.

«Δεν είμαι καθόλου καλά αυτή την περίοδο, με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που ζούμε και στους δρόμους και στον δημόσιο βίο δεν μπορεί κανείς να πει ότι είμαι καλά, είναι λίγο μαύρα τα πράγματα», εξήγησεο Σωτήρης Τσαφούλιας στο Χαμογέλα και πάλι.

Τι είπε ο σκηνοθέτης σε σχέση με τη νεολαία και την κρίση που βιώνει

«Για εμένα πέρα από όλα τα άλλα θέματα θεωρώ ότι η τηλεόραση έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Δεν μπορείς να διαφημίζεις όλη τη μέρα μπέργκερ και να αναρωτιέσαι γιατί ανεβαίνει η χοληστερίνη

Βλέπουμε τη βία την πραγματική από το πρωί μέχρι το βράδυ λούπα. Πόσες φορές είδαμε τον Αντώνη να πνίγεται, πόσες φορές πρέπει να δει ο πατέρας της 14χρονης να την κοπανούν στο πεζοδρόμιο.

Όταν βλέπεις κάτι από το πρωί μέχρι το βράδυ εξοικειώνεσαι μαζί του, δεν σου κάνει πια τόση εντύπωση. Και βλέπουν και τα νέα παιδιά που η τηλεόραση πάντα ήταν ένα μέσο καταξίωσης, ότι για να βγεις εκεί πρέπει κάτι να έχεις να πεις

Πριν λίγο καιρό, ένα 10χρονο κοριτσάκι, η Ευαγγελία Σίσκου κατέκτησε την τρίτη θέση στην Ολυμπιάδα Σκακιού ανάμεσα σε 110 στη Γεωργία και δεν έπαιξε πουθενά. Πάνε παιδιά και διαπρέπουν στα μαθηματικά και τη ρομποτική, δεν παίζουν πουθενά.

Πάει ένας και πλακώνει τον άλλο στις κλωτσιές και το παίζουμε από το πρωί ως το βράδυ και μετά αναρωτιόμαστε», είπε ο σκηνοθέτης χαρακτηριστικά.

«Αυξάνεται η βία και βγαίνουν οι ψυχολόγοι να μας πουν ότι φταίνε οι γονείς που με τη φορολογία είναι νοικάρηδες στα σπίτια, έχουμε και τη ΔΕΗ, δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ και δεν έχουν χρόνο να ακούσουν τη σκέψη τους», είπε ο σκηνοθέτη και εξήγησε.

Βλέπουμε δημοσιογράφους, παρουσιαστές, επιχειρηματίες να καταδικάζουν την κακοποίηση των γυναικών εκτός αν το έχει κάνει φίλος τους. Να καταδικάζουμε την κακοποίηση των παιδιών εκτός αν τα έχει βιάσει ο ομόσταυλός μας φίλος μας, συνεργάτης μας. Βλέπουν τα παιδιά δρόμους στην Κρήτη, στην Αθήνα να σκοτώνονται και οι δρόμοι να μην φτιάχνονται».

17 Κλωστές φινάλε ή βλέποντας τον κόσμο που δημιουργεί δολοφόνους: Τσαφούλιας- Βλάχος αποθεώθηκαν

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης