Θες ένα boost για να ασχοληθείς με το σώμα σου; Η Liza Minnelli σου θυμίζει τι σημαίνει φυσική υγεία

 Άρτεμις Σκούφου
Greg Gorman via Instagram/ Interview Magazine

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για τη Liza Minnelli. Η σταρ του Hollywood σε προειδοποιεί να φροντίζεις το σώμα σου «γιατί μπορεί να ζήσεις περισσότερο» και η ζωή της σήμερα είναι η απόδειξη για να το κάνεις. 

Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να είσαι 78 και να συνεχίζεις να φροντίζεις την υγεία σου, ψυχική και σωματική; Η Liza Minnelli είναι η απόδειξη πως ό,τι ηλικία κι αν φτάσεις δεν πρέπει να ξεχνάς τον εαυτό σου, το σώμα σου και αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά. Αυτό αρκεί για να μας δείξει πόσο καλά είναι στα 78 της, παρά τα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη.

Θες να φροντίσεις το σώμα σου αλλά δεν βρίσκεις ένα κίνητρο; Η Liza Minnelli σου το δίνει και σε προειδοποιεί για τη σημασία της αυτοφροντίδας της εμφάνισης, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις προσωπικές της προκλήσεις με την υγεία.

Το να φροντίζουμε τον εαυτό δεν είναι προαιρετικό, αλλά αναγκαίο και το να ζητάμε βοήθεια χρήσιμο, όταν υπάρχει ανάγκη. Η ηθοποιός έχει περάσει στη ζωή της προβλήματα υγείας και ξέρει πόσο σημαντική είναι η ενασχόληση με την αυτοφροντίδα και παραδέχεται ουσιαστικά πως ο σκοπός της ευημερίας μόνο κακός δεν είναι.

Η Ashley Graham είπε «ναι» στο Victoria's Secret Show για κάθε γυναίκα και κάθε σώμα εκεί έξω

Η Liza Minnelli σε προειδοποιεί να φροντίζεις το σώμα σου και είναι για καλό

Μεγαλώνει, αλλά η λάμψη του Hollywood δεν έχει καταφέρει να φύγει από πάνω της - και δεν χρειάζεται κιόλας να φύγει. Οι γονείς της, Judy Garland και Vincente Minnelli, της έδωσαν αρκετά από τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε να μην τα αφήσει εύκολα στην άκρη.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία του 1972 Καμπαρέ τραγουδίστρια και ηθοποιός έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στο περιοδικό Interview και έδωσε μεταξύ άλλων μερικές από τις συμβουλές της. Δε ξέχασε φυσικά να τονίσει τη σημασία του να δίνεις προτεραιότητα στη σωματική σου ευεξία και απευθύνθηκε σε όλους μας.

Έχω μια συμβουλή: Φρόντισε το σώμα σου γιατί μπορεί να ζήσεις περισσότερο απ' όσο περιμένεις. Εγώ απλά συνεχίζω να αλλάζω σημεία και να προχωράω μπροστά. Απλά αντιμετώπισέ το και να είσαι ευτυχισμένος, και όπως τραγούδησε και μου δίδαξε ο Dick Van Dyke, ''Βάλε ένα χαρούμενο πρόσωπο'' (Put on a Happy Face).

Επιπλέον, στο εξώφυλλο, η Liza Minnelli μοιράστηκε ότι υπάρχουν πολλές λανθασμένες αντιλήψεις που έχουν οι άνθρωποι για εκείνη και τη ζωή της, παραδεχόμενη ότι πολλά απ' όσα ακούγονται είναι φήμες που δεν ισχύουν.

«Διαβάζουν ανοησίες και σαχλαμάρες και δεν ξέρουν ότι η ζωή μου είναι πραγματικά όμορφη», δήλωσε. «Είναι γεμάτη με αγαπημένα πρόσωπα, γέλιο, δημιουργικότητα και συναισθηματική, αλλά και οικονομική ασφάλεια. Ο κόσμος χρησιμοποιεί ως όπλο τις παρανοϊκές ιστορίες, είναι πολύ βαρετό. Δε νομίζω ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πόσο δεμένη οικογένεια είμαστε».

Μιλώντας για όλα όσα ακούγονται για εκείνη είπε: «Μερικές φορές με πλήγωναν, αλλά η δουλειά σου ως καλλιτέχνης είναι να μην τους ακούς και να κάνεις αυτό που κάνεις εσύ, το οποίο δεν μπορούν να κάνουν».

Για ποιο πράγμα επιθυμεί να μείνει στη μνήμη του κόσμου; Η ίδια απαντά.

Έφτιαξα τη δική μου πορεία. Δούλεψα και εξακολουθώ να δουλεύω όσο σκληρά μπορεί να δουλέψει ο καθένας και αγαπώ κάθε άνθρωπο που με στήριξε και νοιάζεται για μένα εξαιτίας μου. Αγαπώ την ερμηνεία. Εξακολουθώ να παρακολουθώ μαθήματα χορού και όταν τραγουδάω στον κόσμο στο θέατρο, δε δίνω παράσταση - μοιράζομαι την αγάπη μου με κάθε άτομο ξεχωριστά. Ρωτώ: «Έτσι αισθάνομαι. Εσύ πώς νιώθεις;» Η δουλειά μου είναι αληθινή.

Μιλώντας για τους γονείς της, η ίδια παραδέχτηκε πως ο μπαμπάς της ήταν πιο λαμπερός και η μητέρα της λίγο πιο δύσκολη, αν και λάτρευε το γεγονός ότι ήξερε πολύ κόσμο. Η σχέση της με τη Judy Garland δεν ήταν εύκολη και όπως λέει, η συμπεριφορά της μητέρας της εξαρτιόταν πολλές φορές από το πώς εξελίχθηκε η ημέρα της, εύκολα ή δύσκολα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης