Anna Kedrick: Η επί 7 χρόνια κακοποιητική σχέση που είχε και η τραγική ειρωνεία σε ρόλο της το 2022

Γεωργία Βλαχοπούλου

«Είχα τόση αγάπη και εμπιστοσύνη για αυτό το άτομο, οπότε σκέφτηκα ότι έπρεπε να φταίω εγώ», είπε η ηθοποιός στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «Call Her Daddy» του Alex Cooper.

Η ηθοποιός Anna Kedrick που γνωρίσαμε μέσα από το σίκουελ των ταινιών του Twilight αποκάλυψε σε podcast πως είχε υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, την οποία μάλιστα είχε αργήσει να καταλάβει.

«Σκέφτηκα ότι το λάθος πρέπει να είμαι εγώ»

Η 39χρονη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο podcast του Alex Cooper με τίτλο «Call Her Daddy». Εκεί η ίδια, αν και δεν ανέφερε όνομα, παραδέχτηκε πως βρισκόταν για 7 χρόνια σε κακοποιητική σχέση, την οποία μάλιστα άργησε και να καταλάβει.

«Διάβαζα όλα τα άρθρα και έλεγα: "Αυτό δεν φαίνεται…, μερικά από αυτά μοιάζουν με το πώς συμπειφέρεται, αλλά όχι εντελώς"», ανέφερε η ίδια.

Ο χωρισμός συνέβη λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας της το 2022 με τίτλο «Alice, Darling», η οποία ήταν μια ταινία που αφορούσε τη συναισθηματική κακοποίηση.

«Προέκυψε από το πουθενά, αλλά χτίστηκε πάνω σε αυτό το θεμέλιο - του ότι είχα τόση αγάπη και εμπιστοσύνη για αυτό το άτομο, οπότε σκέφτηκα ότι (λάθος) έπρεπε να είμαι εγώ», είπε η Kendrick θεωρώντας ότι αυτή ήταν το πρόβλημα.

Αυτή η «καμουφλαρισμένη» κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε η Anna Kendrick είναι κάτι που δεν συνέβη μόνο στην ίδια. Πολλές γυναίκες έχουν βρεθεί σε κακοποιητικές σχέσεις που στην αρχή δεν συνειδητοποιούσαν ότι είναι κακοποιητικές. Δεν είναι απαραίτητο να κακοποιηθεί κάποια γυναίκα σωματικά για να πούμε ότι κακοποιήθηκε. Υπάρχει η λεκτική βία και η ψυχολογική κακοποίηση που είναι εξίσου σημαντικές.

"Πως, αν κάποιος από εμάς είναι τρελός, αυτός πρέπει να είμαι εγώ. Επομένως, ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να πούμε "Όχι, νομίζω ότι είναι αυτός. Νομίζω ότι αυτό είναι που κάνει", συνέχισε.

Γύρισα τη ζωή μου εντελώς ανάποδα προσπαθώντας να διορθώσω ό,τι μου πήγαινε καλά.

Η Χολιγουντιανή σταρ ισχυρίστηκε πως ούτε ο θεραπευτής τους είχε καταλάβει πως πρόκειται για μια κακοποιητική σχέση μέχρι που εκείνη έφτασε στα όριά της και ξέσπασε σε κλάματα.

«Μου ζήτησε συγγνώμη επειδή νομίζω ότι συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, όμως, προς το τέλος», εξήγησε η Kendrick, προτού μοιραστεί πώς «κάτι άλλαξε» αφού εκείνη «φώναξε» σε μια συνεδρία θεραπείας.

Η Kendrick είπε ότι έστειλε email στον θεραπευτή της για να ζητήσει συγγνώμη, αλλά εκείνος της τηλεφώνησε και της είπε ότι ήταν πραγματικά «τόσο περήφανη» για εκείνη που μίλησε ανοιχτά.

«Τα πράγματα τελείωσαν αρκετά γρήγορα μετά από αυτό», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Η ίδια αφηγήθηκε και ένα περιστατικό για τον πρώην της:

«Μου είπε μια μέρα ότι τον τρομοκρατούσα γιατί απλά έκλαιγα επειδή δεν μπορούσα να προσποιούμαι ότι τα πράγματα ήταν καλά πια, και απλά άρχισα να κλαίω. Και ούρλιαξε μέσα μου πρόσωπο, "Με τρομοκρατείς". Αλλά ήταν πραγματικά από τη θέση ενός ατόμου που πίστευε ότι τον τρομοκρατούσαν».

Στη συνέντευξή της στον Cooper, η Kendrick είπε ότι στην πραγματικότητα δεν είπε σε κανέναν για τη συμμετοχή της σε ταινία που είχε ως θέμα τη συναισθηματική κακοποίηση μιας γυναίκας, επειδή ήταν πολύ κοντά στην περίοδο που η ίδια είχε χωρίσει από μια τέτοια σχέση.

Μόλις είχα ξεφύγει από μια σχέση που έμοιαζε εξαιρετικά με την ταινία. Και δεν ήθελα να μου πει κανείς να μην το κάνω.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης