Συνταγή για την πιο Juicy μπριζόλα με δεντρολίβανο

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Συνταγή για την πιο Juicy μπριζόλα με δεντρολίβανο

Αυτή είναι η συνταγή για την πιο Juicy μπριζόλα με δεντρολίβανο, βούτυρο και σκόρδο  

Αν και δεν είμαι καθόλου φαν του κρέατος Ενόψει της Τσικνοπέμπτης είπα να σας δώσω tips για την πιο ζουμερή μπριζόλα.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για 2 άτομα είναι τα πιο κάτω και ανάλογα αν είναι για παραπάνω τα διπλασιάζετε.

Υλικά

2 Μπριζόλες μοσχαρίσιες γάλακτος

2 σκελίδες σκόρδο

2 κλωνάρια Φρέσκο δεντρολίβανο

Βούτυρο

Έξτρα παρθένο Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Watch on TikTok

Οδηγίες

Ιδανικά αν έχετε τηγάνι από μαντέμι τώρα είναι η ευκαιρία για να το χρησιμοποιήσετε .

Σοτάρουμε τις μπριζόλες πολύ καλά με αλάτι, πιπέρι και λάδι να πάει παντού.

Ζεσταίνουμε το τηγάνι μας σε δυνατή φωτιά και μετά από 1 λεπτό βάζουμε τις μπριζόλες για 1 λεπτό από την μια πλευρά και αλλάζουμε πλευρά για 3 λεπτά περίπου και ρίχνουμε αρκετό βούτυρο και τισ 2 σκελίδες σκόρδο και τα 2 κλωναράκια δεντρολίβανο, χαμηλώνουμε την φωτιά και με ένα κουτάλι περιχύνουμε το ζουμί πάνω από τις μπριζόλες. Τις βγάζουμε και σερβίρουμε.

Συνοδεύονται με γλυκοπατάτες στον φούρνο επίσης με δεντρολίβανο πάπρικα και ελαιόλαδο, με σαλάτα αλλά και πατάτες τηγανητές.

Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους.

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco

www.tiktok.com/@majenco