Χάρη στο Spotify, πέρα από μουσική, μπορείς να «βρεις» και τον άντρα που θα παντρευτείς!

Γεωργία Βλαχοπούλου

Πέρα από τις ωραίες μουσικές προτάσεις στο Spotify μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες για το μελλοντικό σου ταίρι.

Εντάξει, μην μου πεις ότι δεν έχεις ψάξει το Instagram ή το LinkedIn του αγοριού που σε ενδιαφέρει, προσπαθώντας να βρεις όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για εκείνον και τα ενδιαφέροντά του.

5 μικρές αλλά τοξικές συνήθειες που καταστρέφουν μια μακροχρόνια σχέση χωρίς να το καταλάβεις

Κι όμως μετά τον πρώτο «αναβρασμό» που είχαμε όλοι με αυτές τις δύο πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, πλέον πολύ λίγοι ανανεώνουν τις πληροφορίες του προφίλ τους ή κάνουν συχνές αναρτήσεις - σαφώς δεν αναφέρομαι σε όσους είναι influencers.

Έτσι, λοιπόν το να μπορέσεις να κάνεις ένα αθώο «stalking» σε αυτόν που θα ήθελες να γίνει σύντροφός σου πλέον, δεν είναι και τόσο εύκολο μέσα από τα social media.

Σου έχω όμως, τη λύση και λέγεται Spotify!

Κι όμως, χάρη στο Spotify μπορείς να πάρεις αρκετές πληροφορίες για τον οποιοδήποτε θες και μετά να κρίνεις αν όντως πραγματικά ταιριάζετε.

Οι πληροφορίες που σου δίνει το Spotify και το πλεονέκτημα που έχει το stalking σε αυτή την πλατφόρμα

Βλέποντας τις λίστες που έχει κάποιος αποθηκευμένες στο Spotify του μπορείς να δεις πέρα από το στυλ μουσικής που ακούει, αν για παράδειγμα γυμνάζεται συχνά. Αν ναι σίγουρα θα έχει δημιουργήσει μία playlist για την ώρα της προπόνησής του.

Μπορεί επίσης, να έχει ειδική playlist για τις «Κυριακές» του ή για τη μαγειρική και κάπως έτσι θα μάθεις τον τρόπο που περνάει τον χρόνο του ή το ότι του αρέσει να μαγειρεύει.

«Αν το ήθελε, θα το έκανε»: Γιατί αυτή είναι η χειρότερη συμβουλή για μια σχέση;

Παράλληλα, από τις διάφορες playlists του θα δεις αν έχετε και κάποιον κοινό αγαπημένο καλλιτέχνη ή αν για παράδειγμα έχει αποθηκευμένο το τελευταίο τραγούδι ή άλμπουμ κάποιου μπορείς να ανοίξεις συζήτηση χρησιμοποιώντας αυτή την πληροφορία, ρωτώντας τον δήθεν τάχα αν έχει ακούσει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Μπορείς μάλιστα, να δεις πότε έχει κάποια συναυλία αυτός ο καλλιτέχνης που και οι δυο αγαπάτε (το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι μπορεί να μην ξέρει ότι έχετε τα ίδια γούστα) και να του προτείνεις να πάτε μαζί, ξαφνιάζοντάς τον ευχάριστα.

Πώς θα βρεις αυτόν που θες στο Spotify;

Θα πρέπει να είστε είτε φίλοι στο Facebook - και αυτό να είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σου στο Spotify - είτε αν έχετε κάποιον κοινό φίλο να μπεις στο προφίλ εκείνου και να ψάξεις να βρεις τον «μελλοντικό» αγαπημένο σου.

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να τον βρεις και απλά πληκτρολογώντας το όνομά του στη γραμμή αναζήτησης, αλλά αυτός ο τρόπος συνήθως δεν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.

Τέλος, μπορείς να κάνεις και το εξής κόλπο, ζητώντας από αυτόν που σε ενδιαφέρει να σου στείλει την αγαπημένη του λίστα για να πάρεις μια ιδέα. Κι όπως πάρεις την ιδέα, πάτα και δίπλα στην playlist που γράφει «by» και θα βρεθείς στο προφίλ του.

Το πιο σημαντικό όμως, απ' όλα είναι πως δεν υπάρχει ενημέρωση - ακόμα τουλάχιστον - για το ποιος βλέπει το προφίλ σου στο Spotify, επομένως μπορείς άνετα να μπεις και να «ψαχουλέψεις» τη λίστα του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Αν όλα τούτα που μοιράστηκα μαζί σου, σου φαίνονται μεγάλη «βαβούρα» για να κάνεις «stalking» στο crush, ίσως τα πράγματα γίνουν πιοεύκολα σύντομα, αφού τον Ιούνιο, το TechCrunch ανέφερε ότι το Spotify αναπτύσσει αυτήν τη στιγμή μια λειτουργία «κοινότητας» που θα μας επιτρέπει να βλέπουμε τι ακούνε και τι προσθέτουν οι φίλοι μας στις λίστες αναπαραγωγής τους σε πραγματικό χρόνο από τα κινητά.

Ε τι άλλο θες;

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης