Η 91χρονη γιαγιά της Μαρίας Παπαγεωργίου έδωσε τα 3 πιο σωστά red flags για έναν άντρα

Γεωργία Βλαχοπούλου

Μπορεί ο νέος να είναι ωραίος, ο παλιός όμως είναι αλλιώς και η κυρία Πόπη στα 91 της, 3 πράγματα λέει πως δεν θα έπρεπε να ανεχόμαστε από έναν άντρα.

Η Μαρία Παπαγεωργίου, η 27χρονη influencer που φήμες θέλουν να είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, πριν ξεκινήσει την καριέρα της στα social media ως content creator ήταν γνωστή για τα χαριτωμένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok της με την γιαγιά της.

Ζηλεύεις τον σύντροφό σου; 3 σκέψεις που ίσως σε βοηθήσουν να το διαχειριστείς

Η κυρία Πόπη, που σήμερα είναι 91 ετών, ζει στην Μύκονο και η Μαρία πολύ συχνά ταξιδεύει στο νησί για να είναι μαζί της.

https://www.tiktok.com/@mariaofgreece/video/7378162492960247073

Η πάντα χαμογελαστή γιαγιά Πόπη, στα βίντεο με την εγγονή της τραγουδάει, κάνει τα beaute της, λέει διάφορες ιστορίες, πίνει καφέ -που τον λατρεύει- και λέει πως το καλοκαίρι θα ήθελε να κρατάει όλο τον χρόνο.

https://www.tiktok.com/@mariaofgreece/video/7232594693882760475

Πλέον, όμως η γιαγιά της Μαρίας Παπαγεωργίου δίνει και τις ερωτικές της συμβουλές, όπως είδαμε στο πρόσφατο βίντεο της 27χρονης influencer.

Τα 3 red flags σε έναν άντρα σύμφωνα με τη γιαγιά Πόπη

«Να είναι ψεύτης»

Πρώτο και κύριο red flag για τη γιαγιά Πόπη είναι το να είναι ένας άντρας ψεύτης.

Τι λέει ο κανόνας 2-2-2, στον οποίο «ορκίζονται» όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

«Άντρα που καταλαβαίνεις ότι σου λέει ψέματα, να φεύγεις γρήγορα γρήγορα», λέει στο βίντεο η 91χρονη, με την Μαρία Παπαγεωργίου να συμφωνεί και να προσθέτει ότι το ίδιο ισχύει και αν είναι «σάλτσας», δηλαδή όπως εξήγησε «Υπάρχουν τα σοβαρά ψέματα, αλλά υπάρχουν και οι "σάλτσες", αλλά και αυτές είναι...για κλάματα».

«Να είναι δειλός»

«Να μην είναι δειλός!», συνεχίζει έπειτα η γιαγιά Πόπη, με την εγγονή της να προσθέτει: «Να διεκδικεί». Βέβαια, όπως είπε η Μαρία Παπαγεωργίου πολλές γυναίκες σήμερα λένε πως οι άντρες δεν τις φλερτάρουν και τα περιμένουν όλα από αυτές.

«Έχω την εντύπωση, ότι λιγάκι τελευταία, οι γυναίκες επειδή εργαζόμαστε και είμαστε αυτεξούσιες και έχουμε τελοσπάντων μια δυναμικότητα μεγαλύτερη από τις μαμάδες μας, τους "ξενερώνουμε" ρε παιδί μου», εξηγεί η γιαγιά.

Αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει πως πρέπει να αλλάξουμε κάτι οι γυναίκες για να προσελκύσουμε κάποιον άντρα, απλά να κάνουμε υπομονή - πόση ακόμα! - γιατί όπως λέει η γιαγιά Πόπη «Θα μάθουν».

https://www.tiktok.com/@mariaofgreece/video/7423063018705063190

Τρίτο και τελευταίο red flag από τη γιαγιά Πόπη για έναν άντρα είναι το να μην είναι τσιγκούνης.

«Να μην είναι τσιγκούνης»

«Απαπαπα! Τελείωσε, άμα ο άντρας είναι τσιγκούνης», τονίζει η γιαγιά της Μαρίας Παπαγεωργίου.

Παιδιά μου ένας τσιγκούνης άντρας έχει και τσιγκούνικη ψυχή. Είναι περίεργο πώς ταυτίζεται αυτό το πράγμα, η «τσέπη» με την «ψυχή».

Στα σχόλια οι followers της Μαρίας Παπαγεωργίου συμφώνησαν με τη γιαγιά Πόπη και ιδιαίτερα με την τελευταία φράση της για τον τσιγκούνη άντρα. Μάλιστα, κάποιοι πρότειναν στις δυο τους να κάνουν και podcast με τη γιαγιά Πόπη να αναλύει κι άλλα θέμα με τη σοφία που τη διακατέχει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης