Η Μαρία Παπαγεωργίου σε q&a απάντησε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Παπαγεωργίου σε q&a απάντησε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Παρά τις φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Μαρία Παπαγεωργίου να είναι ζευγάρι, οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την άνοιξη και μετά φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, βρίσκοντας τον έρωτα στη νεαρή influencer, Μαρία Παπαγεωργίου.

Βασάλος - Παπαγεωργίου συνεχίζουν τo tour στο Αιγαίο αλλά «προκάλεσαν» και μια διαδικτυακή κόντρα

Μπορεί οι δυο τους να έχουν κάνει αρκετά ταξίδια, χωρίς βέβαια ποτέ να κάνουν κάποια κοινή ανάρτηση στα social media, ωστόσο οι κοινοί προορισμοί είναι αυτοί που έχουν «προδώσει» πως η σχέση τους ίσως είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

Η απάντηση της Μαρίας Παπαγεωργίου για την προσωπική της ζωή

Πρόσφατα κι ενώ η Μαρία Παπαγεωργίου δεν αναφέρεται ποτέ στην προσωπική της ζωή, μίλησε με αφορμή ένα q&a που έκανε με τους followers της για τον λόγο που δεν θέλει να προβάλει την προσωπική της ζωή.

«Αυτή θα είναι για πάντα η αγαπημένη σας ερώτηση. Αν και την έχω απαντήσει πολλές φορές, θα ξαναπώ ότι απλά δε με πολυεκφράζει αυτή η προσέγγιση. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι για εμάς, θέλω εδώ να με ακολουθείτε για άλλα πράγματα και επίσης τα σόσιαλ είναι για εμένα μια πλατφόρμα που χρησιμοποιώ επαγγελματικά. Προτιμώ να εκφράζω την αισθητική μου, τα τιπς μου, τα ταξίδια μου ή τις απόψεις μου, περισσότερο από το να δείχνω τις προσωπικές μου στιγμές που σημαίνουν πολλά για εμένα και για εσάς στην ουσία τίποτα. Προτιμώ να σας δείχνω κάτι που θα σας χρησιμεύσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι κρύβομαι και ανά καιρούς όλο και κάτι σας έχω χαζοδείξει, αλλά προς το παρόν με εκφράζει περισσότερο αυτή η λογική. Αν είναι κάτι sos πάντως θα το μοιραστεί», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

maria_papageorgiou_gia_konstantino_vasalo.jpg

Την ίδια στάση πάντως, κρατάει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος, σε σχέση με την περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ήταν πιο εξωστρεφής, πλέον κρατάει την προσωπική του ζωή για τον ίδιο.

«Δε θα πω κάτι γι' αυτό. Έχω πει χίλες φορές ότι για τα προσωπικά μου δεν θέλω να λέω κάτι παραπάνω. Αν είναι κάτι να πω, θα σας το πω, αλλά μέχρι στιγμής είναι ok, όλα καλά, δε θέλω να επεκταθώ παραπάνω» είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

e651f8bc-9c1ebaf6-mariavasalos.jpg