Ιορδανίδης-Ματίκα: Deco ιδέες από το ρουστίκ σπίτι που λατρεύουμε να βλέπουμε σε βίντεο στο TikTok

 Άρτεμις Σκούφου
Ιορδανίδης-Ματίκα: Deco ιδέες από το ρουστίκ σπίτι που λατρεύουμε να βλέπουμε σε βίντεο στο TikTok

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και το αν έχουν στιλ στη ζωή τους μπορεί να το αποδείξει το ίδιο τους το σπίτι. 

Είναι μαζί 15 χρόνια, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Δάνο και τη Νάγια και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι, ειδικά όσον αφορά τη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα έχουν εντάξει στο σπίτι τους τη ρουστίκ διακόσμηση και έχοντας ανεβάσει φωτογραφίες και υλικό στα social media τους μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό του σπιτιού.

Τι είναι το ρουστίκ στιλ;

Οι εσωτερικοί χώροι που χαρακτηρίζονται από ρουστίκ διάθεση ορίζονται κατά βάση από τη λάμψη που δίνουν στη φυσική ομορφιά. Στόχος είναι η δημιουργία μιας χαλαρωτικής ατμόσφαιρας, έχοντας ως βάση το ξύλο, την πέτρα, τα φύλλα και άλλα οργανικά στοιχεία. Το ρουστίκ στιλ κάνει τη διακόσμηση να ξεχωρίζει χάρη στον ξεχωριστό χαρακτήρα που έχει κάθε κομμάτι του σπιτιού.

Επιπλέον, το στιλ αυτό εστιάζει στη ζεστασιά και την άνεση. Από τις σιδερένιες πινελιές μέχρι τα ξύλινα πατώματα, το μόνο σίγουρο είναι πως σ' ένα ρουστίκ σπίτι δε θα βρεις λαμπερούς πολυελαίους, πλαστικά στοιχεία ή ψυχρές χρωματικές παλέτες.

Η ρουστίκ διάθεση του Τάσου Ιορδανίδη και της Θάλειας Ματίκα

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα έχουν ένα σπίτι σε ρουστίκ στιλ, με το ξύλο και τις γήινες αποχρώσεις να επικρατούν.

Στην κουζίνα τους κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα, το οποίο τραβά το βλέμμα μας σε κάθε φωτογραφία που βλέπουμε από εκεί.

https://www.instagram.com/p/B9WyuIglr1I/
https://www.instagram.com/p/CsbeYNnIv1I/

Στο σαλόνι, κυριαρχεί ένα παραδοσιακό, καφέ ξύλινο τραπέζι, ενώ η διακόσμηση συμπληρώνεται υπέροχα με τους μεγάλους γκρι καναπέδες που έχουν. Vintage vibes στο σπίτι προσθέτουν οι λευκές κουρτίνες και τα δαντελένια διακοσμητικά.

Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα: Νέα πλάνα από το ρουστίκ σπίτι τους στο TikTok

https://www.instagram.com/p/CFEcDCSFpHl/
https://www.instagram.com/p/C2pgxHsIOp5/

Επίσης, ο λογαριασμός του Τάσου Ιορδανίδη είναι γεμάτος με βίντεο που βγάζει με τον ίδιο και το γιο του, τις περισσότερες φορές στο σπίτι τους.

Ρουστίκ διακόσμηση αλά Χριστούγεννα

Οι δύο ηθοποιοί διατηρούν την υπέροχη ρουστίκ διακόσμηση όλο τον χρόνο και τα Χριστούγεννα γεμίζει το σπίτι τους με χριστουγεννιάτικα στολίδια και λαμπάκια.

iordanidis_tasos_1671962710_3000963182025032959_6565154907.jpg

Σε συνέντευξη που είχε πάρει ο Τάσος Ιορδανίδης από τη σύντροφό του για την εκπομπή «Μπαμπά-δες», βλέπουμε το ζευγάρι ντυμένο με χριστουγεννιάτικες πιτζάμες να βρίσκεται στο κρεβάτι του σπιτιού του και να συζητά μεταξύ άλλων και για την οικογένειά τους. Η κρεβατοκάμαρά τους είναι διακοσμημένη με χριστουγεννιάτικα στοιχεία της εποχής και οι ίδιοι φορούν ασορτί χριστουγεννιάτικο σετάκι.

Tάσος Ιορδανίδης και Θάλεια Ματίκα σε μια διαφορετική «κρεβατομουρμούρα» στο ρουστίκ σπίτι τους