Από τη Σκόπελο στη Σκανδιναβία: Τάσος Ιορδανίδης και Θάλεια Ματίκα σε νέα οικογενειακή απόδραση

Από τη Σκόπελο στη Σκανδιναβία: Τάσος Ιορδανίδης και Θάλεια Ματίκα σε νέα οικογενειακή απόδραση

Το φωτογραφικό τους άλμπουμ από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και ο απρόσμενος προορισμός που επέλεξαν. 

Τάσος Ιορδανίδης και Θάλεια Ματίκα περνούν τις διακοπές τους σε έναν απρόσμενο προορισμό. Ύστερα από τη Σκόπελο, σειρά έχει η Σκανδιναβία κι εκεί που τα ελληνικά νησιά «έχουν βουλιάξει» από κόσμο, εκείνοι προτίμησαν ένα διαφορετικό καλοκαίρι στην Κοπεγχάγη, μακριά από παραθαλάσσια τοπία.

Έχοντας κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι εκεί μαζί με τα παιδιά του, τον Δάνο που είναι 11 ετών και τη Νάγια που είναι 8. Αν και βροχερή, η Κοπεγχάγη φαίνεται να είναι υπέροχη αυτή την εποχή καθώς ο καιρός είναι καλύτερος από άλλες εποχές του χρόνου, ενώ αργεί πολύ και να νυχτώσει.

«Δίπλα στη γυναίκα σου λάμπεις» είπαν στον Τάσο Ιορδανίδη για τη νέα selfie του με την Θάλεια Ματίκα

Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη Σκανδιναβία

Τάσος Ιορδανίδης και Θάλεια Ματίκα έχουν ήδη ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες τους στο Instagram, με τους δυο τους να έχουν ιδιαίτερα ενεργούς λογαριασμούς.

Όπως μπορούμε, λοιπόν, να δούμε μέσα από τις δημοσιεύσεις τους, παρά τη βροχή, επέλεξαν να κάνουν τη βόλτα τους στα πιο τουριστικά σημεία της Κοπεγχάγης, κάνοντας μεταξύ άλλων ένα tour της πόλης. Επισκέφθηκαν τα πιο γνωστά αξιοθέατα, περπάτησαν στους γραφικούς δρόμους και δοκίμασαν την τοπική κουζίνα.

https://www.instagram.com/p/C-uKHlDIPVq/
https://www.instagram.com/p/C-dk79JINHY/

Μπορεί εκεί να μην θυμίζει τίποτα το ελληνικό καλοκαίρι και τις προηγούμενες διακοπές τους στα νησιά, όμως η οικογένεια είναι πολύ ευδιάθετη και χαρούμενη, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές στη Σκανδιναβία.

https://www.instagram.com/p/C-hExycoBhc/
https://www.instagram.com/p/C-pMlquoEk8/

Η Θάλεια Ματίκα, την οποία την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα τη δούμε στη δραματική σειρά του Alpha «Ο Γιατρός», μας αποκάλυψε πως οι διακοπές τους στη Βόρεια Ευρώπη δεν σταμάτησαν στη Δανία. Η οικογένεια ταξίδεψε και μέχρι τη Νορβηγία, κάτι που μαρτυρά η ανάρτηση της ηθοποιού που έχει βάλει ως τοποθεσία το Μπέργκεν, έναν πολύ όμορφο προορισμό στις δυτικές ακτές της Νορβηγίας.

https://www.instagram.com/p/C-j70gKoSLQ/

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Τάσος Ιορδανίδης μας θυμίζει πως το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν στη Σκόπελο, ενώ μέσα στο καλοκαίρι είχε περάσει χρόνο με την οικογένειά του και στις Κυκλάδες.

Τον ηθοποιό θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Τα πρώτα επεισόδια στη Γη της ελιάς: Μάνος και Μαρίνα «χάνουν» την Αγγελική

https://www.instagram.com/p/C-LT5m6IRAX/
https://www.instagram.com/p/C-W2cbVI0_C/
https://www.instagram.com/p/C81XIXYIJP4/
https://www.instagram.com/p/C84SEwGIlyc/

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται

O Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα έχουν εκφράσει πολλές φορές πόσο ερωτευμένοι είναι και πόσο αγαπούν ο ένας τον άλλο. Σε συνέντευξή του ο Τάσος Ιορδανίδης έχει αναφέρει πως ήξερε αμέσως πως η Θάλεια Ματίκα θα είναι η γυναίκα της ζωής του. «Είμαστε ο ένας για τον άλλο» είχε πει.

Η Θάλεια Ματίκα από την πλευρά της έχει πει σε συνεντεύξεις της πως στην αρχή δεν περίμενε πως θα καταλήξουν μαζί καθώς ο Τάσος Ιορδανίδης είχε παρόμοια ηλικία με τον αδερφό της. Παρ' όλα αυτά όχι μόνο κατέληξαν μαζί αλλά 16 χρόνια μετά είναι ακόμα πολύ ερωτευμένοι. Βέβαια, οι διαφωνίες δεν λείπουν, όπως είχε πει η ηθοποιός στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Δύο στις 10» τον Οκτώβριο του 2023.

«Στην οικογένειά μας εγώ είμαι η αυστηρή και ο Τάσος ο καλός. Ο Τάσος δεν λέει "όχι", δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό του, δεν μπορεί να πει όχι. Τσακωνόμαστε γι’ αυτό, γιατί όταν λέω κάτι πάει να υπερασπιστεί αμέσως τα παιδιά. Δεν μπορεί διαφορετικά γιατί στεναχωριέται και εκεί τσακωνόμαστε. Του λέω συνεχώς "μην το κάνεις αυτό, μην με αναιρείς", αλλά δεν μπορεί. Δεν το αντέχει ο ψυχισμός του» είχε πει χαρακτηριστικά η Θάλεια Ματίκα.