Για το απλό hack για να φτιάξεις «αφρώδη παγωμένο latte» χρειάζεσαι μόνο ένα μπουκάλι νερό

Για το απλό hack για να φτιάξεις «αφρώδη παγωμένο latte» χρειάζεσαι μόνο ένα μπουκάλι νερό

Η παρασκευή παγωμένου καφέ στο σπίτι μπορεί συχνά να είναι μια αποτυχία χωρίς μια εξειδικευμένη μηχανή, αλλά μια γυναίκα έχει το τέλειο hack για να τον κάνει όσο το δυνατόν καλύτερο. 

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν παγωμένο καφέ ο οποίος εκτός από το γεγονός πως μας ξυπνάει και μας κρατάει σε εγρήγορση, μας δροσίζει, απολαμβάνοντας κάθε του γουλιά -κυρίως κατά τις πρωινές ώρες. Είτε πίνεις τον δικό σου με σιρόπι βανίλιας, είτε με γάλα καρύδας, είτε χωρίς ζάχαρη, δεν έχει σημασία, καθώς μια γυναίκα έχει το τέλειο hack για τον απόλυτο «αφρώδη παγωμένο latte» -χωρίς να χρειάζεσαι κάποια ακριβή καφετιέρα προκειμένου να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πώς θα ξεκολλήσεις αυτοκόλλητα και ετικέτες από κάθε επιφάνεια

Ειδικότερα, η Danielle, η οποία στο TikTok είναι γνωστή ως @daniellemsands23, έδειξε στον κόσμο πώς να φτιάξει έναν «γρήγορο και εύκολο παγωμένο latte» με ένα απλό κόλπο με το οποίο ουσιαστικά χρησιμοποιεί απλώς ένα μικρό μπουκάλι νερού «για το τέλειο επίπεδο αφρού».

Όπως θα δεις παρακάτω, μέσα στο μπουκαλάκι τοποθετεί λίγο γάλα, σιρόπι, καφέ και απλώς ανακινεί παρά πάρα πολύ καλά. Παράλληλα, το γυάλινο δοχείο με το καλαμάκι στο οποίο θα απολαύσει τον καφέ της, περιέχει πάγο και γάλα.

«Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ανακινήσετε πολύ, πολύ καλά για να γίνει το μείγμα όσο το δυνατόν πιο αφρώδες», είπε χαρακτηριστικά η δημιουργός περιεχομένου δείχνοντας πόσο απλή είναι η διαδικασία του να πετύχεις τον καφέ που επιθυμείς χωρίς καν να έχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Πώς θα κόψεις το καρπούζι εύκολα με 4 διαφορετικούς τρόπους

Στα σχόλια, κάποιος έγραψε αυτό που σκεφτήκαμε όλοι: «Γιατί δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ αυτό;! Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά που θα θέλω έναν παγωμένο καφέ».

«Είναι ιδιοφυές! Λειτουργεί τέλεια», είπε κάποιος user που ακολούθησε τη συμβουλή της ενώ η content creator συμβούλεψε στα σχόλια πως το hack με τον καφέ λειτουργεί και στον ζεστό καφέ, «Το κάνω πάντα με τον ζεστό καφέ μου για να έχω έναν υπέροχο αφρό στην κορυφή! Γλιτώνετε τον κόπο να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε μηχανή παρασκευής αφρού».

pexels-duynod-20794442.jpg