Η δίαιτα της Miley Cyrus για κάποιους είναι βασανιστήριο αλλά κάποιοι άλλοι «ορκίζονται» σε αυτή

Η δίαιτα της Miley Cyrus για κάποιους είναι βασανιστήριο αλλά κάποιοι άλλοι «ορκίζονται» σε αυτή
Instagram

Influencer του TikTok έχει δοκιμάσει πολλές δίαιτες που ισχυρίζεται ότι είναι εμπνευσμένες από celebrities. Ωστόσο, αυτή που φαίνεται να έχει τραβήξει πραγματικά την προσοχή είναι εκείνη της τραγουδίστριας, Miley Cyrus.

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν έμπνευση από διασημότητες για πράγματα όπως χτενίσματα και ρούχα. Ωστόσο, μια TikToker έχει ως αποστολή να δοκιμάζει δίαιτες που είναι εμπνευσμένες από το τι τρώνε διάφοροι σταρ.

Η Δίαιτα του Harvard είναι το «μυστικό» για την μακροζωία λένε οι ειδικοί

Η Cecilia Fondacci από τη Νέα Υόρκη, που χρησιμοποιεί το όνομα @ceciliafondaccii στο TikTok, έχει δοκιμάσει πολλές δίαιτες που ισχυρίζεται ότι είναι εμπνευσμένες από διασημότητες όπως η Jennifer Aniston, η Bella Hadid και η Taylor Swift. Ωστόσο, αυτή που φαίνεται να έχει τραβήξει πραγματικά την προσοχή στην εν λόγω πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είναι η ανάρτηση που είναι εμπνευσμένη από το τι τρώει η τραγουδίστρια Miley Cyrus. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς ακριβώς η Cecilia ανακαλύπτει τι τρώνε οι σταρ σε μια μέρα, αλλά φαίνεται να πιστεύει ότι η τραγουδίστρια του Flowers θα έτρωγε ένα πράσινο smoothie για πρωινό, ντομάτες, αβοκάντο, καλαμπόκι και φακές για μεσημεριανό, ένα μπισκότο και φράουλες ως σνακ και κολοκυθάκια, απλά ζυμαρικά ολικής αλέσεως με κρεμμύδι για βραδινό.

pexels-fotios-photos-17890557-(1).jpg

Και παρόλο που το βίντεο έγινε viral αφού συγκέντρωσε εκατοντάδες likes, πολλοί άνθρωποι δυσανασχέτησαν με αυτά που η Cecilia λέει ότι είναι γεύματα εμπνευσμένα από τη Miley. «Αυτό το δείπνο φαίνεται τόσο καταθλιπτικό» είπε ένα user, ένας άλλος άλλος παραδέχτηκε πως «θα λιμοκτονούσα», ενώ κάποιος άλλος είπε το εξής, «Προτιμώ να είμαι χοντρός και χαρούμενος, αυτό φαίνεται άθλιο».

Τι σίγουρο είναι ότι η Miley έχει πει αντίο στη γλουτένη εδώ και χρόνια

Η 31χρονη έχει μιλήσει ανοιχτά για τη διατροφή της στο παρελθόν -αντιδρώντας σε σχόλια ότι είναι ανορεξική. Τον Απρίλιο του 2012 είχε γράψει στον λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter): «Για όλους εκείνους που με αποκαλούν ανορεξική, έχω αλλεργία στη γλουτένη και τη λακτόζη. Δεν έχει να κάνει με το βάρος, έχει να κάνει με την υγεία. Η γλουτένη είναι σκουπίδι ούτως ή άλλως! Όλοι πρέπει να δοκιμάσουν μια διατροφή χωρίς γλουτένη για μια εβδομάδα. Η αλλαγή στο δέρμα, τη σωματική και ψυχική υγεία σας θα είναι εκπληκτική! Αν οδηγηθείτε σε αυτή την επιλογή, δε θα "επιστρέψετε!"».

Το fasting ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας και διάθεσης αλλά μόνο σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα

*Η δυσανεξία στη γλουτένη θα μπορούσε να είναι σύμπτωμα κοιλιοκάκης και περιλαμβάνει την αποφυγή τροφών με σιτάρι όπως ψωμί, κράκερ, μάφιν, ζυμαρικά, πίτσα, κέικ και πίτες. Εκτός από τη Miley, και άλλες διάσημες γυναίκες φημολογείται ότι ακολουθούν δίαιτες χωρίς γλουτένη. Δύο από αυτές η Kourtney Kardashian και η Jessica Alba.