H DUST+CREAM στηρίζει ενεργά τον αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού

H DUST+CREAM στηρίζει ενεργά τον αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Ο Οκτώβριος, μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού, αποτελεί ορόσημο ευαισθητοποίησης και δράσης.

Η DUST+CREAM, αναγνωρίζοντας τη σημασία αυτού του αγώνα, αναλαμβάνει μια σειρά από στοχευμένες πρωτοβουλίες που ενισχύουν το μήνυμα της ελπίδας και της έμπρακτης στήριξης προς όλες τις γυναίκες.

Φροντίδα για τους Ανθρώπους μας Η DUST+CREAMξεκινά τη δράση της από το εσωτερικό της, προσφέροντας στις γυναίκες εργαζόμενες δωρεάν μαστογραφία μέσω του ομαδικού ασφαλιστηρίου τους. Η πρωτοβουλία αυτή υπογραμμίζει τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και θέτει την υγεία των ανθρώπων μας ως ύψιστη προτεραιότητα.

Καμπάνια "Για ψάξτο!" Παράλληλα, η εταιρεία παρουσιάζει την καμπάνια "Για ψάξτο!" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στόχος είναι η διάδοση έγκυρης πληροφόρησης, η κατάρριψη μύθων γύρω από τον καρκίνο του μαστού και η ενθάρρυνση των γυναικών για τακτικούς διαγνωστικούς ελέγχους.

Έμπρακτη Υποστήριξη στο "Άλμα Ζωής" Από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου, μέρος των εσόδων από την πώληση επιλεγμένων προϊόντων της DUST+CREAM, θα δοθεί στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Το "Άλμα Ζωής", που ιδρύθηκε το 1988, αποτελεί ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με 36 χρόνια δράσης, στελεχωμένο από γυναίκες με προσωπική εμπειρία καρκίνου μαστού. Προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες ενημέρωσης, ψυχολογικής υποστήριξης και πρακτικής βοήθειας σε χιλιάδες γυναίκες.

Η πρόληψη παραμένει το ισχυρότερο όπλο στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. Η DUST+CREAM δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει ενεργά αυτόν τον αγώνα, ενώνοντας τις δυνάμεις της με την κοινωνία για έναν κόσμο όπου κάθε γυναίκα θα αισθάνεται ασφαλής, ενημερωμένη και προστατευμένη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.dustandcream.gr.

DPG Network