Αν έχεις ραντεβού με μια Παρθένο αυτά είναι 5 tips για να έχει επιτυχία

Γεωργία Βλαχοπούλου

Αν νομίζεις ότι μόνο η εμφάνιση μετράει για τις «αυστηρές» κυρίες του ζωδιακού κάνεις λάθος.

Ο Σεπτέμβρης δεν είναι μόνο ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου είναι και ο γενέθλιος μήνας των Παρθένων (24 Αυγούστου μέχρι 22 Σεπτεμβρίου), ενός ζωδίου που χαρακτηρίζεται από το πόση υπερβολική προσοχή δίνει στις λεπτομέρειες - ναι οκ και στην καθαριότητα.

3 ζώδια θα έχουν περισσότερη τύχη αυτό το φθινόπωρο

Γι' αυτό και όπως καταλαβαίνεις μια γυναίκα Παρθένος από το πρώτο ραντεβού θα τα προσέξει όλα. Κοινώς ετοιμάσου για «σκανάρισμα» - από τα ρούχα που φοράς, τον τρόπο που μιλάς μέχρι και το αν έχεις φτιάξει στην εντέλεια τα μαλλιά σου.

Τα tips που θα σε «βάλουν» στην καρδιά μιας Παρθένου

Σύμφωνα με την Σοφία Ανδρικοπούλου τα tips που θα σε βοηθήσουν να «ανταπεξέλθεις» απέναντι σε μια Παεθένο είναι τα εξής:

Tip νούμερο ένα και πολύ βασικό. Μια Παρθένο δεν την γοητεύουν οι καλογυμνασμένοι μύες. Στην πραγματικότητα γοητεύεται από το λέγειν σου και τις έξυπνες ατάκες. Θέλει εγρήγορση και ευστροφία το ραντεβού μαζί της. Οπότε μην αρχίσεις να της αναλύεις ποια γυμναστική ακολουθείς και ποια διατροφή, ούτε όμως να αρχίσεις να λες μεγάλα λόγια.

Αυτό που θέλει η ίδια να δει από εσένα είναι έναν άντρα με χιούμορ και μυαλό. Δεν έχει καλύτερο! Εκεί είναι που θα αρχίσεις να παίρνεις και τους πρώτους «πόντους», αφού η ίδια θα σκεφτεί «να και κάποιος που δεν χρειάζεται να του εξηγήσω τα αυτονόητα!».

Tip νούμερο δύο και δώσε της χρόνο να ανοιχτεί και να ξεκλειδώσει. Αν πας πολύ γρήγορα, θα την κάνεις δύσπιστη απέναντί σου. Αν πας πολύ αργά, θα σε βάλει στην friend zone. Διάβαζε τα σημάδια που θα σου στέλνει και κινήσου αναλόγως.

Τip νούμερο τρία: Έχει μάθει να δίνει βοήθεια κι όχι να δέχεται βοήθεια. Αν της δώσεις απλή, λιγοστή βοήθεια με ό,τι διαχειρίζεται ή δείξεις ενδιαφέρον για κάποιο δύσκολο project που έχει αναλάβει για παράδειγμα, να το ξέρεις, θα σε κάνει, θεό!

Tip νούμερο τέσσερα: Mην εκμεταλλευτείς την καλοσύνη της. Όταν δεσμευτεί μια Παρθένος, τα δίνει όλα και λειτουργεί στον έρωτα σχεδόν… αυτοκαταστροφικά. Θα στα προσφέρει όλα και θα κάνει περισσότερες υποχωρήσεις από όσες είναι καλό για την ίδια.

Όμως κάπου εκεί, παίζεται και όλο το παιχνίδι! Αν «εκμεταλλευτείς» την καλοσύνη και την αφοσίωση που θα σου δείξει, θα το καταλάβει μεν, θα σου δώσει κι άλλες ευκαιρίες δε, όμως κάποια στιγμή, αν δεν μαζευτείς κι αν δεν ανταποδώσεις με καλοσύνη και αγάπη, θα τα μαζέψει και θα φύγει.

Τip νούμερο πέντε και τελευταίο. Πρέπει να αποδεχθείς ότι η γυναίκα Παθένος έχει ένα σύστημα στο μυαλό της και το ακολουθεί. Μην κοιτάς αν είναι οργανωμένη εξωτερικά (π.χ. ο χώρος της). Το μυαλό της είναι. Κι αν δεν σεβαστείς το σύστημα σκέψης της, τότε θα υπάρχει πρόβλημα.

Το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεται να φοβάσαι μια γυναίκα Παρθένο, αφού πρόκειται για ένα απλό πλάσμα. Ωστόσο μην ξεχνάς πως όσο επικοινωνιακό κι αν είναι, επιθυμεί από τον σύντροφο της, να μην χρειάζεται να εξηγεί το πως νιώθει και το τι θέλει: θέλει να την καταλαβαίνεις και να την φροντίζεις, χωρίς να στο ζητήσει!

Πηγή: www.astrology.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης