2 ζώδια θα γνωρίσουν την αφθονία με την Πανσέληνο του Καλαμποκιού

Γεωργία Βλαχοπούλου

Από τα οικονομικά μέχρι τις σχέσεις και την επίτευξη στόχων σταδιοδρομίας, δύο ζώδια θα ευνοηθούν από την Πανσέληνο στις 18 Σεπτεμβρίου.

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου ή αλλιώς το Corn Moon (δηλαδή το φεγγάρι του καλαμποκιού) το πιθανότερο είναι πως έχει πάρει την ονομασία του από τις ΗΠΑ και ιδιαίτερα από τις βόρειες πολιτείες, όπου υπάρχουν φυτείες καλαμποκιών.

Αν έχεις ραντεβού με μια Παρθένο αυτά είναι 5 tips για να έχει επιτυχία

Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο, κοντά στην ισημερία είναι που ξεκινάει η συγκομιδή του καλαμποκιού και προφανώς από εκεί προέκυψε και ο χαρακτηρισμός.

Αυτή η Πανσέληνος λοιπόν, ολοκληρώνεται σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου και πρόκειται να επηρεάσει 2 ζώδια περισσότερο, χαρίζοντάς τους αφθονία.

Ποια 2 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τη σημερινή πανσέληνο;

1. Ιχθύς

Εάν είσαι Ιχθύς, πιθανότατα έχεις κάνει πολύ manifest τον τελευταίο καιρό. Είτε είναι σκόπιμα είτε όχι, αυτά που ευχήθηκες θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα, διαταράσσοντας εντελώς την καθημερινότητά σου.

Στο παρελθόν, μπορεί να είχες πέσει πάνω σε ένα ή δύο εμπόδια, με αποτέλεσμα να κλειστείς στον εαυτό σου, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αυτή τη φορά.

Απλώς φρόντισε να γιορτάσεις τις όποιες «νίκες» πετύχεις με τη βοήθεια του φεγγαριού και να συνεχίσεις να θέτεις όρια.

Πέρα από την αφθονία, η Πανσέληνος αυτή θα φέρει νέες προοπτικές και θα αλλαγή στη νοοτροπία σου - σαν να αφήνεις πίσω σου ό,τι δεν πήγε καλά και να βλέπεις μόνο μπροστά.

2. Κριός

Αν είσαι Κριός, με αυτή την Πανσέληνο θα πρέπει να περιμένεις μεγάλες αλλαγές να έρθουν στο δρόμο σου.

Πολλά σε μπερδεύουν τον τελευταίο καιρό. Αυτό ωστόσο, μπορεί να οφείλεται σε στενοχώρια. Γι' αυτό, θα χρειαστεί να εστιάσεις σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και να σταματήσεις να ανησυχείς για πράγματα που δεν σε εμπνέουν ή δεν σε «τροφοδοτούν».

Με την Πανσεληνο αυτή οι προσπάθειες και οι κόποι σου θα αρχίσουν να φέρνουν καρπούς.

Παράλληλα, θα μπεις σε μια νέα εποχή γεμάτη αφθονία και ευημερία, θα έχεις εργασιακή επιτυχία, ενώ θα μπει ένα τέλος σε μια κακή κατάσταση κάτι που θα σου φέρει καλά νέα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης