Πανσέληνος του Αυγούστου: 3 τρόποι για να κάνεις manifestation στην πρώτη υπερσελήνη του χρόνου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Πανσέληνος του Αυγούστου: 3 τρόποι για να κάνεις manifestation στην πρώτη υπερσελήνη του χρόνου

Σήμερα 19 Αυγούστου 2024, είναι η πρώτη υπερσελήνη του χρόνου και είναι από τις πιο δυνατές ενεργειακά ημερομηνίες για να προσελκύσεις αυτά που σου αξίζουν.

Οι πανσέληνοι σηματοδοτούν πάντα μια κορυφαία στιγμή στον σεληνιακό κύκλο, καθώς συμβαίνουν όταν ο ήλιος και η σελήνη βρίσκονται ακριβώς απέναντι ο ένας στον άλλο στον ζωδιακό κύκλο.

Αυτή η ευθυγράμμιση είναι πολύ ισχυρή ενεργειακά και μπορεί πραγματικά να φέρει αλλαγές που θα σου αλλάξουν τη ζωή.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου - ή αλλιώς το Φεγγάρι του Οξύρυγχου - θα φέρει ανατροπές στη ζωή 2 ζωδίων

Αυτή τη στιγμή (19/8) διανύουμε την Πανσέληνο του Οξύρυγχου, η οποία έχει μεγάλη ένταση καθώς γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου και πρόκειται για την πρώτη υπερσελήνη του χρόνου.

Ωστόσο, επειδή «συν Αθηνά και χείρα κίνει», η Πανσέληνος αυτή του Αυγούστου είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις manifest, κοινώς να κάνεις πράξη τη φράση «Όταν θες κάτι τόσο πολύ, τότε το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις».

Τι είναι το manifest

To manifest έχει να κάνει με περισσότερο με την ενεργοποίηση, παρά με την ενέργεια. Αυτό που συμβαίνει όταν λέμε πως κάποιος κάνει manifest, είναι πως οραματίζεται τα καλά πράγματα που θέλει να του συμβούν στη ζωή του και κάπως έτσι κάνει το πρώτο βήμα για να τα υλοποιήσει.

Η Πανσέληνος του Αυγοούστου λοιπόν, και η επόμενή της μέρα θεωρούνται από τις πιο εξαιρετικές ημερομηνίες του χρόνου για να κάνεις τα οράματά σου πραγματικότητα.

pexels-jonathanborba-3082804.jpg

3 τρόποι για να κάνεις με επιτυχία manifest

Επικεντρώσου στην αντιμετώπιση τυχόν ψυχικών, συναισθηματικών ή πνευματικών εμποδίων που δεν σε αφήνουν να πραγματοποιήσεις τα «θέλω» σου

Συχνά αυτό που ταλαιπωρεί τους περισσότερους ανθρώπους είναι οι προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από αυτούς ή η κριτική που μπορεί να δεχθούν. Όταν ανησυχείς ότι θα σε κρίνουν, καταλήγεις εγγενώς να κάνεις τον εαυτό σου μικρότερο και να τον κοροϊδεύεις τπιστεύοντας ότι έχεις λιγότερες επιλογές από ό,τι πραγματικά.

Αν όμως, είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, το τι αξίζεις και το τι είσαι ικανός να κάνεις, μπορείς να λάμψεις κόντρα σε όποια κριτική. Επομένως, σε αυτή την Πανσέληνο φρόντισε να οραματιστείς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Γράψε όλα τα πράγματα που θα έκανες, θα έλεγες και θα δοκίμαζες αν δεν σε απασχολούσε τι σκέφτεται κάποιος άλλος για εσένα και, στη συνέχεια, σκέψου το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί αν προχωρήσεις και κάνεις αυτό το πράγμα ούτως ή άλλως. Μάλλον δεν είναι τόσο κακό, σωστά; Όσο περισσότερο στοχάζεσαι τέτοιου είδους επιθυμίες, τόσο περισσότερο θα συνειδητοποιείς πόση δύναμη έχεις στη δημιουργία της πραγματικότητας των ονείρων σας.

Οραματίσου κάτι συλλογικό

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που συμβολίζει τις φιλίες, τις συνδέσεις με την κοινότητα και τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας για το μέλλον - επομένως αυτή η Πανσέληνος που γίνεται στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι μια καλή ευκαιρία για να εξασκηθείς στο να σκέφτεσαι πέρα ​​από τον εαυτό σου και να οαματίζεσαι πράγματα για το σύνολο. Σκέψου για παάδειγμα τη χώρα που ζούμε ή ακόμα και ολόκληρο τον κόσμο. Ποιες αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν για να βελτιωθεί η ζωή όλων σε αυτό;

Στη συνέχεια, κάνε zoom λίγο πιο κοντά σου και σκέψου ποιες αλλαγές θα ήθελες να δεις στη δική σου πόλη. Όταν σκέφτεσαι ένα ευτυχισμένο μέλλον για τον εαυτό σου με τους ανθρώπους γύρω σου, πώς σου φαίνεται; Πώς μπορείς να κάνεις πιο ουσιαστικές συνεισφορές στην κοινότητά σου και στον κόσμο γενικότερα;

Αν θες μπορείς να γράψεις σε ένα χαρτί αυτά που ελπίζεις ότι θα γίνουν και να ανάψεις ένα κερί ή ένα στικ λιβανιού για να ενισχυθεί το manifest που θα κάνεις.

Βρες ηρεμία στο χάος με τον διαλογισμό

Υπάρχει πολλή ένταση που δημιουργείται με αυτή τη σελήνη και μπορεί αυτή η κατάσταση να σε φέρνει αντιμέτωπη με χαοτικές καταστάσεις. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δοκίμασε να κάνεις έναν ηρεμιστικό διαλογισμό αντί για ένα πιο περίπλοκο τελετουργικό (manifestation). Το να καθαρίσεις το μυαλό σου, να συνδεθείς με τον εαυτό σου και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σας για να απελευθερώσεις τις ανησυχίες της ημέρας σου μπορεί να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις δυνάμεις της Πανσελήνου.

Δοκιμάστε μια άσκηση διαλογισμού που βασίζεται σε οπτικοποίηση ή απλώς βάλε μουσική διαλογισμού πανσελήνου στο background ενώ γράφεις στο ημερολόγιο σου ή ετοιμάζεσαι για ύπνο.

pexels-eddie-neri-638018118-19596196.jpg