Eίσαι Ζυγός; 10 λόγοι που είσαι ακόμα single

Γεωργία Βλαχοπούλου
Eίσαι Ζυγός; 10 λόγοι που είσαι ακόμα single

Αν υποθέσουμε πως οι Ζυγοί έχουν να κάνουν με την αρμονία και την ισορροπία γιατί είναι τόσο δύσκολο να βγουν ραντεβού;

Αν και είστε ένα από τα πιο διπλωματικά και γοητευτικά ζώδια είναι αλήθεια φίλοι μου Ζυγοί πως ξέρω ότι δεν τόσο εύκολο να βρείτε τον έρωτα. Όχι, ο λόγος δεν είναι μόνο η αλλαγή της κοινωνίας και τα social media. Υπάρχουν σίγουρα 10 άλλοι λόγοι - χαρακτηριστικά σου που ευθύνονται γι' αυτό.

3 ζώδια θα έχουν περισσότερη τύχη αυτό το φθινόπωρο

1. Είστε αναποφάσιστοι

Η αδυναμία των Ζυγών να πάρουν μια απόφαση μπορεί να τρελάνει τον σύντροφό τους ή τον άνθρωπο με τον οποίο βγαίνουν, παρότι οι ίδιοι μπορεί να αισθάνονται ότι παίρνουν όλες τις αποφάσεις. Αυτό είναι που μπορεί να οδηγήσει και στη δυσαρέσκεια των γύρω τους. Από το να μην κάνουν τη λάθος επιλογή, προτιμούν να μην διαλέξουν τίποτα.

Tip για την/τον σύντροφο: Αν το πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει είναι ο Ζυγός θα πρέπει να του δώσεις λίγες επιλογές, προκειμένου να πάρει κι εκείνος κάποια μικρή πρωτοβουλία.

2. Φλερτάρετε πολύ

Οι Ζυγοί φλερτάρουν με όλους, κάτι που μπορεί να είναι σκληρό για τους συντρόφους τους.

Τα ζώδια του αέρα είναι εξωστρεφή και εξαιρετικά φιλικά, αλλά ένας Ζυγός μπορεί να μην ξέρει πότε να σταματήσει. Μάλλον δεν συνειδητοποιούν καν ότι φλερτάρουν με άλλους ανθρώπους!

Οι Ζυγοί θέλουν απλώς να τους αγαπούν όλοι, χωρίς να έχουν το μυαλό τους στο πονηρό απαραίτητα.

Tip για την/τον σύντροφο: Είναι σημαντικό να αποδέχεσαι τον Ζυγό όπως είναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να υπερασπιστείς τα συναισθήματά σου. Θα μπορούσες να πείτε, «Παρατήρησα ότι γίνεσαι φιλικός με αυτόν τον άνθρωπο και αυτό με έκανε να νιώθω άβολα - σαν να μην ήμουν καν εκεί».

pexels-dtanpt-773124.jpg

3. Είστε εγωκεντρικοί

Οι Ζυγοί είναι πολύ συγκεντρωμένοι στον εαυτό τους για να δώσουν προσοχή σε κάποιον άλλο. Πιθανότατα έχεις παρατηρήσει ότι ο Ζυγός προτιμά να είναι η ψυχή του πάρτι όπου κι αν πάτε.

Tip για την/τον σύντροφο: Αυτό μπορεί να σε κάνει να αισθάνεστε ότι σε αγνοεί ή ότι σε παραμελεί, ειδικά αν δεν ζητήσουν ποτέ τη γνώμη σου ή δεν ανακαλύψουν πώς νιώθεις.

4. Είστε επιπόλαιοι

Η εμφάνιση είναι το παν για τους Ζυγούς και αυτό μπορεί να είναι μεγάλη πίεση για τους συντρόφους τους, οι οποίοι αισθάνονται πως δεν είναι αρκετά όμορφοι γι' αυτούς. Κατηγορήστε την Αφροδίτη! Αυτός ο πλανήτης που κυβερνά τον Ζυγό κυβερνά και την αισθητική, γι' αυτό η εμφάνιση είναι κρίσιμη για έναν Ζυγό.

Tip για την/τον σύντροφο: Για να αποφύγεις την κριτική του, αφιέρωσε λίγο παραπάνω χρόνο για να προετοιμαστείς πριν την/τον δεις. Θα το εκτιμήσει!

5. Είστε συνεξαρτώμενοι

Οι Ζυγοί θα πηδήξουν σε μια σχέση μόνο και μόνο για χάρη της συντροφικότητας.

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι ο Ζυγός δεν ήταν ποτέ ελεύθερος για πολύ καιρό - πιθανώς επειδή το να είναι σε μια σχέση είναι πολύ σημαντικό γι 'αυτούς.

Αν και αυτό δεν ακούγεται ως πρόβλημα, μπορεί να είναι ένα θέμα εάν δεν υπάρχουν αληθινά συναισθήματα από μεριάς τους και είναι σε μια σχέση μόνο και μόνο επειδή δεν θέλουν να είναι μόνοι.

6. Κάνετε τα πάντα για να αποφεύγετε τις συγκρούσεις

Οι Ζυγοί δυσκολεύονται να διαχειριστούν τα προβλήματα, οπότε τα αγνοούν. Αυτό μπορεί να δυσκολέψει την αντιμετώπιση των προβλημάτων μιας κανονικής σχέσης. Προτιμούν να προσποιούνται ότι τίποτα δεν πάει στραβά ή απλώς να σας πουν αυτό που πιστεύουν ότι θέλετε να ακούσετε.

7. Κρύβετε τα συναισθήματά σας

Είναι δύσκολο να γνωρίσεις έναν Ζυγό γιατί φοβάται να ανοιχτεί.

Αυτό το ζώδιο δεν θέλει να νιώθει ευάλωτο. Μπορεί να ανοιχτούν με την πάροδο του χρόνου, αλλά η προεπιλεγμένη τους «ρύθμιση» είναι να κρατούν υπό έλεγχο τα συναισθήματά τους.

Tip για την/τον σύντροφο: Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, ενθαρρύνετε τον Ζυγό σύντροφό σας να μοιραστεί τα συναισθήματά τους.

pexels-pixabay-326612.jpg

8. Είστε υπέρ το δεόν ευαίσθητοι

Οι Ζυγοί τείνουν να παίρνουν τα πάντα προσωπικά, κάτι που μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις.

Ακριβώς επειδή κρύβουν τα συναισθήματά τους δεν σημαίνει ότι δεν έχουν επαφή μαζί τους — το αντίθετο.

Οι Ζυγοί παίρνουν προσωπικά ακόμη και την εποικοδομητική κριτική και τείνουν να ερμηνεύουν τα σχόλια δυσανάλογα. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να τους πεις τίποτα χωρίς να εκνευριστούν.

9. Είστε κάπως αναξιόπιστοι

Οι Ζυγοί υπόσχονται συχνά πάρα πολλά και μετά δεν μπορούν να τα εκπληρώσουν. Κατά κάποιο τρόπο, δεν γίνεται να τους βοηθήσεις - σε αυτό το ζώδιο δεν αρέσει να απογοητεύει τους ανθρώπους, επομένως δεν μπορούν να πουν όχι σε τίποτα.

Συνήθως, απλώς αναλαμβάνουν πάρα πολλά και μετά δεν είναι σε θέση να τηρήσουν τις υποσχέσεις που έδωσαν.

10. Κάνετε εύκολα ghosting

Οι Ζυγοί θα εξαφανιστούν χωρίς λέξη και ίσως ποτέ να μην μάθεις το γιατί. Αντί να σε αντιμετωπίσουν για να μιλήσετε για το τι συμβαίνει στη σχέση σας, μπορεί ξαφνικά να σταματήσουν να ανταποκρίνονται στις κλήσεις σου ή απλώς να εξαφανιστούν εντελώς από τη ζωή σου. Και πάλι, είναι επειδή οι Ζυγοί δεν θέλουν τις συγκρούσεις, υποθέτουν ότι θα το καταλάβετε.