3 ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό (και 3 που μπορείς να τους εμπιστευτείς τα πάντα)

Γεωργία Βλαχοπούλου
3 ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό (και 3 που μπορείς να τους εμπιστευτείς τα πάντα)

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας έναν φίλο που ό,τι και να του πούμε θα το αποκαλύψει σίγουρα σε όλους, αλλά μήπως φταίει το ζώδιό του σε αυτό;

Η αλήθεια είναι πως στη ζωή μας συνανατρεφόμαστε με πολλούς ανθρώπους. Άλλοι είναι απλά γνωστοί μας, άλλοι είναι απλά στην παρέα μας, και υπάρχουν και οι πιο κοντινοί μας, οι κολλητοί μας, οι συγγενείς.

Σίγουρα ξέρουμε τι σημαίνει καθένας για μας και τις περισσότερες φορές ξέρουμε σε ποιον μπορούμε να εμπιστευτούμε τα πιο ενδόμυχα μυστικά μας.

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου ή αλλιώς το «Φεγγάρι του Κυνηγού» θα επηρεάσει 4 ζώδια περισσότερο

Ίσως βέβαια, αυτό να οφείλεται και στη συναισθηματική σχέση και την εμπιστοσύνη που έχουμε «καλλιεργήσει» με κάποιο άτομο. Τι γίνεται όμως αν δεν έχουμε παρατηρήσει τη συμπεριφορά κάποιου για να ξέρουμε αν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε ή όχι;

Σύμφωνα με την Jaime Wright, αστρολόγο του Pure Wow, υπάρχουν τρία ζώδια στα οποία καλό θα είναι να μην εμπιστευτείς τα μυστικά σου!

Ποια 3 ζώδια δεν κρατούν μυστικό;

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ως φιλόσοφοι του ζωδιακού κύκλου, οι Τοξότες ασχολούνται λιγότερο με τα γεγονότα και περισσότερο με την αλήθεια. Θέλουν να «φτάσουν στο βάθος».

Αυτοί οι ζωντανοί, έντονοι και χαρισματικοί άνθρωποι είναι γνωστοί για τις δεξιότητές τους στην αφήγηση και αγαπούν να υπερβάλλουν και να ενισχύουν το «δράμα». Να είσαι επιφυλακτική/ός όταν τους λες κάτι που πρέπει να κρατηθεί εμπιστευτικό, γιατί αν είναι αρκετά καλή ιστορία, δεν μπορούν παρά να τη μοιραστούν.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι οι «κουτσομπόληδες» του ζωδιακού κύκλου, οπότε φυσικά δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους «κλειστό».

Ο κυβερνήτης πλανήτης τους είναι ο Ερμής - ο αγγελιοφόρος - και αυτό θέλουν να κάνουν... να επικοινωνήσουν! Αν και είναι η ψυχή του πάρτι, δεν πρέπει να τους περιλαμβάνεις στον προγραμματισμό οποιασδήποτε μεγάλης έκπληξης. Δεν είναι ότι θέλουν να το καταστρέψουν, απλώς τους αρέσει να παίζουν με τους δικούς τους κανόνες. Ναι, είναι προσεκτικοί με πληροφορίες που είναι σοβαρές, αλλά αν είναι διασκεδαστικές, θα τις αποκαλύψουν.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι κυβερνώνται επίσης από τον επικοινωνιακό πλανήτη Ερμή και αγαπούν απόλυτα το φαγητό.

Όπως οι Ιχθύες, οι Παρθένοι τείνουν να εμπλέκονται πολύ στη ζωή των άλλων ανθρώπων. Αλλά ενώ οι Ιχθύες μπορεί συχνά να είναι πολύ ανιδιοτελείς, οι Παρθένοι μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά εγωιστές.

Εάν πρόκειται να σε βοηθήσουν, πρέπει να το κάνεις με τον δικό τους τρόπο. Και αν κάνεις το λάθος να αντισταθείς στο σχέδιο μιας Παρθένου, είναι βέβαιο ότι θα μιλήσει για το πώς χειρίστηκες τα πράγματα εσφαλμένα σε όποιον θέλει να ακούσει. Αυτό περιλαμβάνει την αφήγηση όλων των λεπτομερειών που είναι απαραίτητα για να γίνει κατανοητό το θέμα.

macbook-4255895_1280.jpg

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν και τρία ζώδια που μπορείς να τους εμπιστευτείς τα πάντα!

3 ζώδια που μπορείς να τους εμπιστευτείς με «κλειστά μάτια»

Σκορπιός (22 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί είναι πραγματικά τα άτομα του ζωδιακού κύκλου που μπορείς να βασιστείς, αφού θα πάρουν τα μυστικά σου στον «τάφο» που λέμε.

Ένας εσωστρεφής, ήσυχος και μυστηριώδης Σκορπιός δεν θα αποκαλύψει ποτέ τα μυστικά σου (εκτός φυσικά και αν αποκαλύψεις εσύ πρώτα τα δικά του!). Γεννημένος κατά την περίοδο του Halloween, αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού σε κάνει να διασχίσεις μια κυριολεκτική τάφρο για να φτάσεις στις απόρρητες πληροφορίες του και θα αντιμετωπίσουν τη νοημοσύνη σου με την ίδια προσοχή.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Όπως οι Σκορπιοί, έτσι και οι Ιχθύες είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο στο οποίο μπορείς να βασιστείς γιατί θα μεταχειριστούν τα μυστικά σου όπως θα φέρονταν στα δικά τους - με προσοχή και διάκριση!

Γνωστοί ως ανιδιοτελείς, οι Ιχθύες μπορεί να είναι ακραία ενσυναίσθητοι με το δικό σου μυστικό ή πρόβλημα και αυτό οδηγεί στο να δυσκολεύονται να αποτινάξουν την ενέργεια του άλλου από πάνω τους, οπότε σίγουρα θα πουν το πρόβλημά σου σε κάποιον θεραπευτή. Έτσι, αν δεν θέλεις να φορτώσεις βάρος σε έναν Ιχθύ, κράτησε τα μυστικά για τον εαυτό σου.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες είναι εξαιρετικά πιστοί και έμπιστοι φίλοι. Μερικές φορές οι Λέοντες που περιγράφονται λανθασμένα ως εμμονικοί με τον εαυτό τους, στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται περισσότερο για τους άλλους ανθρώπους παρά για τον εαυτό τους.

Είναι οι άνθρωποί τους που τους κρατούν ζωντανούς και τους δίνουν κίνητρο και μόλις ένας Λέων σου επιτρέψει να σταθείς δίπλα του δεν θα σε αφήσει να φύγεις ποτέ! Όπως και οι Σκορπιοί, έτσι και οι Λέοντες δεν θα αποκαλύψουν τα μυστικά σου, αν πρώτα δεν προδώσετε την εμπιστοσύνη τους.

DPG Network