Αυτά τα τρία ζώδια φαίνεται ότι ερωτεύονται διαρκώς τους λάθος ανθρώπους

Αυτά τα τρία ζώδια φαίνεται ότι ερωτεύονται διαρκώς τους λάθος ανθρώπους
Unsplash

Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία εκείνων που νιώθουν πως δεν μπορούν να κάνουν μια σωστή επιλογή συντρόφου τότε ίσως να φταίει (και) η αστρολογία. 

Χωρίς φυσικά να αποτελεί κανόνα, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που επαναλαμβάνονται ως μοτίβα σε συγκεκριμένα ζώδια και αφενός επηρεάζουν τις αποφάσεις και τις κινήσεις τους, αφετέρου τείνουν να δημιουργήσουν συγκεκριμένη κατηγορία.

Τα τρία παρακάτω ζώδια, για παράδειγμα, παρουσιάζουν μια τάση να ερωτεύονται συνεχώς τους λάθος ανθρώπους και αυτό συμβαίνει, πρωτίστως, εξαιτίας των έμφυτων χαρακτηριστικών και τάσεών τους.

Αναγνωρίζοντας αυτά τα μοτίβα, μπορούν τελικά να αποφύγουν και να κάνουν πιο υγιείς επιλογές στις σχέσεις τους! Εσύ αναγνωρίζεις κάποια από τα στοιχεία αυτά στον εαυτό σου;

Γιατί επιλέγω πάντα λάθος συντρόφους στη ζωή μου;

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο ρομαντικό και ονειροπόλο, που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ψευδαισθήσεων. Τείνουν να εξιδανικεύουν τους συντρόφους τους, βλέποντας συχνά την ιδανική ή φανταστική εκδοχή ενός ανθρώπου, αντί για την πραγματική. Η έμφυτη ενσυναίσθησή τους τους οδηγεί να δίνουν πάρα πολλά και να αγνοούν τα προειδοποιητικά σημάδια, ερωτευόμενοι ανθρώπους που ίσως δεν έχουν τα καλύτερα κίνητρα. Οι Ιχθύες επίσης έλκονται από άτομα που χρειάζονται βοήθεια ή "διόρθωση," κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ανθυγιεινές σχέσεις.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι είναι βαθιά συναισθηματικοί, φροντιστικοί και ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Αγαπούν την συναισθηματική ασφάλεια, αλλά συχνά ερωτεύονται συντρόφους που δεν ανταποδίδουν το ίδιο επίπεδο φροντίδας και αφοσίωσης. Η ισχυρή προσκόλλησή τους στους αγαπημένους τους μπορεί να τους κάνει να παραμένουν σε σχέσεις που έχουν γίνει τοξικές, ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Οι Καρκίνοι συχνά έλκουν συναισθηματικά απόντες συντρόφους ή άτομα που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και το πόσο ευάλωτοι είναι.

Τι λέει ο κανόνας 2-2-2, στον οποίο «ορκίζονται» όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός, που κυβερνάται από την Αφροδίτη, αναζητά ισορροπία, αγάπη και συντροφικότητα πάνω απ’ όλα. Ωστόσο, ο φόβος του να μείνει μόνος μπορεί να τον οδηγήσει να συμβιβαστεί με τον λάθος άνθρωπο, απλώς και μόνο για να διατηρήσει μία σχέση. Οι Ζυγοί τείνουν να ευχαριστούν τους άλλους και να θυσιάζουν τις δικές τους ανάγκες για χάρη της αρμονίας. Συχνά αγνοούν τη διαίσθησή τους και παραμένουν σε ανικανοποίητες σχέσεις, προσπαθώντας να αποφύγουν τη σύγκρουση, κάτι που τους κάνει πιο επιρρεπείς στο να ερωτευτούν συντρόφους που δεν τους σέβονται και δεν τους δίνουν την απαραίτητη προσοχή.


DPG Network