Η Emma Stone και άλλες 5 διάσημες γυναίκες Σκορπιοί που δεν είναι καθόλου...«δηλητηριώδεις»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Emma Stone και άλλες 5 διάσημες γυναίκες Σκορπιοί που δεν είναι καθόλου...«δηλητηριώδεις»

Η εποχή του Σκορπιού ήρθε και μπορεί αυτό το ζώδιο να δείχνει πως «τσιμπάει», έχει όμως και πολλά χαρακτηριστικά που το κάνουν άξιο να το αγαπήσεις. Και φυσικά, τις καλύτερες εκπροσώπους.

Βρισκόμαστε ήδη στο ζώδιο του Σκορπιού (23 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου), ενός από τα πιο δυσνόητα ζώδια. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου ζωδίου είναι γνωστοί και ως οι «μυστηριώδεις τύποι» του ζωδιακού κύκλου.

pexels-pavel-danilyuk-7222056.jpg

Προς τί όλο αυτό το «μυστήριο» και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν Σκορπιό αυτό που είναι;

Οι Σκορπιοί δεν εμπιστεύονται εύκολα, αλλά αν το κάνουν και προδώσεις την εμπιστοσύνη τους, θα πρέπει να προσέξεις γιατί αγαπούν την εκδίκηση και μπορούν να σου κρατήσουν κακία για μια ζωή.

Τελικά ο Σκορπιός είναι το πιο ερωτικό ζώδιο; Άλλοι 4 μύθοι

Βέβαια, δεν παύουν να ανήκουν στα συναισθηματικά ζώδια του νερού, γι' αυτό κάτω από το σκληρό εξωτερικό τους περίβλημα, οι Σκορπιοί είναι αρκετά ευαίσθητοι. Απλά, δεν θέλουν να το δείχνουν δημόσια.

Παράλληλα, μπορούν να αποκτήσουν εμμονή με τα ενδιαφέροντά τους, είτε πρόκειται για μια νέα αγαπημένη τηλεοπτική σειρά είτε για μια νέα αγάπη.

Δεν χρειάζεται όμως να φοβάσαι έναν Σκορπιό. Υπάρχουν πολλά που μπορούν να σε κάνουν να τους αγαπήσεις. Μόλις κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους, είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια εκεί έξω.

Όπως και τα άλλα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Ιχθύς) είναι υπερ-διαισθητικοί και συναισθηματικά έξυπνοι. Γι' αυτό δεν θέλεις να βρεθείς στην κακή πλευρά ενός Σκορπιού, αλλά θες να είσαι η «κολλητή» του.

Μην ξεχνάς ωστόσο, πως οι Σκορπιοί αποκαλύπτουν τον εσωτερικό τους εαυτό σε «δόσεις» και πάντα με ελεγχόμενο τρόπο.

Συνδυάζοντας την επιμονή, τη διαίσθηση, τη γοητεία και ένα πάθος τόσο ισχυρό που είναι κάπως τρομακτικό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί διάσημοι Σκορπιοί που κάνουν περήφανο το ζώδιό τους.

Από τη Γουίλοου Σμιθ μέχρι τη Γουινόνα Ράιντερ μέχρι τη Λορντ, όλοι έχουν μια μαγνητική γοητεία.

Kendall Jenner - 3 Νοεμβρίου 1995


Η Kendall έχει τη φήμη ως η πιο ήσυχη από την οικογένεια Kardashian-Jenner και αφού είναι Σκορπιός, αυτό είναι χαρακτηριστικό που έχει εκ φύσεως!

https://www.instagram.com/p/C0cL_FsvzRO/

Winona Ryder - 29 Οκτωβρίου 1971

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που σχετίζεται με το μυστήριο αλλά και το υπερφυσικό, γι' αυτό και από το Beetlejuice μέχρι τα Stranger Things, η δουλειά της Winona αποδεικνύει ότι είναι αληθινή Σκορπίνα.

https://www.instagram.com/p/Cy_CafXIP8r/

Katy Perry - 25 Οκτωβρίου 1984

Η Katy Perry έχει έξι θέσεις της στον Σκορπιό - ο Ήλιος, η Σελήνη και η Ανατολή της είναι όλα σε αυτό το έντονο ζώδιο, όπως και ο Ερμής, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας.

https://www.instagram.com/p/C_9sO7ExCPX/

Julia Roberts - 28 Οκτωβρίου 1967

Ο Ήλιος της Julia, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας είναι όλοι στον Σκορπιό.

https://www.instagram.com/p/BuT1aa9H-Y9/

Emma Stone - 6 Νοεμβρίου 1988

Η Emma Stone είχε μιλήσει κατά κάποιον τρόπο θετικά για τις εκδικητικές τάσεις του Σκορπιού όταν είπε στην Sunday Express: «Η εκδίκησή μου ήταν μόνο στη σιωπή. Η μαμά μου πάντα μου έλεγε: "Σκότωσέ τους με καλοσύνη", γιατί το να είσαι ευγενικός είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που σου έχουν κάνει λάθος. Με την εκδίκηση, ποτέ δεν ένιωσα ότι αξίζει την ενέργεια. Η σιωπή είναι καλύτερη. Αν δεν έχεις τίποτα καλό να πεις, μην πεις τίποτα απολύτως, σωστά;».

https://www.instagram.com/p/C4aMEjjrmQY/

Anne Hathaway - 12 Νοεμβρίου 1982

Η Anne Hathaway έχει τέσσερις θέσεις στον Σκορπιό. Ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Δίας είναι όλα σε αυτό το αινιγματικό ζώδιο.

https://www.instagram.com/p/Cn5DUnjP8yB/
DPG Network