Τελικά ο Σκορπιός είναι το πιο ερωτικό ζώδιο; Άλλοι 4 μύθοι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τελικά ο Σκορπιός είναι το πιο ερωτικό ζώδιο; Άλλοι 4 μύθοι

Οι Σκορπιοί είναι απίστευτα επιλεκτικά άτομα σε ό,τι αφορά τους φίλους και τον έρωτα. Ωστόσο, αν τους «πειράξεις» θα αντιδράσουν, όπως ακριβώς ένας σκορπιός, με «δηλητήριο».

Στις 23 Οκτωβρίου μπαίνουμε στο ζώδιου του Σκορπιού -το οποίο διαρκεί μέχρι τις 22 Νοεμβρίου- και η αλήθεια είναι πως πολλά έχουν ακουστεί για το «όνομά» τους. Αρχικά θεωρείται το πιο ερωτικό ζώδιο και αυτή τη φήμη σίγουρα την έχεις ακούσει κι ας μην έχεις ασχοληθεί ποτέ με τα ζώδια.

Αυτά τα τρία ζώδια φαίνεται ότι ερωτεύονται διαρκώς τους λάθος ανθρώπους

Παράλληλα, πολύ συχνά πετούν το «δηλητήτριό» τους και το «τσίμπημα» του σκορπιού όλοι ξέρουμε πως μπορεί να είναι «θανατηφόρο».

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις φήμες που κυκλοφορούν γι' αυτό το ζώδιο του νερού. Είναι όμως πράγματι έτσι. Κάποιοι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου ζωδίου μίλησαν στο coveteur.com, καταρρίπτοντας μύθους και λύνοντας παρεξηγήσεις.

4 μύθοι/ παρεξηγημένες απόψεις για τους Σκορπιούς

Λαχταρούν την Ένταση (αλλά μην υπερβαίνει τα όρια)

Όταν ένας Σκορπιός θα βγει ραντεβού χρειάζεται το άτομο με το οποίο θα βγει να έχει απόλυτη εμμονή μαζί του, αλλά να μην τον ενημερώσει ότι έχει εμμονή μαζί του. Υπάρχει μια ασφάλεια που τον ελκύει, γνωρίζοντας ότι κάποιος είναι τόσο ενθουσιασμένος με εκείνον.

Οι Σκορπιοί έχουν τη φήμη ότι είναι απίστευτα έντονοι, και ενώ αυτό είναι αλήθεια (όπως αναφέρθηκε παραπάνω), θέλουν η ένταση να είναι διακριτική. Οι Σκορπιοί λαχταρούν το βάθος και ξέρουν ότι αυτό δεν είναι κάτι που θα ανακαλύψουν σε ασήμαντες συζητήσεις σε κοκτέιλ πάρτι – θέλουν ένα αργό «ψήσιμο».

Εάν προσπαθείς να αποπλανήσεις έναν Σκορπιό, δείξε την ένταση που αναζητά, χωρίς να δείξεις όλα τα χαρτιά σου πολύ νωρίς. Πρέπει να το παίξεις κουλ, αλλά όχι τόσο κουλ ώστε να περιμένει ή να αμφιβάλλει για τον εαυτό του.

Μην μοιραστείς υπερβολικά πράγματα από την αρχή, αλλά δώσε του τον καιρό, να σε γνωρίσει. Χρειάζεται χρόνος.

To sexiness των Σκορπιών είναι παρεξηγημένο

Υπάρχει μια φημολογία πως οι Σκορπιοί είναι το πιο ερωτικό ζώδιο. Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια σε αυτήν την πληροφορία που καταρρίπτει λιγάκι αυτόν τον «μύθο». «Οι Σκορπιοί είναι εξαιρετικά σεξουαλικοί, όταν όμως, νιωσουν ασφαλείς σε μια σχέση», εξηγούν στο coveteur.com οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου.

Γι' αυτό παρότι οι Σκορπιοί είναι αρκετά έντονοι, τα υψηλά standards και τα αυτοπροστατευτικά τους ένστικτα, τους καθιστούν πολύ επιλεκτικούς όταν επιλέγουν κάποιον για να έρθουν σε επαφή.

pexels-pixabay-414032.jpg

Απαιτούν βάθος

Στον πυρήνα τους, οι Σκορπιοί είναι ερευνητές. Συχνά γι' αυτούς λέγεται πως είναι διαρκώς σε love mode, πως είναι κυκλοθυμικοί και ότι έλκονται από το σκοτάδι.

Το να μην φοβούνται τις πιο σκοτεινές αλήθειες της ζωής είναι αναπόσπαστο μέρος του να είσαι ένας διαρκής ερευνητής των μυστηρίων της ζωής. Η αλήθεια μερικές φορές σε κάνει να πας στο σκοτάδι. Σε κάνει να αμφισβητείς τα ελαττώματά σου και οτιδήποτε πάει στραβά και δεν ειναι πάντα κάτι αρνητικό.

Οι Σκορπιοί είναι «αλλεργικοί» σε κενές αλληλεπιδράσεις, ασήμαντες συζητήσεις και οτιδήποτε σημαίνει ότι δεν έχετε το «βάθος» που χρειάζονται για να κάνουν μια σύνδεση που αξίζει τον χρόνο τους.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις έναν σκορπιό;

Να έχεις ακεραιότητα και να νοιάζεσαι για κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό σου, λένε όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

Η ζήλια δεν τους καθορίζει

Για ορισμένους Σκορπιούς, ο φθόνος και η ζήλια μπορεί να είναι μια ατυχής προέκταση της ροπής τους για έντονες αλληλεπιδράσεις - αλλά δεν υποκύπτουν όλοι οι Σκορπιοί σε αυτήν την τάση.

Ως ζώδιο του νερού, οι Σκορπιοί τείνουν να είναι απίστευτα συναισθηματικοί, αλλά στην πραγματικότητα είναι οι Καρκίνοι και οι Ταύροι που είναι πιο πιθανό να κρατούν κακία.

Ένας Σκορπιός δεν ενδιαφέρεται να σπαταλήσει την πολύτιμη ενέργειά του σε κάποιον που δεν σέβεται.

Οι Σκορπιοί μπορούν να τσιμπήσουν. Όμως, σε αντίθεση με τις μέλισσες, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες των πράξεών μας. Οι μέλισσες το έχουν εύκολα — τα τσιμπήματα τους τις οδηγούν κατευθείαν στην «κόλαση». Οι Σκορπιοί πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ηθικές συνέπειες της καταστροφής τους. Ενώ οι Σκορπιοί έχουν τη φήμη για αντίποινα, στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο συγκρατημένοι και ψυχολογικά υπολογιστές με τους εχθρούς τους.

Αντί να κρατά μνησικακία, ένας Σκορπιός μοιάζει περισσότερο με το «Είσαι νεκρός για μένα. Δεν είσαι στη ζωή μου και δεν πρόκειται να σου δώσω άλλη ευκαιρία», είπαν διάφοροι Σκορπιοί στο coveteur.com.

pexels-budgeron-bach-6532612.jpg

Έχουν «τσουχτερή» γλώσσα

Μην το παίρνετε προσωπικά, η ειλικρίνεια είναι η γλώσσα της αγάπης τους.

Ενώ οι Σκορπιοί έχουν τη φήμη του «πονηρού», είναι ένα από τα πιο ειλικρινή ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ως προέκταση της αδυσώπητης αναζήτησης της αλήθειας, οι Σκορπιοί τείνουν να είναι «βάναυσα» ειλικρινείς – αλλά μόνο με τους ανθρώπους του στενού τους κύκλου.

Εάν ένας Σκορπιός αφιερώνει χρόνο για να σε «χτυπήσει» με μια δύσκολη αλήθεια, αυτό δεν είναι επίθεση - αυτό είναι στην πραγματικότητα απλώς επιβεβαίωση ότι σε νοιάζονται.

Οι Σκορπιοί έχουν τη μοναδική ικανότητα να λένε την αλήθεια και να ξεφεύγουν από αυτήν. Μπορούν να σου πουν αν το ντύσιμό σου είναι χάλια ή αν μυρίζει η αναπνοή σου. Ενώ αυτή η ωμότητα μπορεί να φοβίσει αρκετούς, οι Σκορπιοί λένε πως χρειάζονται κάποιον που όχι μόνο μπορεί να χειριστεί την αλήθεια αλλά είναι αρκετά ώριμος ώστε να μην παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά.