Αξίζει ή όχι να επισκεφτείς την Κροατία με την κολλητή σου;

Έβελυν Καζαντζόγλου
Αξίζει ή όχι να επισκεφτείς την Κροατία με την κολλητή σου;

Το δοκίμασα και είμαι έτοιμη να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σου!

Hello hello

Ξέρω ξέρω έχω χαθεί... αλλά σας έχω σύντομα νέα που δεν βλέπω την ώρα να τα μοιραστώ μαζί σας. I’m very excited! Shhh… It’s a secret.

Σήμερα όμως θέλω να σας πω για ένα υπέροχο ταξίδι που έκανα πρόσφατα στην Κροατία και συγκεκριμένα Split και Hvar. Ένας καλοκαιρινός προορισμός που από ότι φαίνεται είναι πολύ hot τα τελευταία χρόνια. Το κατάλαβα από την ώρα που έκανα «check in» στο μέρος και δε σταμάτησα να λαμβάνω μηνύματα με απορίες για το αν μου αρέσει και αν θα το πρότεινα.

Λοιπόν, για εμάς που είμαστε από την Ελλάδα και έχουμε όοοολα όσα θα φανταζόταν ο ανθρώπινος νους σε διακοπές, δεν είναι κάτι «φοβερό», αλλά είναι ένα διαφορετικό μέρος, μια άλλη χώρα. Στο Hvar νιώσαμε πολύ ασφαλείς, και φυσικά έχει υπέροχο φαγητό, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για εμένα.

Η ομορφιά της φύσης είναι μαγική! Θάλασσα και βουνά είναι όλα «ένα» και δένουν αρμονικά. Τα νερά καταγάλανα ή μπλε. Πεντακάθαρα. Αν έχεις τη δυνατότητα να ανέβεις σε ένα ιστιοπλοϊκο και να κάνεις τη βόλτα σου , do it! Είναι από τα μέρη που αξίζει να το κάνεις. Η πόλη σε πάει ένα ταξίδι στον χρόνο με κάστρα και βόλτες στο πλακώστροτο (fashion evelution tip:ντύνεσαι όπως θα πήγαινες στις Σπέτσες).

Το βράδυ αν είσαι άνθρωπος του φαγητού , έχει υπέροχα εστιατόρια με πολύ ωραία θέα. Και αν θες να συνεχίσεις έχει αρκετά μπαρ, που εγώ δεν ξετρελάθηκα , αλλά είναι προσωπικό γούστο (είμαι ξενέρωτη πια δεν βγαίνω πολύ). Oops!

Εγώ επέλεξα να κάνω αυτό το ταξίδι με την κολλητή μου την Χριστίνα (όπως και τα περισσότερα που κάνω τον τελευταίο καιρό) και ήταν μια απόλαυση. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να δημιουργείς αναμνήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

Go for it.

Το φωτογραφικό υλικό από την Κροατία σε περιμένει στην παρακάτω gallery, take a look...

Δες και αυτό το κείμενο που σου είχα γράψει παλαιότερα:

Amalfi: Ένα μαγικό μέρος, μία υπέροχη εμπειρία

Περιμένω τα σχόλιά σου όπως και τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram