«New model army» παρουσίαση από την Κατερίνα Αλεξανδράκη

«New model army» παρουσίαση από την Κατερίνα Αλεξανδράκη

Νέα συλλογή από την αγαπημένη σχεδιάστρια και ένα διήμερο γεμάτο εκπλήξεις.

Η Κατερίνα Αλεξανδράκη επηρεασμένη από τις δύσκολες κοινωνικο- οικονομικές συγκυρίες και εμπνευσμένη από το vintage και second- hand κίνημα, δημιουργεί μία συλλογή βασισμένη στην ανακύκλωση.

Έτσι, ονειρεύεται ένα φανταστικό νέο στρατό, «the new model army», με νέο προσανατολισμό και όραμα τη φιλοσοφία, την παιδεία, την ειρήνη, την αγάπη και την αρμονία. Χρησιμοποιώντας αυθεντικές και μεταχειρισμένες ναυτικές στολές και vintage jeans, τα παντρεύει με καινούργια υφάσματα και σύγχρονα καλούπια πατρόν μετατρέποντάς τα σε μια ολοκαίνουρια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα.

Η συλλογή αυτή δεν εντάσσεται απαραίτητα σε κάποια εποχή, αλλά μάλλον χαρακτηρίζεται ως διαχρονική. Αυτήν την Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Απριλίου, επισκεφτείτε το χώρο της σχεδιάστριας από τις 14.00 μέχρι και τις 20.30. Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ρολόι SWATCH από την ολοκαίνουργια συλλογή. Φέρνοντας τις δικές σας second hand στρατιωτικές ή ναυτικές στολές κερδίζετε 20% έκπτωση στις αγορές σας, ενώ κερδίζετε 10% έκπτωση για τις αγορές σας μέσα στο διήμερο.

Katerinalexandraki

Iroon Polytechniou 145

Halandri 15452

Athens - Greece

pr@katerinalexandraki.com