Secret Garden, γιατί το steak house είναι must!

Secret Garden, γιατί το steak house είναι must!

Το απόλυτο στέκι των νοτίων προαστίων σε περιμένει για τις πιο μεγάλες σου στιγμές! Πάρε την παρέα σου και ετοιμάσου για ένα «γευστικό» βράδυ, αρκεί να... πεινάτε αρκετά! To Secret Garden άνοιξε τις πόρτες του και σας υποδέχεται για γαστριμαργικές απολαύσεις!
Αν αγαπάς το καλό κρέας, τότε το Secret Garden θα πρέπει να γίνει το νέο σου αγαπημένο στέκι, αφού πρόκειται για ένα παραδοσιακό αυθεντικό steak house που θα αποζημιώσει και τους πιο απαιτητικούς... ουρανίσκους!


Σε ένα καινούργιο χώρο στο κέντρο της Γλυφάδας με διακόσμηση που συνδυάζει το κλασσικό και το σύγχρονο στιλ θα γευτείτε μια μεγάλη ποικιλία κρεατικών, rib eye, picanha, σπαλομπριζόλες, t. bone γάλακτος, μοσχαρίσια μπριζολάκια, strip Loin, ταλιάτα, συκώτι γάλακτος και χοιρινό μπριζολοπάιδο. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις φανταστικές σαλάτες και τα εξαιρετικά πρώτα πιάτα!


Και το σημαντικότερο: Όλα τα πιάτα στο Secret Garden είναι εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

 DSC3201 a4700


Από τον Απρίλιο ανοίγει ο παραδεισένιος κήπος του Secret Garden με την πισίνα, με τα τρεχούμενα νερά και τους καταρράκτες, αλλά και τους ψηλούς φοίνικες, τους καταρράκτες, τα αιωνόβια δέντρα, τις ελιές, τους ευκάλυπτους, τις βουκαμβίλιες, τις τριανταφυλλιές και όλων των ειδών τα λουλούδια ναπλημμυρίζουν το χώρο με μια πανδαισία χρωμάτων και να δημιουργούν μια πραγματικά μοναδική ατμόσφαιρα στα νότια προάστια.


Μαζί με την παρέα σου ήρθε η ώρα να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία σε ένα μαγευτικό χώρο και... Καλή σας όρεξη!

Για κρατήσεις : 210 8945861
Διεύθυνση: Δούσμανη 26, Γλυφάδα – www.secret-garden.gr