Πάμε για cocktails, φαγητό και μουσική με την Πέννυ Μπαλτατζή στο δεύτερο Coffee Concert by Miele

Πάμε για cocktails, φαγητό και μουσική με την Πέννυ Μπαλτατζή στο δεύτερο Coffee Concert by Miele

Στις 15 Ιουλίου υπάρχει ένα μέρος για cocktails, φαγητό και μουσική σε μία καλοκαιρινή εξόρμηση στο… Μαρούσι και συγκεκριμένα, στο flagship κατάστημα της Miele.

«Είμαι από σπάνιο και εξωτικό χαρμάνι και να με ψήνεις να με καις πια δε μου κάνει», «το κορίτσι απόψε σε θέλει, να το πας το φεγγάρι να δει» γιατί «μ’ αρέσεις, γιατί με τραβάει κάτι τι–τι». Μήπως, και μόνο που διαβάζεις αυτές τις φράσεις, σου έρχεται αβίαστα η μουσική στα αυτιά και οι χορευτικές κινήσεις στο σώμα;

Εάν η απάντηση είναι «ναι», τότε σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Άλλωστε, έτσι είναι το καλοκαίρι, γεμάτο χρώματα, μυρωδιές, μελωδίες, φώτα, χορό, cocktails και φυσικά, αυλές στην πόλη γεμάτες με μουσικές που έχουν κάτι από το μέλλον. Αν κάπου εδώ μας… έχασες λίγο, συνέχισε να διαβάζεις γιατί σου έχουμε μία ξεχωριστή πρόταση για το φετινό καλοκαίρι.

Ειδικά, για εσένα που είσαι στη «φάση» αναζήτησης των συναυλιών που θα γεμίσουν για ακόμη μία χρονιά την to-do summer list σου και γενικότερα, θα κάνουν το καλοκαίρι σου πιο συναρπαστικό, ιδού μία πολύ καλή επιλογή: Στις 15 Ιουλίου υπάρχει ένα μέρος για cocktails, φαγητό και μουσική σε μία καλοκαιρινή εξόρμηση στο… Μαρούσι και συγκεκριμένα, στο flagship κατάστημα της Miele. Πρωταγωνίστρια εκεί, θα είναι η Πέννυ Μπαλτατζή ή αλλιώς η «φωνή» του δεύτερου Coffee Concert by Miele. Πάμε να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα βρεθείς εκεί;

image003.jpg

Χαζεύοντας τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και πίνοντας cocktails

Αν ήδη άρχισες να μετράς τις ημέρες αντίστροφα, πρώτα-πρώτα θέλουμε να σου περιγράψουμε τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στο δεύτερο live των Coffee Concerts by Miele στις 15 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα, στο Athens Miele Experience Center.

Βασικά, κλείσε τα μάτια και φαντάσου ότι βρίσκεσαι σε έναν κήπο στο Μαρούσι και ενώ χαζεύεις τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος με ένα cocktail με βάση τον καφέ στο χέρι τραγουδάς δυνατά τα αγαπημένα σου κομμάτια μαζί με την Πέννυ Μπαλτατζή. Πιο πριν, βέβαια, έχεις γευτεί και τις street food δημιουργίες που θα φτιάξει για εσένα -και για ακόμα 80 παρευρισκόμενους, ο chef της Miele στην πλήρως λειτουργική κουζίνα του Miele Experience Center.

image005.jpg

Μία συναυλία σαν καλοκαιρινή εξόρμηση για εσένα που περνάς το καλοκαίρι σου στην πόλη

Αν, ωστόσο, αναρωτιέσαι τι μας κάνει να επιμένουμε τόσο για τη δεύτερη unplugged συναυλία των Coffee Concerts by Miele με την Πέννυ Μπαλτατζή, είναι γιατί η πρώτη που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου με τις Σκιαδαρέσες, μας έδωσε το απαραίτητο inspo, για το τι να περιμένουμε.

Οπότε, για να βρεθείς και εσύ σε μία καλοκαιρινή αυλή που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από μία καλοκαιρινή εξόρμηση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος από τις 8 Ιουλίου έως και τις 11 Ιούλιου στον πιο life with… Miele διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, αρκεί να κάνεις follow τον λογαριασμό του @Queen.gr και της @miele_com στο Instagram, να κάνεις mention μία φίλη σου που θα ήθελες να έρθει μαζί σου και ποιος ξέρει, ίσως είσαι ανάμεσα στις πέντε τυχερές που θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για το δεύτερο live των Coffee Concerts by Miele στο flagship κατάστημά της, στις 15 Ιουλίου, ώρα 19.00 με την Πέννυ Μπαλτατζή.

https://www.instagram.com/p/C9KZUZHo5IC/

Για την to-do summer list σου, λοιπόν, δεν χρειάζονται πολλά: Μερικές συναυλίες που θα μετατρέψουν τις βόλτες σου στην πρωτεύουσα σε… καλοκαιρινές εξορμήσεις, όπως η δεύτερη unplugged συναυλία των Coffee Concerts by Miele. Μην χάνεις λοιπόν χρόνο, δήλωσε συμμετοχή στον πιο summerish διαγωνισμό που θα σου δώσει την ευκαιρία να παρευρεθείς σε αυτό το «μαγικό» ultra summer σκηνικό και… είσαι έτοιμη. Καλή επιτυχία!

Δες αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού εδώ

#queengr #CoffeeConcert #Baltazi #LiveMusic #Miele