Varkiza Resort: Ο απόλυτος προορισμός για τις καλοκαιρινές σου διακοπές στην Αθήνα

Varkiza Resort: Ο απόλυτος προορισμός για τις καλοκαιρινές σου διακοπές στην Αθήνα

Αυτό το καλοκαίρι το «summer in the city» παίρνει την πιο απολαυστική τροπή, αφού το ολοκαίνουριο Varkiza Resort εξασφαλίζει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης πάνω στη χρυσή άμμο.

Το Varkiza Resort μόλις άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές του καλοκαιριού και αμέσως αναδείχθηκε στο απόλυτο meeting point της αθηναϊκής Ριβιέρας, για όλους τους σωστούς λόγους, αφού προσφέρει την πιο «all inclusive» εμπειρία. Χρυσή άμμος, καθαρά νερά, υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις, καταπράσινοι κήποι, σκιερές γωνιές, υπέροχα beach bars, μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις, πολύχρωμα cocktails, απίθανα water & beach sports και προσεγμένες υπηρεσίες, κάνουν το ολοκαίνουριο αυτό seaside resort τον πιο δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό για όλους.

image003.jpg

Εδώ μπορείς να τα βρεις όλα και να περάσεις τη μέσα σου, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, όπως εσύ επιθυμείς. Χαρούμενες οικογένειες, ζωηρές παρέες φίλων, ερωτευμένα ζευγάρια, αλλά και solo επισκέπτες συναντιούνται στο Varkiza Resort για μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες κάτω από τον ευλογημένο ελληνικό ήλιο και δίπλα σε μία από τις ωραιότερες θάλασσες της Αττικής, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα της ναυαγοσωστικής ομάδας, η οποία εγγυάται την ασφάλεια μικρών και μεγάλων όλες τις ώρες της ημέρας. Είσαι έτοιμη να βιώσεις και εσύ την πιο summerish εμπειρία;

image005.jpg

Αδιαμφισβήτητο highlight του resort, μάλιστα, αποτελούν τα πολυτελή Beachfront Bungalows που προσφέρουν όλες τις ανέσεις ενός luxury ξενοδοχείου πάνω ακριβώς στην πεντακάθαρη αμμουδιά της Βάρκιζας και διατίθενται για χρήση όλη την ημέρα. Συγκεκριμένα, τα 16 πανέμορφα bungalows με την υψηλή αισθητική και τις προσεγμένες παροχές διαθέτουν air condition, τηλεόραση, μοντέρνο μπάνιο, άνετο διπλό κρεββάτι με φρέσκιες πετσέτες, πλήρως εξοπλισμένο mini bar και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα για αξέχαστες στιγμές all day διακοπών πάνω στη θάλασσα, με απόλυτη άνεση και τις σωστές δόσεις πολυτέλειας.

image007.jpg

Και για εσένα που αναρωτιέσαι, ποιο είναι το hot spot που αξίζει να επισκεφτείς, μάθε πως το στοιχείο που κλέβει τις εντυπώσεις είναι η ιδιωτική βεράντα/deck με τις μεγάλες ξαπλώστρες και την απρόσκοπτη θέα στην παραλία και τη θάλασσα, όπου ρεμβάζουμε και απολαμβάνουμε το μπάνιο μας με το exclusivity και το privacy που μας αξίζει. Μάλιστα, για εσένα που θέλεις και τους μικρούς σου φίλους για παρέα στην απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία, τα bungalows είναι ιδανικά για οικογένειες, αφού εδώ μπορούμε να βάλουμε τα μικρά μας για ύπνο το μεσημέρι και εμείς να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την άνεση της παραλίας και της ιδιωτικής μας καμπάνας. Σημαντικό να σημειώσουμε πως όσοι επιλέξουν τα bungalows απολαμβάνουν και free entrance στο Varkiza Resort.

image009.jpg

Πέρα όμως από την ιδιωτικότητα των bungalows, το Varkiza Resort επιφυλάσσει απίθανες εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές για όλους, αφού η τεράστια αμμουδιά του είναι γεμάτη με προτάσεις για κάθε γούστο και προτίμηση. Το Food Court area με τα χαριτωμένα Food Trucks και τις πολυτελείς ξαπλώστρες σε πολύ προσιτές τιμές αποτελεί το ιδανικό σημείο για socialising & fun στα καταγάλανα νερά και τη χρυσή άμμο.

image011.jpg
image013.jpg
image015.jpg

Tα water sports Lolos και το Enso Beach Volley εγγυώνται πως όσοι αναζητούν την περιπέτεια και τη διασκέδαση, εδώ θα την βρουν σε περίσσεια. Τα ολοκαίνουρια γήπεδα και ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός κάνουν το Varkiza Resort τον «παράδεισο» κάθε ορκισμένου sports’ lover.

image017.jpg
image019.jpg

Αριστερά και δεξιά του Food Court συναντούμε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας στην πιο καλοκαιρινή και αέρινη βερσιόν τους, αφού το Holly Spirit, το Lulu, το Reflexion, το Pere Ubu a la plage και το Teddy’s Elixir μας περιμένουν, καθένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ και χαρακτήρα, για να δοκιμάσουμε κορυφαίες γαστρονομικές προτάσεις και καλοφτιαγμένα cocktails στους υψηλής αισθητικής χώρους τους, κάνοντας τις πιο κοσμοπολίτικες διακοπές μόλις μία ανάσα από το κέντρο της πόλης.

image022.jpg

Φυσικά το Varkiza Resort δεν σταματά να μας υποδέχεται και μετά τη δύση του ηλίου, αφού από τις 7 το απόγευμα και μετά, δεν απαιτείται πλέον να πληρώσουμε είσοδο, και μπορούμε να έρθουμε για να δειπνήσουμε στα διάσημα beach restaurants με φόντο το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα, να συμμετάσχουμε στα απίθανα parties με διάσημους DJs που διοργανώνονται συχνά, να πιούμε το ποτό, το κρασί ή το cocktail μας, ή και απλώς να κάνουμε τη βόλτα μας και να χαρούμε τις όμορφες καλοκαιρινές νύχτες μας στην αθηναϊκή Ριβιέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καθημερινές: 10€ / Σαββατοκύριακα και αργίες: 15€/ Παιδιά (6-12 ετών), ηλικιωμένοι (άνω των 65 ετών) και φοιτητές (με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας): -50%. Οι τιμές του σετ ξαπλώστρας ξεκινούν από 20€ και διαμορφώνονται ανάλογα με το σημείο που θα επιλέξουν να καθίσουν οι επισκέπτες.

Δωρεάν είσοδος για άτομα με κάρτα αναπηρίας, με κάρτα μόνιμου κάτοικου Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης (πιστοποιητικό μέσω gov.gr και ταυτότητα), παιδιά κάτω των 5 ετών.

Τα εισιτήρια δωρεάν εισόδου είναι διαθέσιμα μόνο στην είσοδο του Varkiza Resort. Μετά τις 7μμ η είσοδος είναι δωρεάν.

Info: 6973 55 22 00, customerservice@resortvarkiza.gr, IG/ @varkiza.resort , FB/ Varkiza Resort, Link ticketing: etickets.resortvarkiza.gr