Χαμόγελα, ενέργεια και… Protergia: Το «σκηνικό» που διαμόρφωσε το «Seaside Soirée» του Queen.gr

Χαμόγελα, ενέργεια και… Protergia: Το «σκηνικό» που διαμόρφωσε το «Seaside Soirée» του Queen.gr

Ποια είναι, όμως, τα απαραίτητα συστατικά που απογειώνουν ένα καλοκαιρινό party και ταυτόχρονα αλλάζουν την ενέργειά σου;

Η πραγματική «πηγή» ενέργειας που σε κάνει να αλλάζεις διάθεση και να απελευθερώνεις την πιο ξέγνοιαστη εκδοχή του εαυτού σου, βρίσκεται στις μικρές χαρές της ζωής και όποια το αρνηθεί, θα πει ψέματα. Αρκεί να σκεφτείς τα ηλιόλουστα καλοκαιρινά απογεύματα στην παραλιακή που καταλήγουν στα πιο λαμπερά parties, εκεί όπου συναντιέσαι με τις κολλητές για να δημιουργήσετε τα πιο ξεχωριστά «μαζί» και πολύ γρήγορα, θα συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικές είναι οι καλοκαιρινές εμπειρίες που δημιουργείς με τους αγαπημένους σου.

Πρόκειται, φυσικά, για μικρές αλλά σημαντικές στιγμές της everyday routine σου, οι οποίες σου δίνουν την ευκαιρία να αντλήσεις όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για να μπεις απευθείας σε summer mood. Και αυτό, διότι το καλοκαίρι σημαίνει για όλες μας ευκαιρία για τις πιο summerish στιγμές ή αλλιώς, ευκαιρία για parties οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος.

1721739361769-93616320-image003.jpg

Ποια είναι, όμως, τα απαραίτητα συστατικά που απογειώνουν ένα καλοκαιρινό party και ταυτόχρονα αλλάζουν την ενέργειά σου; Μουσική, χορός, cocktails και καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα, σίγουρα, συνθέτουν το πιο καλοκαιρινό «σκηνικό» που έχεις ανάγκη πιο πολύ από ποτέ! Και κάπου εδώ, ήρθε η στιγμή να κλείσεις τα μάτια σου και να μεταφερθείς σε ένα μέρος -που δεν θυμίζει καλοκαίρι, είναι το ίδιο το καλοκαίρι: Ο λόγος για το Teddy’s Elixir by the sea, που βρίσκεται στο ανανεωμένο Varkiza Resort. Εκεί, όπου ο ήλιος δύει, η μουσική παίζει και η ατμόσφαιρα είναι πιο ανάλαφρη από ποτέ. Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή για το αγαπημένο σου cocktail; Φύγαμε!

Ένα καλοκαιρινό gathering, πιο ενεργειακό από ποτέ

Ναι, το παραπάνω σκηνικό είναι πραγματικότητα και ακούει στο όνομα «Seaside Soirée». Πρόκειται για το καλοκαιρινό gathering που πραγματοποίησε, φέτος, το Queen.gr στις 9 Ιουλίου στο Teddy’s Elixir by the sea, στο Varkiza Resort και η αλήθεια είναι ότι ήταν πιο εντυπωσιακό, πιο chic και με περισσότερη ενέργεια από ποτέ. Και αυτό, γιατί είχε ως μεγάλο χορηγό του την Protergia, τον μεγαλύτερο ιδιώτη πάροχο ενέργειας στην Ελλάδα, που τιμάει τις αξίες της καινοτομίας και της ανθρωποκεντρικότητας, μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες ενέργειας που αποδεικνύουν διαρκώς πως η ενέργεια άλλαξε και έγινε…. Protergia!

Εκεί, λοιπόν, στο πιο «λαμπερό» ραντεβού του φετινού καλοκαιριού δίπλα στη θάλασσα με ultra chic vibes, το Queen.gr έδωσε το πιο elegant έναυσμα στη summer period και μαζί με την Protergia, οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι celebrities που έχουν «φιλοξενηθεί» κατά καιρούς στο Queen.gr, μπήκαν σε party mood την ώρα που έδυε ο ήλιος… και μετά! Μήπως θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, για το glamorous event του φετινού καλοκαιριού;

1721739373163-613996704-image005.jpg

Ενέργεια είναι το «μαζί» σε κάθε party

Αλήθεια, εσένα πόσο σου αρέσουν τα parties; Ακόμα και αν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που δηλώνουν: «Δεν είμαι αντικοινωνική, απλώς νυστάζω από νωρίς», το «Seaside Soirée» του Queen.gr στο Teddy’s Elixir by the sea στο Varkiza Resort, σίγουρα δεν θα σε αφήσει ανεπηρέαστη. Βλέπεις, είναι από τα parties που σίγουρα δεν θα… νύσταζες από νωρίς.

Γιατί; Διότι εκεί, όλη η ομάδα του Queen.gr φόρεσε τα cocktail outfits της -βλέπεις, το party είχε θέμα «cocktail attire», στάθηκε κάτω από το stage της Billie Kark και χόρεψε στους ρυθμούς του «Δεν μου αρέσουν τα πάρτυ» μαζί με συνεργάτες, φίλους, συναδέλφους και influencers… γιατί τα συγκεκριμένα parties της αρέσουν πολύ!

Τη βραδιά ολοκλήρωσε ο Dj Charuso (Charis Kyriazis) που έβαλε κάθε καλεσμένη σε party mood δίπλα στη θάλασσα, με φόντο το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα. Κάπως έτσι, νιώσαμε πως καλοκαίριασε για τα καλά και η ενέργεια μας έφτασε στα ύψη φυσικά με τη βοήθεια του χορηγού μας, της Protergia που ξέρει καλά να δημιουργεί τη σωστή ατμόσφαιρα και να μας προσφέρει τα καλύτερα για την ενέργειά μας. Χαμόγελα, θετική ενέργεια και Protergia ήταν, τελικά, το τρίπτυχο που διαμόρφωσε το πιο «ιδανικό» σκηνικό, για να μπορούμε σήμερα να μιλάμε για το πιο «ενεργειακό» summer party.

1721739391288-273188827-image007.jpg

Και για εσένα που θέλεις να πάρεις μία… γεύση από το πάρτυ του Queen.gr, αρκεί να ρίξεις μία ματιά στο «Seaside Soirée» του Queen.gr powered by Protergia, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουλίου στο Teddy’s Elixir by the sea, στο Varkiza Resort και απέδειξε πως η πραγματική «πηγή» ενέργειας είναι τα «μαζί» που δημιουργούνται δίπλα στη θάλασσα. Σε αυτό βοήθησε πολύ και η Protergia, ο χορηγός της βραδιάς που έδωσε φοβερό vibe λάμψης στη βραδιά και απέδειξε, πώς «η ενέργεια είναι συνώνυμο της Protergia».