Το καλοκαίρι συνεχίζεται με μεσογειακές γεύσεις και θερινό σινεμα για παιδιά στην Πολιτεία

Νέλλη Καλαμαρά
Το καλοκαίρι συνεχίζεται με μεσογειακές γεύσεις και θερινό σινεμα για παιδιά στην Πολιτεία

Το Chalet στην Πολιτεία μας προσκαλεί να ζήσουμε λίγο ακόμη καλοκαίρι στον καταπράσινο κήπο του με τις γεύσεις του Βασίλη Τζίμα και θερινό παιδικό σινεμά για χαρούμενα παιδιά και ήσυχους γονείς.

Το Chalet στην Πολιτεία δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, καθώς ο καταπράσινος και αέρινος χώρος του έχει πολλά χρόνια ιστορίας. Πλέον εδώ και καιρό, εδώ απολαμβάνουμε την όμορφη μεσογειακή κουζίνα του Βασίλη Τζίμα, παρέα με δροσερά ποτά και ευφάνταστα cocktails, χωρίς να λείπουν και οι λαχταριστές προτάσεις σε πρωινό, brunch και lunch, αφού το Chalet είναι ένα από τα πιο δημοφιλή all-day στέκια των βορείων προαστίων. Φέτος όμως τα πράγματα αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού κάθε Τετάρτη, όσο εμείς απολαμβάνουμε το δείπνο μας, τα παιδιά μας διασκεδάζουν με το παιδικό θερινό σινεμά μέσα στο πράσινο και κάτω από τα δέντρα.

Νέα άφιξη: μία γεύση από Κύθνο στην πλατεία Αγ. Ειρήνης

chalet-e3w-2.jpg

Στο Chalet λοιπόν το καλοκαίρι καλά κρατεί, με την boho ατμόσφαιρα που ταιριάζει με την καταπράσινη όαση του κήπου να μας ταξιδεύει μακριά από την Αθήνα και να μας παρασύρει σε μοναδικές απολαύσεις. Εδώ η αίσθηση φιλοξενίας είναι διάχυτη, όλες τις ώρες της ημέρας, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Νέα άφιξη: μία γοργόνα βγαίνει στα ρηχά για δροσερά cocktails και απίθανες γεύσεις στη Ραφήνα

51.jpg

Ο σεφ Βασίλης Τζίμας δημιουργεί πιάτα με μεσογειακές βάσεις και διεθνή αέρα. Η ελληνική «καρμπονάρα» με σκιουφιχτά, λιαστή τομάτα, φέτα και πανσέτα, το αγαπημένο σνίτσελ κοτόπουλο με ριζότο μιλανέζε είναι μερικές από τις γνώριμες with a twist γεύσεις που μας συναρπάζουν, ενώ το μοσχαρίσιο carpaccio με πίκλα κρεμμυδιού και κρέμα μαύρης τρούφας, το δροσερό tartare σολομού με αβοκάντο, λεμόνι και baby πατάτες και πολλά ακόμη πιάτα βάζουν τη δική τους πινελιά στο νέο μενού.

36.jpg

Το Chalet είναι ιδανικό και για κάθε είδους προσωπική ή επαγγελματική εκδήλωση με στυλ και κομψότητα, ενώ το φετινό concept με τις βραδιές θερινού σινεμά κάθε Τετάρτη, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έχει ενθουσιάσει τους γονείς που απολαμβάνουν το ποτό τους την ίδια στιγμή που οι μικροί επισκέπτες διασκεδάζουν με επιλεγμένες παιδικές ταινίες. Οι ταινίες που προβάλλονται, καθώς και τα lives και τα dj sets του Chalet ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα στα social media.

Info: Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Πλατεία Πολιτείας, Κηφισιά