Shoot me [ένα τελευταίο κλικ]

Shoot me [ένα τελευταίο κλικ]

O Λουκάς Μέξης παρουσιάζει την Τετάρτη 20 Ιουνίου το δεύτερο βιβλίο του, σε ένα event που θα σημάνει την έναρξη του καλοκαιριού με τον πιο αξέχαστο τρόπο.

louk

«Μην ξεχνάς ότι και τη γυναίκα της ζωής σου θα τη γνωρίσεις λέγοντας της ένα "γεια"». Όπως και να το δεις, είναι μια μεγάλη αλήθεια. Και ακόμα μεγαλύτερη για τον Αλέξανδρο, που επέστρεψε στην Ελλάδα πληγωμένος, με άδειες τσέπες, με μοναδικό στήριγμα τη φωτογραφική μηχανή του και τις 35 τελευταίες εικόνες που πρέπει να τραβήξει για να ολοκληρώσει το άλμπουμ του. Αυτός, τουλάχιστον, είναι ο αρχικός στόχος του, αλλά στην πορεία η ζωή (η μοίρα, το κάρμα, όπως θέλετε πείτε το) ανατρέπει τα πάντα.

Το δεύτερο βιβλίο του Λουκά Μέξη έχει τίτλο «Shoot Me [ένα τελευταίο κλικ]», η παραπάνω περίληψή του είναι άκρως ιντριγκαδόρικη, και θα το έχουμε στα χέρια μας μέσα στον Ιούνιο, από τις εκδόσεις Ιβίσκος. Αν σκεφτεί κανείς πως το πρώτο βιβλίο του Λουκά, «Shoebox [μια καλοκαιρινή κομπίνα]», μας είχε κρατήσει την καλύτερη παρέα το καλοκαίρι του 2011, μάλλον οι ιστορίες του θα αρχίσουν να μας γίνονται απαραίτητες κάθε χρόνο τέτοια εποχή.



Επειδή όμως ο Λουκάς Μέξης δεν κάνει τίποτα βάσει της πεπατημένης, το Shoot Me δεν έχει μόνο το δικό του teaser trailer (μπορείτε να το δείτε και να «κολλήσετε» μαζί του στο τέλος του κειμένου) αλλά και το δικό του πάρτι, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 20 Ιουνίου, στο Floral της πλατείας Εξαρχείων.

Και όταν λέμε πάρτι το εννοούμε, καθώς μετά την παρουσίαση του μυθιστορήματος στην οποία θα μιλήσουν οι Ορφέας Αυγουστίδης, Κατερίνα Παπουτσάκη και Γιάννης Στάνκογλου, θα ακολουθήσει live από τους Zebra Tracks, μία από τις καλύτερες ελληνικές αγγλόφωνες μπάντες, και dj set από τον Κωνσταντίνο Μπόλα, τον αγαπημένο dj του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο για το βράδυ της Τετάρτης; Εμείς πάντως όχι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα:
www.facebook.com/shootmebook
www.shootmebook.com