Be in LOVE… στο Elefsina Hotel

Be in LOVE… στο Elefsina Hotel

To ELEFSINA HOTEL φέτος υποδέχεται τους ερωτευμένους, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου 2013 και υπόσχεται ρομαντικές στιγμές για 2 σε ένα υπέροχο, άκρως χαλαρωτικό περιβάλλον.

Valentine's Menu
Οι εραστές των αυθεντικών γεύσεων και της μεσογειακής κουζίνας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών μέσα από το εξαιρετικό μενού που ετοίμασε ο Chef του ELEFSINA HOTEL Αντώνης Μελάς και η ομάδα του.

Πριν το δείπνο θα απολαύσουν ένα ποτήρι αφρώδη οίνο Deus ενώ περνώντας στο μενού θα ξεκινήσουν με Σαλάτα ανάμεικτη με ψητό ξυνόμηλο, τραγανά μανιτάρια και παλαιωμένο μηλόξυδο και θα συνεχίσουν με Χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα γλυκού κρασιού μαριναρισμένα σε χειμωνιάτικα μπαχαρικά, σερβιρισμένα με ψητές baby potatoes. Ο πιο γλυκός επίλογος της βραδιάς θα έρθει με την Πανακότα φράουλας σε σχήμα καρδιάς με κουλί φρούτων του πάθους.

Τιμή: 20,00€/άτομο

Valentine's Day Package
Ζήστε μία ξεχωριστή εμπειρία σε ένα από τα πολυτελή δωμάτιa του ξενοδοχείου μέσα από το Valentine's Day Package με:

  • Πολυτελή διαμονή
  • Δείπνο για δύο στο εστιατόριο "Το Στάχυ" με exclusive Valentine's Menu
  • Gift Basket (αφρώδης οίνος, φρούτα, σοκολατάκια)
  • Είσοδος στη θερμαινόμενη πισίνα με ένα ποτήρι αφρώδη οίνο

Επιλογές Διαμονής*:
Executive δωμάτιο: €95/ ζευγάρι • Superior δωμάτιο: €110/ ζευγάρι
*Βάσει διαθεσιμότητας

Valentine's Pool Surprise... Υδάτινη αγάπη στην καρδιά του χειμώνα
Μία πραγματική έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες του ELEFSINA HOTEL αφού στις 14 Φεβρουαρίου.... η πισίνα του ξενοδοχείου θα είναι ζεστή, όπως και όλο το περιβάλλον, προσκαλώντας όλους για μία βουτιά στα καταγάλανα νερά της. Το ξενοδοχείο υποδέχεται τους ερωτευμένους με ένα ποτήρι αφρώδη οίνο έχοντας προετοιμάσει ένα ζεστό περιβάλλον που θα τους χαρίσει αξέχαστες, ρομαντικές στιγμές.
Ώρες: 19:00 με 24.00, Είσοδος €15 με ποτήρι αφρώδη οίνου