Είναι το «We Live in Time» το νέο «Notebook»; Oι Andrew Garfield - Florence Pugh απαντούν

Πατούλια Κατερίνα
Είναι το «We Live in Time» το νέο «Notebook»; Oι Andrew Garfield - Florence Pugh απαντούν
Andrew Garfield poses with a cut out of fellow actor Florence Pugh upon arrival at the premiere for the film 'We Live In Time' on Thursday, Oct. 17, 2024, in London. (Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP) Invision

Η Florence Pugh φαινόταν λίγο διαφορετική στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας We Live in Time στο Λονδίνο.

Δύο άνθρωποι συναντιούνται, ερωτεύονται και κάποιος από τους δύο αρρωσταίνει. Η νέα ταινία «We Live In Time» προσπαθεί να φέρει κάτι νέο σε αυτή τη γνώριμη ιστορία της πολυτιμότητας της ζωής που την έχουμε δει από το Love Story και το Notebook ως το Love & Other Drugs και το δικό μας «Εκείνο το Καλοκαίρι».

Γιατί μας εξιτάρουν τόσο οι καταδικασμένοι έρωτες σε σειρές και ταινίες

Στην περίπτωση του «We Live in Time», τα στούντιο επενδύουν επιτέλους σε μια μεγάλη ιστορία αγάπης και η Florence Pugh με τον Andrew Garfield γελούν και κλαίνε μαζί ως ζευγάρι που εν μέσω μιας βαριάς διάγνωσης προσπαθεί να αξιοποιήσει εις το έπακρο τον χρόνο του μαζί. Ο σκηνοθέτης John Crowley χρησιμοποιεί μια ασυνήθιστη δομή από flash backs που μεταπηδά από την πρώτη συνάντηση του ζευγαριού μέχρι την μετέπειτα κρίση που αντιμετωπίζουν, τον ερχομό του παιδιού τους και είναι ελάχιστα τα λεπτά στο παρόν του ζευγαριού, του οποίου η χημεία είναι αδιαμφισβήτητη.

Καθώς ξεκινούν ένα μονοπάτι που προκαλείται από τα όρια του χρόνου, μαθαίνουν να αγαπούν κάθε στιγμή της αντισυμβατικής διαδρομής την ιστορία του έρωτά τους που εκτείνεται στις δεκαετίες με έναν βαθιά συγκινητικό ρομαντισμό. Κι αν το Love Story μας δίδαξε ότι η αγάπη σημαίνει να μην λες ποτέ πως λυπάσαι, το We live in Time παίρνει το για πάντα από την εξίσωση με τρόπο βαθιά συγκινητικό.

Η Florence Pugh φαινόταν λίγο διαφορετική στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας We Live in Time στο Λονδίνο.

H 28χρονη ηθοποιός δεν ήταν στην πραγματικότητα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου BFI την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024, αλλά ο συμπρωταγωνιστής της Andrew Garfield φρόντισε να γίνει αισθητή η παρουσία της φέρνοντας ένα χάρτινο ομοίωμα πραγματικού μεγέθους στο κόκκινο χαλί μαζί του.

Ο 41χρονος πάλαι ποτέ Spiderman, κουβάλησε —και μάλιστα πόζαρε με την χάρτινη Florence κάτι που εκτιμήθηκε πολύ από την Pugh, η οποία ζήτησε συγγνώμη στα Stories της στο Instagram επειδή δεν μπόρεσε να δώσει το παρών.

«Πραγματικά με πονάει που δεν είμαι εκεί για να γιορτάσω την πρεμιέρα μας αλλά σηκώνω ένα ποτήρι από πολύ μακριά εις υγείαν. Στέλνω αγάπη σε όλους σας», έγραψε χαρακτηριστικά η 28χρονη.

florence.jpg

Όσο για τον Garfield, ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και πόζαρε στο κόκκινο χαλί με γαλαζοπράσινο κοστούμι και κίτρινο κασκόλ έχοντας πάντα στο πλευρό του την χάρτινη απεικόνιση της συμπρωταγωνίστριάς του.

Ο Andrew είχε παραδεχτεί σχετικά με τη γνωριμία με την Florence πως ντρεπόταν αρκετά πριν την γνωρίσει:

«Φοβήθηκα πραγματικά. Νομίζω ότι και οι δύο ήμασταν πολύ φοβισμένοι και νευρικοί γιατί χρειάζεται χρόνος για να γνωρίσουμε κάποιον. Είμαι κάποιος που με την πρώτη συνάντηση, μπορεί να είμαι αρκετά ντροπαλός και αρκετά προστατευτικός και μου παίρνει λίγο χρόνο για να δείξω ποιος πραγματικά είμαι. Αλλά μετά, όταν μπω μέσα, δεν υπάρχει έξοδος».

Film Review - We Live In Time

This image released by A24 shows Andrew Garfield, left, and Florence Pugh in a scene from "We Live In Time." (Peter Mountain/A24 via AP)

Studiocanal

Κι αυτό συνέβη όταν ένιωσε εμπιστοσύνη δουλεύοντας με την Pugh και ανακάλυψε τη διασκεδαστική, παιχνιδιάρικη φύση της και τότε μεγάλωσε και άνθισε η μεταξύ τους χημεία.

Film Review - We Live In Time
This image released by A24 shows Florence Pugh, left, and Andrew Garfield in a scene from "We Live In Time." (Peter Mountain/A24 via AP)Studiocanal
DPG Network