Ο Damiano βγάζει το δικό του single κι όλοι ανησυχούν για το μέλλον των Måneskin

Ο Damiano βγάζει το δικό του single κι όλοι ανησυχούν για το μέλλον των Måneskin
AP Photo/Chris Pizzello

«Με λένε Damiano David και σήμερα είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου». Ο τραγουδιστής των Måneskin στο πρώτο του solo single δηλώνει ενθουσιασμένος. 

Ο Damiano David κάνει το ντεμπούτο του στη solo καριέρα, χωρίς τους Måneskin στο πλευρό του. Τι project ετοιμάζει; Πού πήγαν οι Måneskin;

Ο 25χρονος Ιταλός τραγουδιστής - ο οποίος έγινε διάσημος όταν το ροκ συγκρότημα κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2021 με το «Zitti e buoni» - έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα social media. Ποιος ο λόγος;

Ο Damiano David σε νέο single, αλλά χωρίς τους Måneskin

Ο ίδιος ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ετοιμάζει το πρώτο του solo project, με το κομμάτι «Silverlines», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου. Ο Damiano μας είχε προετοιμάσει τις τελευταίες ημέρες για αυτό που ετοιμάζει, αλλά πλέον είναι επίσημο. Την παραγωγή του single επιμελήθηκε ο Labrinth.

https://www.instagram.com/reel/DAD6GVUoqEB/

Damiano David & Dove Cameron εμφανίστηκαν μαζί στα Grammys 2024 και ο έρωτας δεν κρύβεται

Σε ένα εντυπωσιακό trailer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφηγείται ο τραγουδιστής, καθώς βρίσκεται στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, λέει: «Το όνομά μου είναι Damiano David. Γεννήθηκα το 1999 στη Ρώμη της Ιταλίας. Αγαπώ τη μουσική, τις τέχνες και τις γυναίκες. Μου αρέσει η αίσθηση των όμορφων ρούχων και η μυρωδιά ενός ωραίου αρώματος. Στη ζωή μου υπήρξα κλέφτης, ψεύτης, εραστής, μεταμορφωτής. Ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο για να βρω τη φωνή μου, μόνο και μόνο για να καταλήξω εκεί που ξεκίνησαν όλα. Με λένε Damiano David και σήμερα είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου».

https://www.instagram.com/reel/C_0yRq2uPon/

Ο Damiano δεν είναι το μόνο μέλος του συγκροτήματος που ξεκινά solo καριέρα, καθώς η μπασίστρια Victoria De Angelis κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο της single.

Η Victoria De Angelis, η οποία κυκλοφόρησε το πρώτο της solo single, με τη συμμετοχή της Anitta, την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε στο NME: «Μόλις ολοκληρώσαμε την περιοδεία μας πριν από δύο εβδομάδες και πήγε καταπληκτικά, οπότε τώρα έχουμε μια μικρή «στιγμή χαλάρωσης», αλλά φυσικά δεν έχουμε τελειώσει».

Από την πλευρά του, ο Damiano David, μιλώντας στο Billboard για το τραγούδι την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε: «Είναι κάτι πάνω στο οποίο δούλευα για πολύ καιρό και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό και πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω να έρθει η μέρα».

Ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το συγκρότημα, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό δεν αναγράφεται στο προφίλ του στο Instagram. Οι θαυμαστές ανησύχησαν μετά την ανακοίνωση των δύο μελών του συγκροτήματος για τα projects τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει το τέλος του συγκροτήματος που τόσο αγαπήσαμε.

Σε κάθε περίπτωση, ανυπομονούμε ο Damiano David να κυκλοφορήσει το νέο του single και σίγουρα θα κάνει πάταγο. Όπως δηλώνει ο ίδιος σε βίντεό του, θα πάει παντού με το «Silverlines».

https://www.instagram.com/reel/C_tDg0HOGGZ/