Ο James Blunt ανακοίνωσε πως θα αλλάξει το όνομά του και ο λόγος είναι το άλμπουμ Back to Bedlam

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο James Blunt ανακοίνωσε πως θα αλλάξει το όνομά του και ο λόγος είναι το άλμπουμ Back to Bedlam

Το Back to Bedlam κλείνει 20 χρόνια -όπως και το «You’re beautiful» που ακούγαμε στο repeat το 2004- και ο James Blunt έβαλε ένα challenge στους θαυμαστές του.

O James Blunt, ο Άγγλος τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από το άλμπουμ του Back to bedlam, το μακρινό 2004 -ξέρεις τότε που αφιερώναμε το «You’re beautiful, you’re beautiful it’s true» και το «Goodbye my lover, goodbye my friend»- μπορεί να έχει αλλάξει λίγο εμφανισιακά, αφού δεν έχει πια τα μακριά μαλλιά που τον γνωρίσαμε, συνεχίζει όμως να ασχολείται με τη μουσική.

Στο TikTok ο Μιχάλης Εμιρλής τραγούδησε ξανά την «Πίπα της ειρήνης» και μάς γύρισε 18 χρόνια πίσω

Μάλιστα, για την επέτειο των 20 χρόνων από το άλμπουμ που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό, ο James Blunt το επανακυκλοφόρησε σε βινύλιο, βάζοντας κι ένα challenge στους θαυμαστές του.

https://www.instagram.com/reel/DA-mbf_NX3c/

Η αλλαγή του ονόματος του James Blunt και η κορυφή στα charts

Στην ουσία ο James Blunt υποσχέθηκε στους θαυμαστές του ότι θα άλλαζε νόμιμα το όνομά του σε ό,τι ήθελαν εκείνοι, εάν η επανέκδοση του άλμπουμ του 2004, Back to Bedlam, «σκαρφάλωνε» στο Νο. 1 στα Βρετανικά charts των άλμπουμ.

https://www.instagram.com/reel/DA8yCKtiFhE/

Αν και η επανέκδοση δεν έχει φτάσει ακόμη επίσημα στην κορυφή των chart, ο Blunt αποκάλυψε ποιο θα είναι το νέο του όνομα εάν συμβεί: Blunty McBluntface.

Η αποκάλυψη έγινε σε ένα σκίτσο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο Twitter, το οποίο τον απεικονίζει να προσπαθεί να εισέλθει σε ένα κτίριο της Warner Music Group, μόνο για να τον σταματήσουν στη ρεσεψιόν επειδή δεν περιμένουν κανέναν με το όνομα "James Blunt".

Από εκεί, ο Blunt προσπαθεί να μπει χρησιμοποιώντας μερικά από τα κορυφαία ονόματα - όπως "Jimmy Spliff", "Blames Juunt", "Divock Origi", "James Cucking Funt" και "Itsy Bitsy Teeny Weeny Pop Star Four Chord Song Machiney» — όλα φυσικά χωρίς αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, με ένα υπάκουο πρόσωπο, ο Blunt κάνει μια τελική εικασία, "Blunty McBluntface", και τελικά του επιτρέπεται η πρόσβαση.

Φεύγοντας, μουρμουρίζει «Οι άνθρωποι δεν έχουν φαντασία», στο οποίο η ρεσεψιονίστ της ρεσεψιόν απαντά: «Ο κόσμος μίλησε».

Σημειωτέον, όταν ο Blunt έκανε την ανακοίνωση σχετικά με την καμπάνια για την αλλαγή του ονόματος, είπε ότι θα ήταν ευχαριστημένος με ό,τι κι αν επέλεγε το κοινό «αρκεί να μην είναι, ξέρετε, ο Blunty McBluntface».

Ωστόσο, τώρα μοιράστηκε ένα tweet που δείχνει ότι η πρότασή του ήταν αυτή με τα περισσότερα likes, λαμβάνοντας πάνω από 33.000 likes.

Η 20η επετειακή έκδοση του Back to Bedlam βγήκε και επίσημα στις 11 Οκτωβρίου.

Με τη μεγαλύτερη επιτυχία του Blunt, όπως αναφέραμε και πιο πάνω να είναι το "You're Beautiful", το άλμπουμ γνώρισε τεράστια επιτυχία όταν πρωτοκυκλοφόρησε, καταφέρνοντας να είναι για 10 εβδομάδες στην κορυφή των charts, κερδίζοντας έτσι, τη διάκριση του άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο τη δεκαετία του 2000.

Στη συνέχεια, ο Blunt - ο οποίος μπορεί να είναι ο McBluntface σύντομα λόγω του challenge - θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιοδεία το 2025 για να προωθήσει την επανέκδοση του άλμπουμ του και αυτή την συγκινητική επέτειο από την κυκλοφορία του, η οποία θα περιλαμβάνει μια σειρά από εμφανίσεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

DPG Network