The Perfect Couple: Η σειρά που κέρδισε την αγάπη του κοινού δίχασε τους ηθοποιούς γι' αυτό το λόγο

The Perfect Couple: Η σειρά που κέρδισε την αγάπη του κοινού δίχασε τους ηθοποιούς γι' αυτό το λόγο
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ώρα για binge watching! Το The Perfect Couple κατάφερε να μετατρέψει τον κακό ομαδικό χορό σε καλό και να κερδίσει πολύ γρήγορα την προσοχή του κοινού. Μήπως και τη δική σου;

Το The Perfect Couple έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφή των Top 10 σειρών του Netflix με 20,3 εκατομμύρια προβολές από τις πρώτες κιόλας μέρες που κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα.

Η σειρά μυστηρίου, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Elin Hilderbrand και διαθέτει ένα all-star καστ με πρωταγωνίστρια τη Nicole Kidman, συγκέντρωσε 20,3 εκατομμύρια προβολές από το ντεμπούτο της την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Η χειρότερη στιγμή στο Φεστιβάλ Βενετίας: Η απώλεια της μητέρας της Nicole Kidman ενώ βραβευόταν

Παρά την επιτυχία της σειράς υπάρχει κάτι που από την αρχή δεν άρεσε στους ηθοποιούς

Για κάποιο λόγο, κάθε επεισόδιο του νέου μυστηρίου δολοφονίας του Netflix The Perfect Couple, με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Nicole Kidman, ξεκινά με μια χορευτική sequence. Η σκηνοθετική επιλογή γρήγορα συγκέντρωσε σχόλια στο διαδίκτυο για την ασυνέπειά της, με πολλούς να διασκεδάζουν με τις κινήσεις της ηθοποιού. Και, όπως φαίνεται, και οι ηθοποιοί του The Perfect Couple είχαν κάποιους ενδοιασμούς γι' αυτό.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του The Perfect Couple την περασμένη εβδομάδα, η Meghann Fahy αποκάλυψε ότι το καστ δημιούργησε μια μυστική ομαδική συνομιλία σε ένδειξη διαμαρτυρίας. «Όλοι ήταν σε αυτό το γκρουπ και έλεγαν ότι δεν ήθελαν να το κάνουν αυτό, επειδή απλά δεν καταλαβαίναμε», είπε η ηθοποιός. «Στην πραγματικότητα έχω ένα πολύ, πολύ μεγάλο θέμα με την εκμάθηση χορογραφιών, οπότε ήμουν πολύ νευρική γι' αυτό».

Η Kidman μίλησε και η ίδια σχετικά με το χορό, αποδίδοντας τη δυσαρέσκειά της στην προσωπικότητα του χαρακτήρα της. «Δεν ένιωθα ότι η Greer θα χόρευε, ένιωθα ότι η Greer θα παρακολουθούσε», εξήγησε. «Αλλά εγώ χόρεψα ως Greer. Νομίζω ότι είναι υπέροχο και χαίρομαι πολύ που μας έβαλαν όλους να το κάνουμε. Γιατί υπάρχει κάποια χαρά σε αυτό», κατέληξε.

Η σκηνοθέτης του The Perfect Couple, Susanne Bier, στάθηκε στην καλλιτεχνική της επιλογή, επικαλούμενη την αντιπαράθεση μεταξύ του ανάλαφρου χορού (ο οποίος επιστρέφει σε ένα τραγούδι της Meghan Trainor) και της πιο σοβαρής υπόκρουσης της παράστασης.

«Νομίζω ότι αισθάνθηκα ότι θέλω να κάνω κάτι που να λέμε στο κοινό: 'Αυτό θα είναι διασκεδαστικό'», δήλωσε η Bier στο Variety κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας. «Αισθάνομαι ότι αυτή η περίοδος είναι λίγο ζοφερή και ένιωσα ότι ήθελα να κάνω κάτι που να έχει πολλή ζωή και πολλή διασκέδαση. Και ήθελα να δω όλους τους χαρακτήρες να διασκεδάζουν».

Βέβαια, στο τέλος οι περισσότεροι ηθοποιοί συμφώνησαν με την ιδέα. Ή, σύμφωνα με τα λόγια της Fahy, κατέληξαν να «ενδώσουν σε αυτό».

Η ειλικρινής αλήθεια είναι ότι στο τέλος της ημέρας, ήμασταν πολύ, πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Όλοι μας καταλήξαμε κατά κάποιο τρόπο να ενδώσουμε σε αυτό. Ήταν τόσο διασκεδαστικό και στην πραγματικότητα πιστεύω περίεργα ότι είναι καταπληκτικό.

Το θρίλερ μυστηρίου έχει προκαλέσει μια μικρή ένταση στο κοινό σχετικά με το τέλος του, το οποίο όμως φαίνεται πως λίγο - πολύ όλοι έχουν λατρέψει.

Η σειρά δείχνει πώς μια «τέλεια» οικογένεια προσπαθεί να δείξει ακριβώς πόσο τέλεια είναι. Πρόκειται για την ιστορία της Amelia, η οποία πρόκειται να μπει ως νύφη σε μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες του Nantucket. Όμως, ένας σοκαριστικός θάνατος που χαλά τον γάμο τους τούς καθιστά όλους ύποπτους.