Connor Cruise: H σπάνια εμφάνιση του 29χρονου γιου του Tom Cruise και της Nicole Kidman

Πατούλια Κατερίνα
Connor Cruise: H σπάνια εμφάνιση του 29χρονου γιου του Tom Cruise και της Nicole Kidman

Η επανεμφάνιση του γιου του Tom Cruise και της Nicole Kidman στο Instagram.

Πέραν της Suri Cruise που δεν έχει καμία επαφή με τον πατέρα της Tom Cruise, ο ηθοποιός που έγινε viral στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και στην τελετή λήξης, έχει δύο ακόμα παιδιά, καρπός του γάμου του με την Nicole Kidman τα οποία οι δύο star του Hollywood απέκτησαν κατόπιν υιοθεσίας.

Ο 29χρονος γιος του Tom Cruise

Η Bella Kidman Cruise και ο Connor Cruise έχουν μια τυπική σχέση με τους γονείς τους με την 31χρονη και τον 29χρονο να διατηρούν τα δικά τους προφίλ στο Instagram.

Ο Connor ήταν μάλιστα εξαφανισμένος από το Instagram από τον Απρίλιο του 2023 και επέστρεψε στο Instagram για να ευχηθεί χρόνια πολλά σε δύο καλούς του φίλους μέσα στο weekend.

Tον τελευταίο χρόνο ο Tom Cruise έχει κάνει προσπάθεια προσέγγισης του Connor, μ τον οποίο έκανε βόλτα με ελικόπτερο τον Ιούνιο του 2023 ενώ ο Connor είχε συνοδεύσει τον Cruise στη promo event για την ταινία Mission: Impossible — Dead Reckoning τον Απρίλιο του 2023.

https://www.instagram.com/p/CrntT0pu-xI/

Tom και Nicole υπήρξαν παντρεμένοι από το 1990 ως το 2001 και υιοθέτησαν την Isabella το 1992 και τον Connor το 1995. Tα δύο παιδιά μετά τον χωρισμό των γονιών τους επέλεξαν να μείνουν στο Los Angeles με τον πατέρα τους ενώ η μητέρα τους επέστρεψε στη γενέτειρά της Αυστραλία.

Η Kidman μίλησε για την απόφαση των παιδιών στο αυστραλιανό περιοδικό Who το 2018 τονίζοντας:

https://www.instagram.com/p/CbY5bUYgpj5/

Ο γιος και η κόρη του Tom Cruise

«Θέλω να κρατώ προσωπικά τα θέματα και να προστατεύω όλες τις σχέσεις, ξέρω πως με το 150% του εαυτού μου θα έδινα τη ζωή μου για τα παιδιά αλλά είναι σε θέση να κάνουν τις δικές τους επιλογές, έκαναν την επιλογή να παραμείνουν στην Σαϊεντολογία και ως μητέρα δουλειά μου είναι να τα αγαπώ», εξηγώντας πως θα είναι πάντα εκεί για να τους προσφέρει αγάπη δίχως μέτρο.

Έχεις δει την κόρη του Tom Cruise και της Nicole Kidman πρόσφατα;

https://www.instagram.com/p/B03h0OYhkfQ/

Η Kidman επέλεξε να φύγει από την εκκλησία της Σαϊντεολογίας τη δεκαετία του 90 και από τον γάμο της το 2006 με τον Keith Urban απέκτησε δύο κόρες, την 16χρονη σήμερα Sunday Rose και την 13χρονη Faith Margaret. Ο Tom Cruise απέκτησε μια ακόμα κόρη, την 18χρονη σήμερα Suri την οποία δεν βλέπει μετά το διαζζύγιο με την Katie Holmes το 2012.