Φλογερός έρωτας με IQ 160 για τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή - Τι θα δούμε στον β' κύκλο

Κατερίνα Μπούσιου
Φλογερός έρωτας με IQ 160 για τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή - Τι θα δούμε στον β' κύκλο

Τα πρώτα teasers για την επιστροφή του δεύτερου κύκλου του IQ 160 κυκλοφόρησαν για να μας δείξουν πως η Πηνελόπη Μουρίκη και ο Αργύρης Καλατζής θα έχουν ερωτικά μπερδέματα. 

Η σειρά IQ 160 αναμενόταν να επιστρέψει στο Star στις αρχές του φετινού χρόνου αλλά τελικά θα δούμε από τον Σεπτέμβριο την «αστυκωμική» κωμωδία που έκανε αίσθηση και μεγάλη επιτυχία κατά την προβολή του πρώτου κύκλου. Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής, το αχτύπητο δίδυμο που κυνηγά εγκληματίες, έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, με μεγαλύτερο εκείνο της προσωπικής του σχέσης.

https://www.instagram.com/p/C5tZR_uibZN/

Ένας φλογερός - αλλά με εμπόδια - έρωτας για Μουρίκη και Καλατζή

Είχαμε ανάγκη από καλές κωμωδίες τα τελευταία χρόνια στην ελληνική TV, στην οποία κυριαρχούν οι δραματικές σειρές. Η σειρά του Star IQ 160 είχε καταφέρει την περσινή χρονιά να μας κερδίσει με την πρωτοτυπία της σε επίπεδο σεναρίου, εκτέλεσης παραγωγής και επιλογή ηθοποιών. Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής κατάφεραν να γίνουν ένα από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά ζευγάρια, ως Πηνελόπη Μουρίκη και Αργύρης Καλατζής.

«Η έμπνευση μας σε μια φωτογραφία», είπαν σε Καρύδη- Αθερίδη που είναι μαζί 20+ χρόνια

Ήταν το τέλειο timing και η ιδανική συνθήκη για τους δύο ταλαντούχους ηθοποιούς να μας δείξουν ξανά την αξία τους. Αν και αναμέναμε να δούμε αυτή την τηλεοπτική σεζόν τον δεύτερο κύκλο, τελικά θα έχουμε την ευκαιρία από τον Οκτώβριο να δούμε τη συνέχεια της απίθανης ιστορίας τους.

Και θα ξεκινήσουμε από εκεί που είχαμε μείνει. Από το ξέσπασμα της Πηνελόπης και την εκδήλωση των συναισθημάτων του Καλατζή. Το φιλί τους ήταν το καλύτερο φινάλε. Τώρα τι;

https://www.instagram.com/reel/CuNaYSzJ8Bk/

Τώρα ξεκινούν τα προβλήματα. Γιατί ενώ θα δούμε ότι δεν μπορούν να κρύψουν τα αισθήματά τους, αυτός ο έρωτας θα μείνει μυστικός. Και θα έχει μπερδέματα. Στις έρευνες που θα κάνουν ως σύμβουλος της αστυνομίας η μία, ως αστυνόμος ο άλλος, η Πηνελόπη θα είναι παραπάνω από ότι πρέπει εκδηλωτική στα συναισθήματά της. Δες το πρώτο χιουμοριστικό και εύστοχο παράλληλα teaser που μόλις κυκλοφόρησε.

Tι θα γίνει μετά το επικό φιλί;

Υπάρχει και ο απρόβλεπτος παράγοντας και αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαίρη Μηνά ως επιθεωρητής της αστυνομίας Ιωάννα Ζησιμάτου. Η οποία είχε σχέση με τον Καλατζή και στην ουσία η Πηνελόπη «μπήκε» άθελά της ανάμεσά τους ως το τρίτο πρόσωπο. Δες και το δεύτερο teaser.

Το καλό στην περίπτωση της πρώην καθαρίστριας, νυν αστυνομικού δαιμονίου λόγω IQ 160, Πηνελόπης Μουρίκη, είναι ότι θα έχει πολλές υποθέσεις να επιλύσει και έτσι θα έχει και με κάτι ακόμη να απασχοληθεί εκτός από τον έρωτά της με τον Καλατζή.

Η σειρά βασίζεται στην αντίστοιχη γαλλική σειρά «H.P.I» η οποία κάνει για 4η σεζόν, πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία με 11,5 εκατομμύρια τηλεθεατές να την παρακολουθούν κατά μέσο όρο ανά επεισόδιο. Δεν το λες και λίγο. Πάντως η Σμαράγδα Καρύδη, θα μου επιτρέψεις να σου πω, πως είναι καλύτερη ακόμη από τη Γαλλίδα Μουρίκη, Audrey Fleurot.

https://www.instagram.com/p/C6GwP63KJFx/