Η Μαρίνα Καλογήρου γίνεται το πιο τραγικό πρόσωπο του Τιμωρού και το πιο τρυφερό του Άγιου Παΐσιου

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρίνα Καλογήρου γίνεται το πιο τραγικό πρόσωπο του Τιμωρού και το πιο τρυφερό του Άγιου Παΐσιου

Τη Δευτέρα στις 23/9 στις 21.00 η πρεμιέρα. Η ηθοποιός δεν ξέρει το μυστικό του Δημήτρη Λάλου στον Τιμωρό και αυτή η αναζήτηση θα φέρει απανωτές ανατροπές στη σειρά. 

Ξεκινούν τα πρωινά, ξεκινούν τα reality και σε λιγότερο από 10 μέρες κάνουν πρεμιέρα και οι σειρές μυθοπλασίας. Η εισαγωγή στον Τιμωρό θα είναι θεαματική για να μπούμε στην ιστορία της πλεκτάνης και της χαμένης ζωής του ήρωα, Μάρκου Μωραΐτη που θα υποδυθεί ο Δημήτρης Λάλος. Μία σειρά που θυμίζει την ιστορία του Κόμη Μόντε Χρίστο και έχει σασπένς σχεδόν από την αρχή. Οι θεατές ξέρουν την αλήθεια, αλλά δεν την γνωρίζουν οι χαρακτήρες των ρόλων.

Ποιοι θα σταθούν στο πλευρό του Τιμωρού και γιατί η Μαρίνα Καλογήρου είναι ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα της ιστορίας αυτής;

«Η Έλλη προσπαθεί να μην υποκύψει σε αυτό το παράξενο συναίσθημα που την κατακλύζει»

Η ιστορία στον Τιμωρό, έχει στοιχεία αστυνομικής περιπέτειας αλλά και ενός δυνατού love story. Αυτό το combo έχει πάντα επιτυχία στα τηλεοπτικά προγράμματα. Από το πρώτο επεισόδιο θα δούμε πως ο Μάρκος Μωραΐτης που θεωρείται νεκρός για όλους, έχει βγει από τη φυλακή (μέσω μίας πυρκαγιάς στις φυλακές του Μαρόκου όπου κρατείται για φόνο που δεν έκανε) και με τη περιουσία που έχει καταφέρει να κάνει με διάφορους τρόπους μέσα στη φυλακή, επανακτά τη ζωή που έχασε.

Είναι πια ισχυρός οικονομικά, μη αναγνωρίσιμος (λόγω πλαστικής επέμβασης) από τους παλιούς του φίλους και επιστρέφει για να τιμωρήσει και να εκδικηθεί τον πρώην κολλητό του φίλο Αλέξη Κομνηνό (Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο) και τον πατέρα του (Λάζαρος Γεωργακόπουλος) για τη δική του φυλάκιση και τον θάνατο του πατέρα του πριν μπει εκείνος στη φυλακή (Αλέξανδρος Σταύρου).

Ο Αλέξανδρος Σταύρου επιστρέφει στην TV και όλα θυμίζουν μία epic σκηνή από Βέρα στο Δεξί, για το Χ

Η Έλλη, που θα υποδυθεί η Μαρίνα Καλογήρου, είναι το πρόσωπο - κλειδί. Σύντροφος του Μάρκου όταν ήταν παιδιά (σε νεαρή ηλικία τον Μάρκο υποδύεται ο Δημήτρης Κίτσος) και τώρα πια σύζυγος του Αλέξη. Θεωρεί τον Μάρκο νεκρό, αλλά δεν τον ξέχασε. Συχνά πηγαίνει στον τάφο του, καθώς όλοι την έχουν πείσει πως είναι νεκρός. Ούτε καν γνωρίζει πως πέρασε 25 χρόνια στη φυλακή.

Στη συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής, μας εξήγησε γιατί είναι το τραγικό πρόσωπο: «Ο Μάρκος γνωρίζει, ενώ εκείνη όχι. Στην αρχή δεν τον συμπαθεί, τη φοβίζει και την αναστατώνει. Στη συνέχεια η Έλλη αρχίζει να αισθάνεται για τον Μάρκο μία έλξη που δεν μπορεί να εξηγήσει και τη μπερδεύει. Είναι σα το σώμα της να έχει μνήμη και να αναγνωρίζει, αλλά η ίδια με τον νου της, να το αρνείται. Προσπαθεί να μην υποκύψει σε αυτό το παράξενο συναίσθημα που την κατακλύζει».

Σε δύο επίπεδα θα κινηθεί η σειρά. Ο Μάρκος που παρουσιάζεται ως επιχειρηματίας, θέλει να συνεργαστεί με τον Αλέξη και σταδιακά να τον εκδικηθεί και μετά θα περάσουμε στη φάση που όλοι θα τον αναγνωρίσουν, άρα θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουν. Αυτό πια, θα συμβεί προς το τέλος.

Η Μαρίνα Καλογήρου από τη νέα χρονιά στις αρχές του 2025 που σηματοδοτεί και το δεύτερο μισό της σεζόν, θα βρεθεί και στον δεύτερο κύκλο στον Άγιο Παΐσιο, αυτή τη φορά με εξίσου καλοσυνάτο προφίλ, αλλά χωρίς η ίδια να έχει τέτοια παράξενη μοίρα.

Η ηθοποιός έκανε ένα πολύ δυναμικό επαγγελματικό comeback τα τελευταία χρόνια, μετά τον κομβικό για την καριέρα της ρόλο, ως πρωταγωνίστρια στην ταινία «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Στην ουσία την είδαμε ξανά τηλεοπτικά την περσινή χρονιά σε ένα guest ρόλο της σειράς Ο Γιατρός. Τη θυμόμαστε πάντα για τους πρώτους της ρόλους στο «Λόγω Τιμής» αλλά και ως νεαρή Έλλη Λαμπέτη, «Η τελευταία παράσταση». Εκεί προέκυψε και ο έρωτας με τον μετέπειτα σύζυγό της Τάσο Ζαφειρόπουλο και πατέρα του γιου της. Το ζευγάρι χώρισε λίγα χρόνια μετά και εκείνος «έφυγε» από τη ζωή το 2015.

Η Μαρίνα Καλογήρου κάποιες σπάνιες φορές μας έχει παρουσιάσει δημόσια τον γιο της, τον πιο αγαπημένο της άνθρωπο επι γης όπως αναφέρει.

https://www.instagram.com/p/CvUF8xuoIBJ/

Όπως βλέπεις, έχουν μεγάλη ομοιότητα μεταξύ τους, μαμά και γιος. Ο Λοίζος είναι ήδη 15 χρονών.

https://www.instagram.com/p/CrGgkrfIk73/

Η σειρά θα προβάλλεται Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 σύμφωνα με το πρόγραμμα του Alpha που εστάλη πριν από λίγο.