Η Μαρίνα Καλογήρου είναι το πρόσωπο που όλοι θέλουν στον Τιμωρό - Ο έρωτας με Λάλο - Παπασπηλιόπουλο

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρίνα Καλογήρου είναι το πρόσωπο που όλοι θέλουν στον Τιμωρό - Ο έρωτας με Λάλο - Παπασπηλιόπουλο

Το μεγάλο «ευχαριστώ» στον Προκόπη Αγαθοκλέους για τη συνεργασία τους και στον Άγιο Παΐσιο. Η διπλή τηλεοπτική επιστροφή της Μαρίνας Καλογήρου. 

Μία διπλή τηλεοπτική περιπέτεια ξεκινά για τη Μαρίνα Καλογήρου η οποία μετά τα «Κομάντα και Δράκοι» αποφάσισε να επιστρέψει στην ΤV. Στη μεν πρώτη περίπτωση θα βρεθεί ως το πρόσωπο ενδιάμεσα μίας εκδίκησης και ανάμεσα σε 2 άντρες, στη δεύτερη όμως θα ζήσει μία θεϊκή εμπειρία. Για την οποία αισθάνεται ευγνώμων.

Ο Τιμωρός και ο Άγιος Παΐσιος σε μία παράλληλη πορεία.

https://www.instagram.com/p/C8SI6DwIzwz/

Το μήλον της έριδος για Δημήτρη Λάλο και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Η Μαρίνα Καλογήρου είναι μία ιδιαίτερη και σπουδαία ηθοποιός της νεότερης γενιάς, ήδη αγαπημένη μας από το θέατρο, αλλά και από τον κινηματογράφο ως Χριστίνα στην ταινία «Αν». Στην τηλεόραση την είδαμε πριν από 3 χρόνια στο «Κομάντα και Δράκοι» στο Mega, πέρισυ σε ένα επεισόδιο στον Γιατρό και φέτος θα την δούμε σε διπλό ρόλο. Και να φανταστεί κανείς πως η σχέση της με την τηλεόραση ως θεατής, είναι η χειρότερη.

Ο Δημήτρης Λάλος μεταμορφώθηκε σε Ezel και η πρώτη φωτογραφία από τον Τιμωρό προκάλεσε σχόλια

Όπως είχε πει και παλαιότερα σε συνέντευξή της πριν από 3 χρόνια στο ΒΗΜΑ: «Δεν έχω τηλεόραση. Δεν έχω δει ποτέ τηλεόραση. Μόνο όταν περιμένω σε κάποιο κατάστημα που έχει οθόνη στους τοίχους. Δε μου αρέσει η φασαρία της τηλεόρασης. Οι διαφημίσεις και όλα αυτά. Εγώ όλες τις δουλειές μου τις αντιμετωπίζω σαν ταινίες και έτσι θέλω να τις βλέπω. Κάποιες από τις δουλειές μου δεν τις έχω δει ποτέ. Κάποιες άλλες τις ζητούσα σε DVD. Τώρα φαντάζομαι θα μπορώ να τις δω κάποια στιγμή στο διαδίκτυο».

Η ηθοποιός φέτος κάνει ένα πολύ σημαντικό comeback συμμετέχοντας στη σειρά Τιμωρός του Alpha και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι η παλιά αγάπη του Δημήτρη Λάλου πριν μπει στη φυλακή και η νέα αγάπη του κολλητού του φίλου Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Δεν ξέρει όμως ότι εκείνος κρύβεται πίσω από την πλεκτάνη που στήθηκε 18 χρόνια πριν. Ο ρόλος της είναι κομβικός για τη συνέχεια και μόλις χθες είδαμε και την πρώτη φωτογραφία με τον παρτενέρ της.

timoros.png

Ένας άλλος όμως παρτενέρ, μπήκε στην καρδιά της, κάποιους μήνες νωρίτερα στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου στη σειρά Άγιος Παΐσιος στην οποία έχει έναν μικρό ρόλο. Η ανάρτηση που είχε κάνει για τον πρωταγωνιστή της και πλέον φίλο της Προκόπη Αγαθοκλέους, ήταν συγκινητική, τιμητική και αρκετά γλυκιά για αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό.

Όπως έγραφε: «Tί να πω τώρα. Για αυτόν τον άνθρωπο. Πώς να μιλήσω για αυτή την ιερή γενναιοδωρία; Για αυτά που ζήσαμε σε αυτά τα γυρίσματα;
Λες "έ θα πάω για γύρισμα, θα γνωρίσω αυτόν τον ηθοποιό...ελπίζω να ταιριάξουμε λίγο, να προλάβουμε να τα βρούμε μεταξύ μας και να γεννηθεί κάτι όμορφο..."
Και αντ'αυτού ζείς μια ανείπωτη -του Θεού- εμπειρία. Γνωρίζεις ένα πλάσμα που έχασε τον εαυτό του μέσα στο πνευματικό σώμα του ρόλου του, που τόλμησε να εξαφανιστεί, να μην υπάρξει, για να υπάρξουν όλοι οι άλλοι γύρω του. Να δώσει ότι έχει και δεν έχει για να κερδίσει αυτή την εξαφάνιση. Να ανοίξει την καρδιά του σαν τριαντάφυλλο και να χωρέσει όλα τα ανθρώπινα και τα θεϊκά...Αργεί ακόμα στον χρόνο να γίνει εικόνα που θα μοιραστεί, αυτό που έκανε. Αργεί αλλά θα έρθει. Ευγνωμοσύνη. Και Αγάπη. Οι μόνες λέξεις που λέγονται, οι άλλες δεν έχουν ήχο. Είναι της Σιωπής.
Προκόπη σε ευχαριστώ πάλι και πάλι (και από εδώ). "Άγιος Παΐσιος" 2ος κύκλος».

https://www.instagram.com/p/C6RQ0QOoVdN/