Ο Δημήτρης Λάλος μεταμορφώθηκε σε Ezel και η πρώτη φωτογραφία από τον Τιμωρό προκάλεσε σχόλια

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Δημήτρης Λάλος μεταμορφώθηκε σε Ezel και η πρώτη φωτογραφία από τον Τιμωρό προκάλεσε σχόλια

Η κόντρα με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και η προσθήκη ενός ακόμη ηθοποιού από τον Σασμό. Ο Δημήτρης Λάλος εκδικείται για τα 18 χρόνια στη φυλακή και γίνεται σκληρός Τιμωρός. 

Η αρχή ήταν ο «Σιωπηλός δρόμος» στο Mega, αλλά στην ουσία ο Σασμός, ήταν η σειρά που καθιέρωσε τον Δημήτρη Λάλο στο ευρύ κοινό. Στον Τιμωρό όμως από τον Σεπτέμβριο στον Alpha, κάνει ένα μεγάλο υποκριτικό άλμα γιατί καλείται να υποδυθεί έναν δύσκολο ρόλο, που θα φέρει συγκρίσεις με την αντίστοιχη τουρκική σειρά που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη γειτονική χώρα, αλλά και στην Ελλάδα με την προβολή της από τον ΑΝΤ1.

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε από τα γυρίσματα, έφερε και τις αντίστοιχες αντιδράσεις και τις πρώτες ευχές για καλή αρχή.

Γιατί ο Τιμωρός δεν είναι τελικά ο Ezel;

Η σειρά Ezel το 2009 στις δυο της σεζόν στην Τουρκία έκανε τεράστια επιτυχία, όχι μόνο λόγω της μεγάλης της παραγωγής, αλλά και της απήχησης που είχε τότε στο κοινό, ο πρωταγωνιστής Κενάν Ιμιρζαλίογλου. Η σειρά είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο ελληνικό κοινό κατά την προβολή της από τον ΑΝΤ1 και από κάποια πλάνα των κατεχόμενων που εμφανίζονταν ως τουρκικό έδαφος. Η παραγωγή τότε είχε αναφέρει πως η βασική ιδέα για το σενάριο προερχόταν από το κλασσικό βιβλίο του Αλέξανδρου Δουμά «Ο Κόμης Μόντε Χρίστο», που έχει γίνει και κινηματογραφική ταινία σε διάφορες παραλλαγές.

Ο Δημήτρης Λάλος από αετός στον Σασμό έγινε λύκος στον Τιμωρό - Το τρέιλερ θύμισε στο Χ το Twilight

Ο Τιμωρός του Alpha τον οποίο θα δούμε από τον Σεπτέμβριο με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο δεν είναι η ελληνική μεταφορά της τούρκικης σειράς. Μπορεί να μοιάζει το σενάριο, ειδικά με τον εγκλεισμό στη φυλακή, την αλλαγή ταυτότητας και προσώπου, την εκδίκηση και την πλεκτάνη του κολλητού του φίλου, αλλά είναι μία διαφορετική ιστορία

Πάντως σε αρκετά σημεία θα έχουμε ομοιότητες. Ο Δημήτρης Λάλος στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram από τα γυρίσματα, μας έδειξε ένα πλάνο που είναι πανομοιότυπο με την τούρκικη σειρά. Είναι πριν ο πρωταγωνιστής αλλάξει την εμφάνισή του μετά την αποφυλάκισή του και εμφανιστεί ως ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, στον κύκλο των παλαιών του φίλων και της πρώην αγαπημένης του. Kαι ανέφερε το «Νέα δοκιμασία, νέα περιπέτεια», για να μας πληροφορήσει στην ουσία και για την έναρξη των γυρισμάτων.

https://www.instagram.com/p/C9ptG9Oof4z/

Η ανάρτηση προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Όσοι τον θαύμασαν ως Μαθιό στον Σασμό, αναμένουν τον νέο του ρόλο, αλλά κάποιοι άλλοι που έχουν δει την παλαιότερη σειρά, περίμεναν κάτι διαφορετικό. Υπήρξε και σχόλιο ότι προτιμούσαν τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο για αυτό τον ρόλο, αλλά όπως ξέρουμε ο ηθοποιός είναι πρωταγωνιστής στον Άγιο Έρωτα, σε άλλη σειρά του Alpha. Εμείς, αντίθετα πιστεύουμε πως ο ρόλος του ταιριάζει απόλυτα. Θα τον δεις και σε στυλιστική μεταμόρφωση τον πρώην Μαθιό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πριν την επίσημη ανακοίνωση του Alpha την οποία αναμένουμε, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θα είναι το αντίπαλο δέος στον Δημήτρη Λάλο, στον ρόλο του φίλου που τον πρόδωσε και εξαιτίας του μπήκε για 12 χρόνια στη φυλακή, με τον Δημήτρη Γεωργακόπουλο ως πατέρα του και τη Μαρίνα Καλογήρου στον ρόλο της γυναίκας που εκείνος αγάπησε στο παρελθόν και κατέκτησε ο άνθρωπος που θέλει να εκδικηθεί. Σε εκείνη θα αποκαλυφθεί προς το τέλος της σειράς. Ο ρόλος της Καλογήρου είναι ωστόσο καθοριστικός και πρωταγωνιστικός σε όλη τη σειρά.

Και ενώ τον είχαμε συνηθίσει στο πλευρό της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στα 3 χρόνια του Σασμού, τώρα θα τον βλέπουμε στο πλευρό της Μαρίνας Καλογήρου, την οποία ωστόσο θα δούμε και από τις αρχές του 2025 στον δεύτερο κύκλο του «Άγιου Παΐσιου» στο Mega.

https://www.instagram.com/p/C6ogsoIItBG/

Update: Πριν από λίγη ώρα ο Alpha δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο από την φωτογράφηση των ηθοιποιών και έτσι βλέπουμε τη βασικη 4αδα του καστ.

https://www.instagram.com/reel/C9uhYFWNUzM/

Ο Δημήτρης Λάλος σε αυτή τη σειρά θα ξανασυναντήσει τηλεοπτικά και τον Κώστα Νικούλι που έκανε τον Πέτρο στον Σασμό, ενώ και ο Δημήτρης Κίτσος αναμένεται να συμπληρώσει το καστ.

Ο νυν τηλεοπτικός Τιμωρός, στη συνέντευξη που είχε δώσει στη Ναταλία Γερμανού, πριν μερικές εβδομάδες, είχε δείξει τον ενθουσιασμό του για το σενάριο, λέγοντας μάλιστα πως κάποια από τα γυρίσματα θα γίνουν και στο εξωτερικό, στο Μαρόκο όπως ανέφερε. «Θα είναι ένα σύγχρονο έργο, δεν θα είναι εποχής. Είναι μία περιπέτεια, μία ιστορία εκδίκησης. Αυτοί οι άνθρωποι που προσπαθεί να εκδικηθεί, έχουν κάνει μεγαλύτερα κακά από όσα έχουν κάνει στον ίδιο, επομένως δεν είναι εκδίκηση, αλλά είναι δικαιοσύνη αυτό που ζητάει».