Το άγχος της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα και το μήνυμα της Καινούργιου για το τέλος της τοξικότητας

Κατερίνα Μπούσιου
Το άγχος της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα και το μήνυμα της Καινούργιου για το τέλος της τοξικότητας

Η υπέρλαμπρη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τα χαμόγελα παρά τις ατυχίες για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, η χαρμόσυνη αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα και τα μηνύματα της Φαίης Σκορδά και της Κατερίνας Καινούργιου. 

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά φέτος στα πρωινά, οι παρουσιάστριες και οι παρουσιαστές των πρωινών infotainment, ξεκίνησαν δυναμικά και με αρκετά αποκλειστικά. Το στοίχημα ήταν και είναι να κερδίσουν το κοινό από το πρώτο λεπτό. Πόσο όμοια και πόσο διαφορετικά ήταν τα πρώτα λεπτά για τη Φαίη Σκορδά, την Κατερίνα Καινούργιου, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τον Γιώργο Λιάγκα και την Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου;

Και πως αντέδρασαν στα social media για αυτές τις πρεμιέρες;

https://www.instagram.com/reel/C_-CCH6tbXt/

Τέλος στην τοξικότητα;

Την παράδοση που θέλει τις περισσότερες παρουσιάστριες να κάνουν πρεμιέρα ντυμένες στα λευκά «έσπασε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή ντυμένη, με ένα φωτεινό κόκκινο φόρεμα. Καλωσόρισε για 11η χρονιά τους τηλεθεατές του Happy Day, αστειεόμενη για τα 2-3 κιλά που πήρε το καλοκαίρι και τα σχόλια πως είναι έγκυος για 4η φορά: «Δύο εβδομάδες έχει πέσει «ράψιμο» για να μπούμε στα φουστάνια». Και ξεκίνησε αμέσως με τα ρεπορτάζ της εκπομπής.

Πρωινές πρεμιέρες: Τα άστρα «μίλησαν» για την Καινούργιου, το γούρι της Τσιμτσιλή και ο ανταγωνισμός

Ομολογουμένως αγχωμένη ξεκίνησε η Φαίη Σκορδά με το Buongiorno στο Mega, κάνοντας όμως και έναν συνειρμό με το Πρωινό mou, όταν πρωτοξεκίνησε στο ίδιο κανάλι με τον Γιώργο Λιάγκα τότε στο πλευρό της.

https://www.instagram.com/p/C__Fe0HtvbD/

Ντυμένη στα άσπρα (όπως και στην περσινή της πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ) είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρετε όσοι με παρακολουθείτε τα τελευταία χρόνια, αυτές οι μέρες της πρεμιέρας, είναι λίγο ιδιαίτερες για μένα. Από το άγχος εννοώ, σε μία ώρα θα είμαι καλύτερα»

Και αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Mega και όλα τα στελέχη γιατί «Το καλοκαίρι με βοήθησαν να ξαναβρώ το Πρωινό μου (προφανώς το παλιό το ένδοξο στο ίδιο κανάλι) μας σύστησε τους νέους συνεργάτες και φυσικά τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος της είπε ότι «Άργησες να έρθεις στη ζωή μου Φαίη» με εκείνη να απαντά το «Ποτέ δεν είναι αργά». Η Φαίη ξεκίνησε με θέμα ψυχαγωγίας ως πρώτο θέμα για να τοποθετηθεί το πάνελ, αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνος για να δέσει η ομάδα. Δεν είναι δύσκολο όμως. Φαίνεται ήδη πως υπάρχει χημεία.

Στα άσπρα και σούπερ χαρούμενη έκανε πρεμιέρα για 4η χρονιά η Super Κατερίνα επίσης ντυμένη στα άσπρα.

https://www.instagram.com/reel/C_-BUMiKeLp/

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν το ξεκάθαρο μήνυμά της για το πως θέλει η ίδια να είναι τη φετινή χρονιά και ελπίζουμε να τηρηθεί από όλους: «Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι, φέτος αποφάσισα μαζί με την ομάδα μου να απαλλαγούμε από κάθε τοξικότητα σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη για μένα. Με αλήθεια, ψυχραιμία και χωρίς κιτρινισμό». Μήπως το μήνυμα είχε αποδέκτη τον Ανδρέα Μικρούτσικο ή άλλους παρουσιαστές; Ή μήπως ήταν μία ανάγκη για μία μικρή αυτοκριτική;

Σα να μη πέρασε μία μέρα για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ξεκίνησε την εκπομπή χωρίς πολλά λόγια, καλημερίζοντας συνεργάτες και τηλεθεατές, κάνοντας και την αποκάλυψη για τη συνεργάτιδά του Φωτεινή Πετρογιάννη πως περιμένει αγόρι. Και μπήκε κατευθείαν στα βαθιά με ρεπορτάζ.

Με τα πάθη του καλοκαιριού για το ζευγάρι των παρουσιαστών ξεκίνησε το Brekfast@star και την Ελένη Χατζίδου να κάνει αναφορά στο πόσο τους έλειψαν οι τηελεθεατές και κάποιες ατυχίες: «Πήγε να με φάει καρχαρίας» δήλωσε ο Ετεοκλής αναφερόμενος στις διακοπές τους. Το ζευγάρι και οι συνεργάτες τους ξεκίνησαν με τηλεοπτικό ρεπορτάζ και μάλιστα με αποκλειστικές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα που ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά. Δεν απάντησε βέβαια κάτι ο παρουσιαστής. Απλά ευχαρίστησε τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, λίγο μετά την επιστροφή του από το Λονδίνο, όπου είχε κάνει συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ολιγόλογη και επίσης στα άσπρα ήταν η Ελένη Τσολάκη που έκανε πρεμιέρα με νέα ομάδα στο Πρωινό ΣουΣου: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το φετινό Σου Σου, είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα θα ξεκινήσουμε και θα μπούμε με το δεξί όλοι μαζί».

Με χιούμορ αλλά και με έντονη κριτική διάθεση υποδέχτηκαν τα πρωινά στα social media. Κάποιοι (δεν έχουν άδικο) δεν είδαν καμία μεγάλη αλλαγή και στάθηκαν ιδιαίτερα στο σχόλιο της ΚατΚεν περί τοξικότητας.

DPG Network